Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Sercan ben gidiyorum. Yarin gelsen calismicam ya daha iyi olur . Marissa selam soyluyor sana Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 tamam angel bende cıkıyorum zaten yarın ıs basdı yapıcam ya benım deftere bırseyler yazmıslar ben yenı gordum yarın cevap lıyacagım Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 İyi bayramlar aanadın mı. Bayramın dördüncü günü mü olur hiç? Oldururuz. Ben küçükkene bayramda şeker toplamak için çıktığımda, amcamlara gidene kadar yolüzerindeki her eve uğrardım. Bayramdan önce şeker almayalım diye tavsiyelerde bulunmuşluğum bile vardı. Bir kere misafir gelmişti. Annem marketten aldığı şekerleri sundu, bende topladığım şekerleri sundum. Herkes benimkini kapıştı, hepsi cicili bicili renkliydi çünkü. Ama ondan sonra dedim ben keriz miyim, niye kendim yemiyorum. Öyle işte. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Canim dostum bugun Dogum gunun . Mutlu Yıllar Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya. Rengârenk batan günü al karşına. Bir renk, de kendinden kat. Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak. Kapat gözlerini bir hikâye yarat. Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat. Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut. Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt. Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama. Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver. Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana. Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana....... Selahattin Taşkın Iyi ki dogun dostum. Sana dun soru sormustum ya ? Nedeni bunlar icinde tabiki sen secmedin ben ikisini de yollayim sana bide sozum vardi sana Manti yollucam diye unutmadim buyur afiyet olsun: ve dun Patetes dedigin icin Hediyelerin cok denidikleri vardir ve ben sana bugun benim icin en onemli bir hediyelerden birini yolluyorum: ARKADASLIK Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 gec kalınmıs bır cevap olabılır ama sonsuza dek tazelıgını koruyan bır hedıyedır benım ıcın angel.cok tesekkur ederım. bu arada mıllet buraya yazmayı ozlemısım. yada uzun zaman mı oldu bılemıyorum klavyemı de ozlemısım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 no problemo dude Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Dostum... İşyerinde; bir bardak çayın... Veya bir fincan kahvenin içimi süresince, "gönül ne kahve ister, ne kahvehane" "gönül bir dost ister, kahve bahane..." diyen satırları hatırlayıp, hayatın minicik bir parçasını paylaşabildiğim insandır. Dostum... Bazen aynı "walkman"da bir şarkıyı, bir türküyü; bazen internetin sanal evreninde, bir kaç satır fıkrayı, şiiri,kokusunu alamasak bile, sanal bir gülü,paylaştığımız insandır. Dostum... Onun sosyal veya bürokratik tabakasından... cüzdanının kalınlığından, cinsiyetinden, inancından, mezhebinden, siyasi düşüncesinden önce... İNSAN OLDUĞU İÇİN SEVDİĞİM... ve BENİ İNSAN OLDUĞUM İÇİN SEVEN İNSANDIR. #alıntı# Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Sercan,kim o yaaaaaaaa Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 bak bugun planlarini gerceklestirmenin zamani....gel al sen onu ben gormemezlikten gelecem FBI yakalarsa ama seni hic gormedim yazmadim tanimiyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Dostum...İşyerinde; bir bardak çayın... Veya bir fincan kahvenin içimi süresince, "gönül ne kahve ister, ne kahvehane" "gönül bir dost ister, kahve bahane..." diyen satırları hatırlayıp, hayatın minicik bir parçasını paylaşabildiğim insandır. Dostum... Bazen aynı "walkman"da bir şarkıyı, bir türküyü; bazen internetin sanal evreninde, bir kaç satır fıkrayı, şiiri,kokusunu alamasak bile, sanal bir gülü,paylaştığımız insandır. Dostum... Onun sosyal veya bürokratik tabakasından... cüzdanının kalınlığından, cinsiyetinden, inancından, mezhebinden, siyasi düşüncesinden önce... İNSAN OLDUĞU İÇİN SEVDİĞİM... ve BENİ İNSAN OLDUĞUM İÇİN SEVEN İNSANDIR. #alıntı# baharcım cook tesekkur ederım.kopyala yapıstır yapan mause ne saglık :Dcok ıyı yapıstırmıs gercekten guzel sozlerı var baharcım.yoksa sen mı yazdıydın bunu bak bugun planlarini gerceklestirmenin zamani....gel al sen onu ben gormemezlikten gelecem FBI yakalarsa ama seni hic gormedim yazmadim tanimiyorum hadı ya tuh ben bugun mesgulum ama :(ya benım bebıs buyumden gelmem lazım yoksa kacıramam onu daha :Dtama sen benı bende senı tanımıyorum.ama bak komısyon fılan ısteme yok Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Sana bir aşk şiiri gelsin...sen bu şiirleri çok seversin;bitanecik arkadaşıma... ne güzel aşk şiiri,bence bu.... BEN SANA MECBURUM Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun. Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu Bir kaç hayat çıkarır yaşamasından Hangi kapıyı çalsa kimi zaman Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu Fatih'te yoksul bir gramofon çalıyor Eski zamanlardan bir cuma çalıyor Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun. Belki haziran da mavi benekli çocuksun Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor Belki körsün kırılmışsın telaş içindesin Kötü rüzgar saçlarını götürüyor Ne vakit bir yaşamak düşünsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin. Attila İLHAN Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 baharcım cook tesekkur ederım.kopyala yapıstır yapan mause ne saglık :Dcok ıyı yapıstırmıs gercekten guzel sozlerı var baharcım.yoksa sen mı yazdıydın bunu hadı ya tuh ben bugun mesgulum ama :(ya benım bebıs buyumden gelmem lazım yoksa kacıramam onu daha :Dtama sen benı bende senı tanımıyorum.ama bak komısyon fılan ısteme yok HiHI dun babasi da hastaydi oda dan cikmadi sansini kacirdin =) Simdi bide ne yapiyor biliyormusun yok demeyim simdi sonra gorusunce derim Siir guzel di buarada ama baharda bitti mi siir ? Devami halen varmi ? Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Siir guzel di buarada ama baharda bitti mi siir ? Devami halen varmi ? bu sıırın burasını sevdım burasını kopyaladum sadeceee... cok kıbarsın sercann sana bundan sonra şiir fılan yokkkk Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 kime siir yok sercana mi ? Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 evet canım yaa dedıgını okumadın mıı ne gıcıkkkk Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 evet canım yaa dedıgını okumadın mıı ne gıcıkkkk okumaz olurmuyum tek tek dolastim ani defterlerde Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Sercannnnnn meyabaaaa nasılsın hem dogum günün hemde geçmişte kalmış bayramının kutlu mutlu umutlu olsunnn bak ne yaptım sana... ......... ...bak sana örümcek adam kıyafeti alamadım ama pastasını yaptımmm ..........afiyet olsunnn...................seni ösledimmmm Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Ben yaptım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Sercan sana mantı yaptım ama offffffffffffffffffff küstüm senden Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Mavim o gormeden ben yiyeyim zaten Manti borcum var ona ama Sercan seneye demi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 yanı hepınız bırseyler yazmıssınız ama ben bırsey yazmamamısım sızlere yayamaz-- bahar--angel--mavı hepnızıden ozur dılıyorum... yayamazım senın pastaların da mavının mantısıda gume gıttı unuttum dolapta yıyeyım.ama bır daha kı sefere olmaz ınsallah... tekrar gorusmek uzere.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 MERHABA Gün açar, Karın verir yağmurlu toprak. İncesu Deresi, merhaba. Saçakta serçeler daha çılgındır, Bulutlarda kartal, Daha çalımlı. Koparır göğsünden bir düğme daha, Tezkere bekliyen biri. İncesu Deresi, merhaba. Genç bayraklar vardır, Barış düşünür, Kuyularda işçi mavilikleri. Ben hepsini düşünürüm, Yirmidört saat Ve seni düşünürüm, Karanlık, hırslı... Seni, cihanların aziz meyvası İlan-ı aşk makamından bir mısra, Yeşerip, kımıldar içimde, Düşer aklıma gözlerin... Oysa murad alamam. Oysa akdan-karadan Bilirim, payım bu kadar... Unutmuş gülmeyi gözbebeklerim. Unutmuş dudaklarım öpmeyi. İncesu Deresi, merhaba... ahmed arif... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Alooooooooooooooooooooooo ordamısın dicem ama Mesajınız alınmıştır,küçük bir hatırlatma sayın Bursercan yalnız adresim açık demi ama offffffff ya uykum geldi gelince oku,bu bir emirdir Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 ben geldim sen nerdesin yine ?????????????????????????????? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.