Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl tırnak yemiyorum orda,lokum yemiştim..doyamadım,parmak yiyim dedim forumun cırtlak rengi..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl tembel doktoru bi deli doktorumuz vardı bide daha aday ama tembel doktorumuz oldu! bu arada deli doktoru derken doktor deli değil hastaları deli
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl hiç de bileee sadece yeni arkadaşlara ısınmaya çalışıyorum o kadar
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl sen de bu forumun çaylağısın şimdilik bu arada hoşgeldin forumun bana sanki tanıdık geleni am hayırlısı
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl evet çylağıyım ama bir yerlerden de tanıdık geliyor olabilirim sen bu forumun ii hafızalı birilerinden olabilirsin
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl evet çylağıyım ama bir yerlerden de tanıdık geliyor olabilirim sen bu forumun ii hafızalı birilerinden olabilirsin senide bu forumun sazanı ilan ediyorum tabi kızmazsan bak bakalım ben onu kime yazmışsımn
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl Sazanlar ailesine sen de hoşgeldin arkadaşım üzülme hepimiz bir aileyiz
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl Sazanlar ailesine sen de hoşgeldin arkadaşım üzülme hepimiz bir aileyiz aa şeref duyarım sizin ailenize katılmaktan ama henüz daha bi sazanlıgım olmadı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.