Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Sevgili Halkalıyıldız foruma geç katılınca geç tanıştık.Ama iyiki tanıştık.Tutarlı ve düzeyli yazılarınla foruma renk katıyorsun.Umarım devamlı olur.Seni tanımaktan dolayı mutluyum.
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Sayende forumun bu bölümünden haberdar oldum. Benim de artık bir anı defterim oldu. Çok teşekkür ederim. Bizi Yersoy tanıştırmıştı. Seni bana kazandırdığı için ona minnettarım.
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Yazılarını dikkatle ve merakla okuyr bir o kadar da dikkat ve merakla bekliyorum... Öğrenmek güzeldir, ben senden birşeyler öğrenebiliyorum o nedenle TEŞEKKÜRLER...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl Sevgili halkalıyıldız'a beğendiğim, üç boyutlu kaldırıma çizilmiş bir resim armağan etmek istiyorum. Julian BEEVER
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl kardes dedım bende yazayım sana pek senınle denk gelıp konusamakta gordugum kadarıyla sevılen bırısın.senı sevenı bende severım. tum dıleklerın tum umutların senın ıstedıgın gıbı gerceklesmesı dılegıyle sevgıyle kal...
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 17 yıl Bursercan, Gloria'dan sonra, sen de beni şaşırttın. Daha çok "forum oyunları" bölümünde karşılaşmıştık. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Senin de herşey gönlünce olsun, sağol arkadaşım. Sevgilerimle...
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 17 yıl Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş Hani Hıdırellez muhabbetine Elif üstünde cimler Bülbül kafeste inler Benim kalbimde sensin Senin kalbinde kimler Nassssıı amaaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.