Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl o zaman sen bu forumun parasızısın arman çık aradan sen bu forumun şairisin
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl minoşum sana fazla söze gerek yok o yüzden ben de gece yağmuruna yazayım dedim ...seni tanımıyom pek ama sen de herkese göz kırpanı ol...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Sense kimseyi atlamıyacak kadar naziği...İyilik ve güzelliklerde ömrün boyunca seni atlamasınlar.
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl sen bu forumun birini atlayıp diğerine yazanısın ama minnoşum sana fazla gerek yok dedim senden özür dilerim minnoşum sen bu formun minnoşusun
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Shatin : Gönül ne topic ister ne topichane gönül sohbet ister topic bahane dediğim ve kanımın ısındığı arkadaşımsın. Gezgin : Sen bu forumun yerinde duramayanı olman yanısıra en hanımefendi ve saygıdeğer üyelerindensin.
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl teşekkür edrim arman sen de bu formun en kişilikli beyefendilerinden birisin
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl bana göre sanatsal bir kişiliği tanımasamda öyle dürtülerim oluştu
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl sen bu forumun ön yargılısısın Bu arada kendim için söyleyeyim ben bu forumun şu bir dakika olayına en gıcık olanıyım çiçekler bana
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl dürtüleri olan dedin ya ordan şettirdim bilinçli bişi deel yani sadece söylediğine karşılık bu arada sen bu forumun alınganısın
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl tşk ederim arman shatin yok be alınganlık falan ben daha ısınma turlarındayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.