Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Sercan,canım bak saat dört ve ben müzik eşliğinde dediklerini düşünüyorum nasılım ama yav muhteşem bir Diyarbakır gününden sonra forumdaki tartışma beni çarptı Yayamazımız daha dışarda,Angel meşgul rüyada gördüm,sen de uyuyormuşsun neyse ben yarın kişi listesini çivi yazısıyla atarım sana,yarın dediğim de bugün oluyor zanımca sevgiler dostum. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 efferım dusun o olayı benım kafam takıldı ona anneme sordum dedıkı olmaz yayamazın ısı vardı angelde sohbette bende 50.uykumu goruyordum sen uyanıkken lısteyıde gonder bana okunaklı olsun hı zaten cıktı alıcaktın dogruya Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Sercannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn selam vermek yok mu? Yaf bak şimdi Angel de yok,Yayamaz da onlar uyuyo Annene niye sordun ki,şaka bir yana düşündüm de endişelerinde haksız değilsin Bu arada süper bir şarkı buldum,ama sen anlayamazsın para ver tercüme edem Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 selammm canım? vala bende su anda arastırma yapıyordum bu konu ıle ılgılı yazılar fılan okuyorum. ya bak dun konustuklarımızı bu sabah halı yıkarken bıle dusundum.yok cok sorunlu olur cok zorluklar asılması lazım. yok ya hemende para ıstıyo ya bana belestı unutma Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 ha,sana beleş azcık pardon ben SDünger Bob izlerken bile düşündüm,ne olacak bu sevdalıların hali diye aleyküm selam bu arada Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 ben SDünger Bob izlerken bile düşündüm,ne olacak bu sevdalıların hali diye eferım ıyı etmıssın canem ama sunger bobla nasıl bı alaka kurdun aklına geldı hala cozemedım bugunku flımde dramatık mı ıslenmıstı cızgı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 eferım ıyı etmıssın canem ama sunger bobla nasıl bı alaka kurdun aklına geldı hala cozemedım bugunku flımde dramatık mı ıslenmıstı cızgı he ya,sünger bob en yakın arkadaşıyla arasında ki zeka farkını çözmeye çalışıyordu Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Bob ismini duydukca bizim bob aklima geliyor Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Bob ismini duydukca bizim bob aklima geliyor o da mı çok zekiydi allah seni ne yapsın cadum,başbakan olasın emi güldürdün akşam akşam Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 koyume donmus bulunmaktayım :( bır an once ıkıncı kacısımı gerceklestırmem lazım benım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 koyume donmus bulunmaktayım :( bır an once ıkıncı kacısımı gerceklestırmem lazım benım oh oh canima deysin dondun mu sogukluga ne buya geldin slm bile vermedin kustum sana manti yollucaktim simdi oturup kendim yicem seni dovdircektimde dovende olmadi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Oyyy bidenemmmmmm, uyusummmm,delimmm aslıda elime geçtiginde seni parça pinçik edecegim ama neyse foruma karşı belli etmiyim dedim(hiçte belli olmadı demi ) bak sana neler hazırladım henüz uymadımmmmm..........bunuda annem yaptı bana ama ben sana ayırdım 1 tepsisini ben götürdüm asiyide çagır çabukkk..................durr sıcacık ne geliyoo bakkkk......hernekadar birileri ile yedigin kadar lezetli olmasada idare et artık.................aman tatlısız bırakırmıyım seni ben dolaptan yeni çıkardım ..............seni sevdigimi biliyorsun dimi serseri vatandaş......hep yanımda oldugunuda biliyorum.....komacan öptüm sen yiye dur Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Sercan,nerdesin ya Canım benim,en iyi dostunun sana çok ihtiyacı var.Telefona uzanacağım ama kimseyle konuşmak istemiyorum,hiç kimseyle. