Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sercan,canım bak saat dört ve ben müzik eşliğinde dediklerini düşünüyorum -_- nasılım ama :P yav muhteşem bir Diyarbakır gününden sonra forumdaki tartışma beni çarptı :lol: Yayamazımız daha dışarda,Angel meşgul B) rüyada gördüm,sen de uyuyormuşsun :P neyse ben yarın kişi listesini çivi yazısıyla atarım sana,yarın dediğim de bugün oluyor zanımca :D sevgiler dostum.

Gönderi tarihi:

efferım dusun o olayı benım kafam takıldı ona -_-

anneme sordum dedıkı olmaz :kahkaha::ayakvur:

yayamazın ısı vardı angelde sohbette bende 50.uykumu goruyordum sen uyanıkken :D

lısteyıde gonder bana okunaklı olsun :D hı zaten cıktı alıcaktın dogruya :D

Gönderi tarihi:

selammm canım?

vala bende su anda arastırma yapıyordum bu konu ıle ılgılı yazılar fılan okuyorum.

ya bak dun konustuklarımızı bu sabah halı yıkarken bıle dusundum.yok cok sorunlu olur cok zorluklar asılması lazım.

yok ya hemende para ıstıyo ya bana belestı unutma :D

Gönderi tarihi:
ben SDünger Bob izlerken bile düşündüm,ne olacak bu sevdalıların hali diye

eferım ıyı etmıssın canem :D ama sunger bobla nasıl bı alaka kurdun aklına geldı hala cozemedım :D bugunku flımde dramatık mı ıslenmıstı cızgı :D

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
koyume donmus bulunmaktayım :(:(:(

bır an once ıkıncı kacısımı gerceklestırmem lazım benım :D

oh oh canima deysin dondun mu sogukluga :D ne buya geldin slm bile vermedin kustum sana manti yollucaktim simdi oturup kendim yicem -_-

seni dovdircektimde dovende olmadi :D

Gönderi tarihi:

Oyyy bidenemmmmmm, uyusummmm,delimmm :D aslıda elime geçtiginde seni parça pinçik edecegim ama neyse foruma karşı belli etmiyim dedim(hiçte belli olmadı demi :D ) bak sana neler hazırladım henüz uymadımmmmm....sarma.jpg......bunuda annem yaptı bana ama ben sana ayırdım 1 tepsisini ben götürdüm asiyide çagır çabukkklahana%20sarma.JPG..................durr sıcacık ne geliyoo bakkkk0c78a8bd-dbce-4dd0-ba8e-ca571edb486d.jpg......hernekadar birileri ile yedigin kadar lezetli olmasada :angry::devil: idare et artık.................aman tatlısız bırakırmıyım seni ben dolaptan yeni çıkardım :Ptugbaakin_Photo-firin_sutlac.jpg..............seni sevdigimi biliyorsun dimi serseri vatandaş......hep yanımda oldugunuda biliyorum.....komacan öptüm sen yiye dur :D

Gönderi tarihi:
oh oh canima deysin dondun mu sogukluga :D ne buya geldin slm bile vermedin kustum sana manti yollucaktim simdi oturup kendim yicem -_-

seni dovdircektimde dovende olmadi :D

vala kusura bakam canım basımı kasıyamıyorum gelmıs gelelı :)

bı tek sen degıl annanem ble kustu benden nıye geldıgıme daır haber vermemısım dıye :D

Gönderi tarihi:
Oyyy bidenemmmmmm, uyusummmm,delimmm aslıda elime geçtiginde seni parça pinçik edecegim ama neyse foruma karşı belli etmiyim dedim(hiçte belli olmadı demi ) bak sana neler hazırladım henüz uymadımmmmm....sarma.jpg......bunuda annem yaptı bana ama ben sana ayırdım 1 tepsisini ben götürdüm asiyide çagır çabukkklahana%20sarma.JPG..................durr sıcacık ne geliyoo bakkkk0c78a8bd-dbce-4dd0-ba8e-ca571edb486d.jpg......hernekadar birileri ile yedigin kadar lezetli olmasada :angry::devil: idare et artık.................aman tatlısız bırakırmıyım seni ben dolaptan yeni çıkardım tugbaakin_Photo-firin_sutlac.jpg..............seni sevdigimi biliyorsun dimi serseri vatandaş......hep yanımda oldugunuda biliyorum.....komacan öptüm sen yiye dur

