Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevgili Muki baktım da şöyle anı defterlerine ,senin bir defterin yoktu ve ben de açmaya karar verdim.Foruma yazı yazmaya başladığından beri yazılarınla ve özellikle yazılarının içinde barındırdığın ince esprilerle hemen dikkatimi çekmiştin.Umarım yazıların devam eder ve hepimiz faydalanırız.Seni tanıdığım için memnunum. :clover:

Gönderi tarihi:

Muki, önce birbirimiz arkadaş listesine ekledik. Sonra özel mesaj, derken msn...

Sevdik birbirimizi.

Seninle Ankara'da görüşmeyi çok isterim. Umarım bunu da gerçekleştiririz.

İyi ki tanıdım seni.

Gönderi tarihi:

Birisinin yüzünü görmeden, fikirleriyle sevmek güzel bir duygu... Seni görmedim, görmem gerekmiyor, ama yine de seviyorum.... Teşekkürler...

Gönderi tarihi:

Sevgili gelincik, forum ana sayfasında bir aşağı bir yukarı tarama yaparken ha bu başlık benim ilgimi çekebilir bu çekmez diye düşünmüştüm. Bu forum başlığı da aşk ile başladığı için boşver, ilgini çekmiyor girip bakmana gerek yok demiştim kendi kendime. Ne bileyim ben burada anı defteri diye bir bölümün olduğunu. Senin sayende öğrendim ve bana da bir anı defteri açtığın için teşekkür ederim. Bu borcun altından nasıl kalkarım ben :sweatingbullets:

Herz.gif

Gönderi tarihi:

Sevgili halkalıyıldız

Ben de seni tanımış olmaktan mutluyum.

yildizlaratebocegisanilmaktamkorkmazlarun3.jpg

Elimi gökyüzüne uzattım yerde seni buldum. Bir gün karşılıklı kahve içeriz, ne dersin...

Gönderi tarihi:
Birisinin yüzünü görmeden, fikirleriyle sevmek güzel bir duygu... Seni görmedim, görmem gerekmiyor, ama yine de seviyorum.... Teşekkürler...

Sevgili gloria

Evet haklısın, bir insanı görmeden de sevebiliriz. Nitekim dediğin gibi, burada aydınlık fikirlerinden dolayı sevip ve saydığımız bir çok arkadaşımız var.

İyi ki varsın, iyi ki varsınız!

Gönderi tarihi:
Sevgili gelincik, forum ana sayfasında bir aşağı bir yukarı tarama yaparken ha bu başlık benim ilgimi çekebilir bu çekmez diye düşünmüştüm. Bu forum başlığı da aşk ile başladığı için boşver, ilgini çekmiyor girip bakmana gerek yok demiştim kendi kendime. Ne bileyim ben burada anı defteri diye bir bölümün olduğunu. Senin sayende öğrendim ve bana da bir anı defteri açtığın için teşekkür ederim. Bu borcun altından nasıl kalkarım ben :sweatingbullets:

Herz.gif

E mukicim "ağanın eli tutulmaz " derler bana da bir kahve ısmarlarsın artık borcunu ödemek için.Benim için zevkti. ne demek borcun altından kalkmak. :)

Gönderi tarihi:

Forumda ilk tanıdığım ve bundan da büyük mutluluk duyduğum güzel ve yürekli insansın muki...

Yazılarını okumak büyük keyif... İyi ki varsın :)

Gönderi tarihi:
E mukicim "ağanın eli tutulmaz " derler bana da bir kahve ısmarlarsın artık borcunu ödemek için.Benim için zevkti. ne demek borcun altından kalkmak. :)

Aa, maydanoz fiyatına gitmekten usanmadın mı artık? Ne demek kahve... Uçak bileti göndereyim atla gel.

Gönderi tarihi:

E dedim ya ağanın eli tutulmaz diye . :D:D

Gönderi tarihi:
Elimi gökyüzüne uzattım yerde seni buldum. Bir gün karşılıklı kahve içeriz, ne dersin...

O kadar isterim ki....

Gönderi tarihi:

sevgili muki

ülkesinden uzaklarda ama yüreği ülke sevgisi ile atan değerli dostum... seni gerçekten çok seviyorum başka ne söyleyebilirim, güvenebileceğim biri, sıcak bir dost, dürüst bir insan... insan işte özde insan... :hug:

yardımseverliğin, insancıllığın, o yumuşacık kalbinle benim için çok değerlisin... :clover:

Allah o güzel kalbine sıkıntı vermesin... :wub:

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşıma, beğendiğim, kaldırıma çizilmiş üç boyut bir resim armağan ediyorum.

60200919oc6.jpg

Julian BEEVER

Gönderi tarihi:
sevgili muki

ülkesinden uzaklarda ama yüreği ülke sevgisi ile atan değerli dostum... seni gerçekten çok seviyorum başka ne söyleyebilirim, güvenebileceğim biri, sıcak bir dost, dürüst bir insan... insan işte özde insan... :hug:

yardımseverliğin, insancıllığın, o yumuşacık kalbinle benim için çok değerlisin... :clover:

Allah o güzel kalbine sıkıntı vermesin... :wub:

Sevgili sardunyam

''Ben neymişim be abi'' dedirten cümlelerin için çok teşekkür ederim. Ve dilerim ki Tanrı kimseye sıkıntı vermesin.

Gönderi tarihi:

Sayın maraba

Teşekkürlerimi sunarım.

Gönderi tarihi:
Sevgili sardunyam

''Ben neymişim be abi'' dedirten cümlelerin için çok teşekkür ederim. Ve dilerim ki Tanrı kimseye sıkıntı vermesin.

:P

sen neymişsin be abi :)

öylesin hatta daha fazlası ama o kadarını yazmayayım ben biliyorum bilenlerde biliyor zaten... :clover:

Her zaman korusun Allah hepimizi

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

merhaba güzel dostum nasılsın

sevgili dipnot ve ben seni yad ettik geçen gün

belki kulakların çınlamıştır :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.