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 oh oh canima deysin dondun mu sogukluga ne buya geldin slm bile vermedin kustum sana manti yollucaktim simdi oturup kendim yicem seni dovdircektimde dovende olmadi vala kusura bakam canım basımı kasıyamıyorum gelmıs gelelı bı tek sen degıl annanem ble kustu benden nıye geldıgıme daır haber vermemısım dıye Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Oyyy bidenemmmmmm, uyusummmm,delimmm aslıda elime geçtiginde seni parça pinçik edecegim ama neyse foruma karşı belli etmiyim dedim(hiçte belli olmadı demi ) bak sana neler hazırladım henüz uymadımmmmm..........bunuda annem yaptı bana ama ben sana ayırdım 1 tepsisini ben götürdüm asiyide çagır çabukkk..................durr sıcacık ne geliyoo bakkkk......hernekadar birileri ile yedigin kadar lezetli olmasada idare et artık.................aman tatlısız bırakırmıyım seni ben dolaptan yeni çıkardım ..............seni sevdigimi biliyorsun dimi serseri vatandaş......hep yanımda oldugunuda biliyorum.....komacan öptüm sen yiye dur her sey guzelde be yayamaz su lahana sarması olmadı ıste cunku ben onu yıyemıyorum ufakken 3 kere boguldum onu yerken hala korkuyorum her sey ıcın tesekkur ederım radya abla sarmayı gormesın ha bende senı sevıyorum yayamazım ıyı kı varsın.telefondakı saskınlıgını hala unutamıyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Sercan,nerdesin ya Canım benim,en iyi dostunun sana çok ihtiyacı var.Telefona uzanacağım ama kimseyle konuşmak istemiyorum,hiç kimseyle. hayırdır yıne mı karakolluk oldun Tamam yarım saate gelıyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 her sey guzelde be yayamaz su lahana sarması olmadı ıste cunku ben onu yıyemıyorum ufakken 3 kere boguldum onu yerken hala korkuyorum 3 kere bogulma korkusu demek lahanadan .............benimde bir balik hikayem var hic sorma Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 hayırdır yıne mı karakolluk oldun Tamam yarım saate gelıyorum yarım saat mi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 3 kere bogulma korkusu demek lahanadan .............benimde bir balik hikayem var hic sorma ben biliyom balık olayını kılçıkla ilgilydi demi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 Ahhhhh benim kadim dostummm sen olmasan ne olur düşünüyorum seni aramasamda,arıyamasamda,sen hep varsın....hani banim erzurum tatlılarım okadar iltifat ettim dimi özledimmmmmmmmmmmmmm..... Okunmalı Gökyüzü Kurursa bir ağaç durduk yere İrdelenmeli derinlemesine ölüm nedeni Ve çıkarsa yolculuğa güz ile İşlerse güncesine uzun yaz günlerini İrdelenmeli etraflıca Bir düşün, sözcüğün en işveli derinliğince Dereler hüzünlü, kırlar dalgınsa Okunmalı gökyüzü, döne döne okunmalı Silinirse bir sokak gözümüzün önünde İrdelenmeli dört koldan ölüm nedeni Sürüklenip giderse gelip geçenle Uçan yazılar eklenirse tarih kütüğüne boyuna Ah, irdelenmeli Sokaklar pençesindeyse yüksek yapıların Akan gölgeler durgun, şarkılar yorgunsa Kalkıp giderse bir ağaç kuşlarla Okunmalı sokaklar, döne döne okunmalı Solarsa bir türkü rüzgarın koynunda İrdelenmeli detaylıca Okunmalı kırlar, döne döne okunmalı .......................................................begenecegini umuyorum................. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Hişt,Turkish Medianın en yakışıklısı canım benim,neredesun ya du du kaçak olan benim demi Yaf dün gece bi ara açtım msn'i,tam yazacaktım ki sana ç dışı oldun sen Şaka bir yana canum,bu ara evde pek olamıyorum.Seni yakaladığım gibi bırakmayacağım ama bu akşam...neyse canım,ben iyiyim. Sen bize tatlı postala çok daha eyü olacağız...kocaman sevgiler. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 ben biliyom balık olayını kılçıkla ilgilydi demi sende herseyi bilion ya bak kizlar helva helva diyorlar hadi yine onlar gormus tatmis... benim Pizza isini sattin ya helal olsun isim istiom ben!!!! Olsun sinav gunu gorusuruz Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 YA hepinizi dövecem ama zamanım yok işte. :Dahhh üleynnn bi yaz gelsin 12 temmuz bi geçsin görürsünüz siz Yayamaz seni daha çok taciz edecem diyim sana .Sepiğin olacam Zaten diğer iki şahsiyetide aynı yerde bulacağım için onlara ayrı bir boks maçı yapascam zaten birini elinden pizza gitti ona mı yansın dayaga mı :D Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Mütevazi deniz kızının her zamanki güzelliği işte bende sercan nerelerde diyordum Umarım iyisindir ... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 İyiyim sağol deniz kızı Yaşam şartları çoluk cocuk işte geçinip gidiyoruz sağol. Yine ayrılık vaktidir.Herkese kolay gelsin bana da tabi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.