Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl İyi ama PKK orada değildi... "YABAN güvercinleri" sınırı geçtiler. İnsanın kulağına telsizlerden yayılan uğultular ve kayalardan seken kurşunların sesleri geliyor. Dağlar karlı. Hava soğuk. Kaç bin annenin korku ve evham içinde ekranlara baktığını ve çocukları için dua okuduklarını tahmin bile edemeyiz. İyi ama PKK orada değildi. * PKK kentlerde... PKK masa başlarında... PKK devlet koltuklarında... PKK belediyelerde... PKK parlamentoda... PKK işte orda parti binasında... PKK hemen gözümüzün önünde, yanı başımızda, karşımızda, içimizde, oramızda, buramızda... Parlamentodaki geyik derisi koltuklarda otura otura Türkiye Cumhuriyeti’nden maaş alanların PKK’nın siyasi parçası olduğunu bilmeyen var mıdır? Ki gerektiğinde iktidar partisi onlarla el ele verip, işbirliği yapmıyor mu? Tüm bu esrarengiz ilişkilerden cesaret alarak daha geçen hafta Türk bayrağını gönderden indirip üzerinde tepinerek parçaladılar. Devletin gözü önünde... * Daha beteri: İşte; askerimizin Kuzey Irak’a gireceğini YouTube’da, 48 saat önceden herkese duyurdular. Hem de kaynak olarak komutanlarımızın özel telefonlarının dinlendiği anlaşılıyor. O zaman sınırın hangi yanındadır düşman? * Bir bildiğim ya da istihbaratım yok; ancak gazetecilik içgüdüsü bana başımıza daha büyük bir çuval geçirilmekte olduğunu söylüyor. Hepimiz biliyoruz ki gizli ilişkilerin, bilmediğimiz pazarlıkların, sinsi tuzakların tam ortasındayız. Bu satırlar yazıldığı sıralarda "yaban güvercinleri" uzaktaki dağlarda yine canlarını vatanları için koymuşlardı ortaya. Dağlar karlı ve soğuktur. İçimdeki ses ise susmuyor: "İyi ama PKK orada değil..." Bekir COŞKUN
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Sanat yapılan mekanların ve sanat anlayışının yeniden gözden geçirilmesi gerekir iyi niyet ile kötü niyetin ayırdedilmesi gerekir belediyelerin daha çok sosyal mekan tasarlanması ve doğaya daha çok dönüş gerekir sadece parası olanların değil, bütün vatandaşların biraz olsun rahat yaşamaya hakkı var, bunun için daha çok proje yapılmalı, mesela, bir yerden bir yere gitmenin alternatif çözümleri olmalı, mesela belki ben okuluma ya da işime istediğim taktirde bisikletle gidebilmeliyim, bir de ailelerin tavrı çok yanlış, aman oğlum aman kızım onu yapma oraya gitme, yani güvenlik sorunu varsa da dediğim gibi daha çok sosyal projeyle ve güvenlik güçlerinin desteğiyle bu sorunun giderilmesi gerekir diye düşünüyorum, Türkiye'de yaşamak, sadece parası olanların bir lüksü, ya da sadece ah vah deyip evde oturmak olmamalı, diye düşünüyorum ben, teşekkürler. yani demek istediğim, bu konuya böyle bir cevap vermemin nedeni, galiba bu pkklılar, bizim asosyal yanımızdan bayağı bir besleniyor gibi geliyor bana, biz başımızı öne eğdikçe, onlar da iyi kamufle olabiliyorlar sanki teşekkür ederim iyi geceler
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Yazar PKK hemen gözümüzün önünde, yanı başımızda, karşımızda, içimizde, oramızda, buramızda... Parlamentodaki geyik derisi koltuklarda otura otura Türkiye Cumhuriyeti’nden maaş alanların PKK’nın siyasi parçası olduğunu bilmeyen var mıdır? Ki gerektiğinde iktidar partisi onlarla el ele verip, işbirliği yapmıyor mu?
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl PKK gösterileri bugün DTP nin öncülügünde Istanbul ve Güneydoguda gerceklestirildi,Polisin müdahale dahi etme geregi duymadigi gösteride DTP milletvekili bir 40 bin kisi gaha ölse bile yine savasacagiz diyerek resmen Türk devletini hem tehgit etti hemde meydan okudu.Bu memlekette demokrasiyi sadece bölücüler ve türbanlilar icin savunan iktidar ve bazi cevreler ayni demokrasiyi Tekel iscilerine cok görmekteler. Millet iktidarida seyrediyor,DTP(PKK)yide seyrediyor,Ermeni yandaslarinida seyrediyor.Türk bayragini taslayan ve taslatanlarida seyrediyor.Suna kimse kanmasin,türbanla bu milleti ilelebed aldatamazsiniz,bu millet gün gelir bayraginin hesabinida sormasini bilir. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.