her sey guzelde be yayamaz su lahana sarması olmadı ıste :D cunku ben onu yıyemıyorum ufakken 3 kere boguldum onu yerken hala korkuyorum :(

her sey ıcın tesekkur ederım :) radya abla sarmayı gormesın ha :D

bende senı sevıyorum yayamazım ıyı kı varsın.telefondakı saskınlıgını hala unutamıyorum :D

Gönderi tarihi:
Sercan,nerdesin ya :(

Canım benim,en iyi dostunun sana çok ihtiyacı var.Telefona uzanacağım ama :( kimseyle konuşmak istemiyorum,hiç kimseyle.

hayırdır yıne mı karakolluk oldun :D

Tamam yarım saate gelıyorum :D

Gönderi tarihi:
her sey guzelde be yayamaz su lahana sarması olmadı ıste :D cunku ben onu yıyemıyorum ufakken 3 kere boguldum onu yerken hala korkuyorum :(

:D:ayakvur: 3 kere bogulma korkusu demek lahanadan .............benimde bir balik hikayem var hic sorma :D-_-

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ahhhhh benim kadim dostummm sen olmasan ne olur düşünüyorum :blushing: seni aramasamda,arıyamasamda,sen hep varsın....hani banim erzurum tatlılarım :P okadar iltifat ettim dimi :) özledimmmmmmmmmmmmmm.....

Okunmalı Gökyüzü

Kurursa bir ağaç durduk yere

İrdelenmeli derinlemesine ölüm nedeni

Ve çıkarsa yolculuğa güz ile

İşlerse güncesine uzun yaz günlerini

İrdelenmeli etraflıca

Bir düşün, sözcüğün en işveli derinliğince

Dereler hüzünlü, kırlar dalgınsa

Okunmalı gökyüzü, döne döne okunmalı

Silinirse bir sokak gözümüzün önünde

İrdelenmeli dört koldan ölüm nedeni

Sürüklenip giderse gelip geçenle

Uçan yazılar eklenirse tarih kütüğüne boyuna

Ah, irdelenmeli

Sokaklar pençesindeyse yüksek yapıların

Akan gölgeler durgun, şarkılar yorgunsa

Kalkıp giderse bir ağaç kuşlarla

Okunmalı sokaklar, döne döne okunmalı

Solarsa bir türkü rüzgarın koynunda

İrdelenmeli detaylıca

Okunmalı kırlar, döne döne okunmalı

.......................................................begenecegini umuyorum................. :clover:

Gönderi tarihi:

Hişt,Turkish Medianın en yakışıklısı :) canım benim,neredesun ya :unsure: du du kaçak olan benim demi :D

Yaf dün gece bi ara açtım msn'i,tam yazacaktım ki sana ç dışı oldun sen :(

Şaka bir yana canum,bu ara evde pek olamıyorum.Seni yakaladığım gibi bırakmayacağım ama bu akşam...neyse canım,ben iyiyim.

Sen bize tatlı postala çok daha eyü olacağız...kocaman sevgiler.

Gönderi tarihi:
ben biliyom balık olayını kılçıkla ilgilydi demi :D

sende herseyi bilion ya :D bak kizlar helva helva diyorlar hadi yine onlar gormus tatmis... benim Pizza isini sattin ya helal olsun isim istiom ben!!!! Olsun sinav gunu gorusuruz :P

Gönderi tarihi:

YA hepinizi dövecem ama zamanım yok işte. :Dahhh üleynnn bi yaz gelsin 12 temmuz bi geçsin görürsünüz siz :D

Yayamaz seni daha çok taciz edecem diyim sana .Sepiğin olacam :D

Zaten diğer iki şahsiyetide aynı yerde bulacağım için onlara ayrı bir boks maçı yapascam :D zaten birini elinden pizza gitti ona mı yansın dayaga mı :D :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.