Misafir gelincik Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Sevgili Halkalıyıldız foruma geç katılınca geç tanıştık.Ama iyiki tanıştık.Tutarlı ve düzeyli yazılarınla foruma renk katıyorsun.Umarım devamlı olur.Seni tanımaktan dolayı mutluyum. Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Sayende forumun bu bölümünden haberdar oldum. Benim de artık bir anı defterim oldu. Çok teşekkür ederim. Bizi Yersoy tanıştırmıştı. Seni bana kazandırdığı için ona minnettarım. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Yazılarını dikkatle ve merakla okuyr bir o kadar da dikkat ve merakla bekliyorum... Öğrenmek güzeldir, ben senden birşeyler öğrenebiliyorum o nedenle TEŞEKKÜRLER... Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Sevgili halkalıyıldız'a beğendiğim, üç boyutlu kaldırıma çizilmiş bir resim armağan etmek istiyorum. Julian BEEVER Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Maraba, Bu süpermişşşş! Çok teşekkür ederim. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 kardes dedım bende yazayım sana pek senınle denk gelıp konusamakta gordugum kadarıyla sevılen bırısın.senı sevenı bende severım. tum dıleklerın tum umutların senın ıstedıgın gıbı gerceklesmesı dılegıyle sevgıyle kal... Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Bursercan, Gloria'dan sonra, sen de beni şaşırttın. Daha çok "forum oyunları" bölümünde karşılaşmıştık. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Senin de herşey gönlünce olsun, sağol arkadaşım. Sevgilerimle... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 bu resim benim hoşuma gitti , bilmem sen beğenirmisin Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Beğenmez miyim? Çok beğendim. Sağol spices'cığım. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş Hani Hıdırellez muhabbetine Elif üstünde cimler Bülbül kafeste inler Benim kalbimde sensin Senin kalbinde kimler Nassssıı amaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.