Φ nobody Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 öyle bir cisim dizayn edin ki aşağıdaki deliklere girdiğinde deliği tam olarak kapatsın ve dışarı taşmasın. sözel olarak tarif edebilirsiniz.... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Son şekil bir kare mi acaba?Eğer kare ise köşegeni üst sağ köşeye gelmeliydi.Bunun kare olduğunu kabul edelim.Aklıma bir çok şekil geldi.En mantıklı olanından başlayayım: Bu 3 şekli de kapatabilmesi için bence bu tıpanın ortasında daire olmalıdır.Artıyı kapatabilmesi için dairenin dik durumda olması gerekir.Yani bu ilginç tıpa, yatay pozisyondaki bir karenin tam ortasından geçmiş ve dik duran bir daireden oluşabilir.Çizim yapıp göndermek isterdim fakat bunu yapamadım. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Kabaca çizdim ama sanırım anlaşılabilir..Her 3 şekle de oturabileceğini düşünüyorum.. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Çizim için teşekkür ederim,benim düşündüğüm ve yapamadığım şekil de buydu.Karenin ortasından geçen bir daire..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Rica ederim.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 taurus ve güzel..! ikinizi de tebrik ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Tebrik Güzelim'in.. Yine de teşekkür ederim sevgili Nobody.. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Ben sizi tebrik ederim sevgili taurus,şekli çizen sizsiniz... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.