Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevgili Halkalıyıldız foruma geç katılınca geç tanıştık.Ama iyiki tanıştık.Tutarlı ve düzeyli yazılarınla foruma renk katıyorsun.Umarım devamlı olur.Seni tanımaktan dolayı mutluyum. :clover:

Gönderi tarihi:

Sayende forumun bu bölümünden haberdar oldum. Benim de artık bir anı defterim oldu. Çok teşekkür ederim.

:clover::clover::)

Bizi Yersoy tanıştırmıştı. Seni bana kazandırdığı için ona minnettarım.

Gönderi tarihi:

Yazılarını dikkatle ve merakla okuyr bir o kadar da dikkat ve merakla bekliyorum... Öğrenmek güzeldir, ben senden birşeyler öğrenebiliyorum o nedenle TEŞEKKÜRLER...

Gönderi tarihi:

Sevgili halkalıyıldız'a beğendiğim, üç boyutlu kaldırıma çizilmiş bir resim armağan etmek istiyorum.

12sh5.jpg

Julian BEEVER

Gönderi tarihi:

Maraba,

Bu süpermişşşş!

Çok teşekkür ederim.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kardes dedım bende yazayım sana pek senınle denk gelıp konusamakta gordugum kadarıyla sevılen bırısın.senı sevenı bende severım.:)

tum dıleklerın tum umutların senın ıstedıgın gıbı gerceklesmesı dılegıyle

sevgıyle kal... :)

Gönderi tarihi:

Bursercan,

Gloria'dan sonra, sen de beni şaşırttın. Daha çok "forum oyunları" bölümünde karşılaşmıştık.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. :clover::clover:

Senin de herşey gönlünce olsun, sağol arkadaşım.

Sevgilerimle...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

taschlereruptionpleiadelg3.jpg

bu resim benim hoşuma gitti , bilmem sen beğenirmisin :)

Gönderi tarihi:

Beğenmez miyim? Çok beğendim.

Sağol spices'cığım.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş :D Hani Hıdırellez muhabbetine :)

leylaayyildiz_F_(26).jpg

Elif üstünde cimler

Bülbül kafeste inler

Benim kalbimde sensin

Senin kalbinde kimler

Nassssıı amaaaa :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.