Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bursercannnnnn neredesinnnn aman iyi olda başka bişey istemiyorum :) sadece arada B)yaptıgın gibi yaşam sinyali yola ..komacan öptümmmm :islik:

• 2 hafta sonra...
  • Cevaplar 204
  • Görüntü 31,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• mavi olmayan gökyüzü
    mavi olmayan gökyüzü

Ooooo Sercan bey,yengem nasıl çocuklarının gözlerinden öperim,tabi onlarda Mavi teyzelerinin ellerinden öper   Yene kaçtın

Gönderi tarihi:
manti.jpg Ben sana simdi yollayim sende bana ben Turkiye'ye gelince yollarsin :D
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kurban_bayrami.jpg

Canımmmm nasılsın bayagı uzun oldu görüşmeyeli ve rötarlı bir kutlama olduu...aklımdası hep bunu biliyorsun...komacan öptüm.......

Gönderi tarihi:

Aloooooooooooo Sercan.....bak Yayamaz sana hediye getirmiş ;) neredesin yaf(bilmesem hahaha) bak bu şarkı benden sana ;)

Yürüyorum ey yar insanların arasında

Kimi yorgun kimi dökük kanar sabır yarasında

Ozlüyorum seni zamanla barışamadım

Geçip gidiyor ömrüm günlere doyamadm

Ucum yok bucağım yok

Saklımdasın ey yar haberin yok

Yıllar geçti sönmedi ateş

Yanıyorum ey yar haberin yok

Uşüyorum ey yar yangınların ortasında

Yürek kırgın yürek talan kanar sevda yarasında

Kahırlı yılları çizdin alnıma

Dost eyledin beni göçüp giden kuşlara

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

yazmayin derken senin icinde gecerli idi :D banane banane bende geri yazmiyorum :whistling:

Gönderi tarihi:
yafu o şimdi korkudan başka yerlere cevap veriyor :ayakvur::cokkomik:

:yuvarlan: bence sustu sustu 88 dakikalik oldu :P o anlar nedemek istedimi :D

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: bence sustu sustu 88 dakikalik oldu :P o anlar nedemek istedimi :D

hahahaha,valla Sercan'a yıldızlanacak ifadelerde bulunabilirim,tutmeyin lennnnnnnnnnnn :D

Gönderi tarihi:

Angellllllllllllllllllll,bu Sercan beni tehdit ediyor :lol:

Gönderi tarihi:

:lol: oh oh canima deysin burda yok nasil olsa basla dedi koduyaaaaaaaaaaaaaaaa :stuart:

sende onu tehdit et hani dun adamlara dedim soz vardiya sinir edenlere aynisini ona de :P

Gönderi tarihi:
:lol: oh oh canima deysin burda yok nasil olsa basla dedi koduyaaaaaaaaaaaaaaaa :stuart:

sende onu tehdit et hani dun adamlara dedim soz vardiya sinir edenlere aynisini ona de :P

şimdi yazdım ki;oğlum seni döfecem...yanımda yok önümde Angel var................savrulun bakem Diyarbakırlılar offffffffff ya Sercan -_-

Gönderi tarihi:

şimdi yazdım ki;oğlum seni döfecem...yanımda yok önümde Angel var................savrulun bakem Diyarbakırlılar offffffffff ya Sercan -_-

bu bayadir manti yemedi ya kafadan bir bozukluk olmus :P

ya dur da ben ne one geciyorum yandan yandan yuruyordum ne guzel :)

Gönderi tarihi:
bu bayadir manti yemedi ya kafadan bir bozukluk olmus :P

ya dur da ben ne one geciyorum yandan yandan yuruyordum ne guzel :)

hehehehehe.........canım sen de olmasan :)

Gönderi tarihi:

sercan beni bu gidisle gercekten dovcek cok kizdirdim onu :D ama burda diyemem ne ayip olmasin sen bilirsin ;)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kıs su ıkı cadıyı dofecem ha arkamdan ne cok atıp tutmussunuz ben kmıı tehdıt etmısım nerde gorulmus:D

sayın angel hanım dofecegımı ne kadarda hızlı kavrıyorsunuz gardını al hatta su mavıyede solle alsın arada onada gelecek darbelerım :D :D

Gönderi tarihi:

Sercan,ben çok yoruldum :lol: ne komik ama,bu akşam makarna yapcam kendime,sana da atayım mı B)

işteki abi,bana 1980'leri anlatıyo,ama ben arada forum oyunlarında seni deşifre ediyom :lol: efferin bana ;)

Gönderi tarihi:

hıhhh efferı sana baska ısın yok demı onlarla ugrasıyon yav ben senı ne edecem yav.:)

Gönderi tarihi:

nıye gıdıyorsun obur taraftan yaz bakıyım.guncelle bılgılerı :D

tamam ısın ucunda mantı olursa neden olmasın.kac tane dua ısıtıyorsun. 25 kelıme ve uzerı ıcın 5 tl 25 ve altı ıcın 10 tl alıyoruz :D

Gönderi tarihi:

baaaak sen ;) o kadar uzun yanı benı ayrı yerde tutma sen tamam yazdım tehdıt defterıne :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.