Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Aloooooooooooo Sercan.....bak Yayamaz sana hediye getirmiş ;) neredesin yaf(bilmesem hahaha) bak bu şarkı benden sana ;)

Yürüyorum ey yar insanların arasında

Kimi yorgun kimi dökük kanar sabır yarasında

Ozlüyorum seni zamanla barışamadım

Geçip gidiyor ömrüm günlere doyamadm

Ucum yok bucağım yok

Saklımdasın ey yar haberin yok

Yıllar geçti sönmedi ateş

Yanıyorum ey yar haberin yok

Uşüyorum ey yar yangınların ortasında

Yürek kırgın yürek talan kanar sevda yarasında

Kahırlı yılları çizdin alnıma

Dost eyledin beni göçüp giden kuşlara

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

:lol: oh oh canima deysin burda yok nasil olsa basla dedi koduyaaaaaaaaaaaaaaaa :stuart:

sende onu tehdit et hani dun adamlara dedim soz vardiya sinir edenlere aynisini ona de :P

Gönderi tarihi:
:lol: oh oh canima deysin burda yok nasil olsa basla dedi koduyaaaaaaaaaaaaaaaa :stuart:

sende onu tehdit et hani dun adamlara dedim soz vardiya sinir edenlere aynisini ona de :P

şimdi yazdım ki;oğlum seni döfecem...yanımda yok önümde Angel var................savrulun bakem Diyarbakırlılar offffffffff ya Sercan -_-

Gönderi tarihi:

şimdi yazdım ki;oğlum seni döfecem...yanımda yok önümde Angel var................savrulun bakem Diyarbakırlılar offffffffff ya Sercan -_-

bu bayadir manti yemedi ya kafadan bir bozukluk olmus :P

ya dur da ben ne one geciyorum yandan yandan yuruyordum ne guzel :)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kıs su ıkı cadıyı dofecem ha arkamdan ne cok atıp tutmussunuz ben kmıı tehdıt etmısım nerde gorulmus:D

sayın angel hanım dofecegımı ne kadarda hızlı kavrıyorsunuz gardını al hatta su mavıyede solle alsın arada onada gelecek darbelerım :D :D

Gönderi tarihi:

nıye gıdıyorsun obur taraftan yaz bakıyım.guncelle bılgılerı :D

tamam ısın ucunda mantı olursa neden olmasın.kac tane dua ısıtıyorsun. 25 kelıme ve uzerı ıcın 5 tl 25 ve altı ıcın 10 tl alıyoruz :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.