Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2008 Bursercannnnnn neredesinnnn aman iyi olda başka bişey istemiyorum sadece arada B)yaptıgın gibi yaşam sinyali yola ..komacan öptümmmm Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 Ben sana simdi yollayim sende bana ben Turkiye'ye gelince yollarsin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 Kurban bayramin mubarek olsun . Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Canımmmm nasılsın bayagı uzun oldu görüşmeyeli ve rötarlı bir kutlama olduu...aklımdası hep bunu biliyorsun...komacan öptüm....... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Aloooooooooooo Sercan.....bak Yayamaz sana hediye getirmiş neredesin yaf(bilmesem hahaha) bak bu şarkı benden sana Yürüyorum ey yar insanların arasında Kimi yorgun kimi dökük kanar sabır yarasında Ozlüyorum seni zamanla barışamadım Geçip gidiyor ömrüm günlere doyamadm Ucum yok bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti sönmedi ateş Yanıyorum ey yar haberin yok Uşüyorum ey yar yangınların ortasında Yürek kırgın yürek talan kanar sevda yarasında Kahırlı yılları çizdin alnıma Dost eyledin beni göçüp giden kuşlara Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 yazmayin derken senin icinde gecerli idi banane banane bende geri yazmiyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 yazmayin derken senin icinde gecerli idi banane banane bende geri yazmiyorum yafu o şimdi korkudan başka yerlere cevap veriyor Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 yafu o şimdi korkudan başka yerlere cevap veriyor bence sustu sustu 88 dakikalik oldu o anlar nedemek istedimi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 bence sustu sustu 88 dakikalik oldu o anlar nedemek istedimi hahahaha,valla Sercan'a yıldızlanacak ifadelerde bulunabilirim,tutmeyin lennnnnnnnnnnn Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Angellllllllllllllllllll,bu Sercan beni tehdit ediyor Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 oh oh canima deysin burda yok nasil olsa basla dedi koduyaaaaaaaaaaaaaaaa sende onu tehdit et hani dun adamlara dedim soz vardiya sinir edenlere aynisini ona de Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 oh oh canima deysin burda yok nasil olsa basla dedi koduyaaaaaaaaaaaaaaaa sende onu tehdit et hani dun adamlara dedim soz vardiya sinir edenlere aynisini ona de şimdi yazdım ki;oğlum seni döfecem...yanımda yok önümde Angel var................savrulun bakem Diyarbakırlılar offffffffff ya Sercan Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 şimdi yazdım ki;oğlum seni döfecem...yanımda yok önümde Angel var................savrulun bakem Diyarbakırlılar offffffffff ya Sercan bu bayadir manti yemedi ya kafadan bir bozukluk olmus ya dur da ben ne one geciyorum yandan yandan yuruyordum ne guzel Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 bu bayadir manti yemedi ya kafadan bir bozukluk olmus ya dur da ben ne one geciyorum yandan yandan yuruyordum ne guzel hehehehehe.........canım sen de olmasan Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 sercan beni bu gidisle gercekten dovcek cok kizdirdim onu ama burda diyemem ne ayip olmasin sen bilirsin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 sercan beni bu gidisle gercekten dovcek cok kizdirdim onu ama burda diyemem ne ayip olmasin sen bilirsin hade yaf Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 kıs su ıkı cadıyı dofecem ha arkamdan ne cok atıp tutmussunuz ben kmıı tehdıt etmısım nerde gorulmus:D sayın angel hanım dofecegımı ne kadarda hızlı kavrıyorsunuz gardını al hatta su mavıyede solle alsın arada onada gelecek darbelerım :D Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 aaaaaaaaaaaaaa,Bursercan sen hala bizi tehdit mi ediyon Angel,kız gel döfelim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Sercan,ben çok yoruldum ne komik ama,bu akşam makarna yapcam kendime,sana da atayım mı işteki abi,bana 1980'leri anlatıyo,ama ben arada forum oyunlarında seni deşifre ediyom efferin bana Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 hıhhh efferı sana baska ısın yok demı onlarla ugrasıyon yav ben senı ne edecem yav. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Sercan ben Cuma'ya kadar Ankara'ya gidebilirsem,oradan memlekete uçacağım...bak,dua et,sana mantı Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 nıye gıdıyorsun obur taraftan yaz bakıyım.guncelle bılgılerı tamam ısın ucunda mantı olursa neden olmasın.kac tane dua ısıtıyorsun. 25 kelıme ve uzerı ıcın 5 tl 25 ve altı ıcın 10 tl alıyoruz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 oley,seni buuldum kişi listesi o kadar uzun ki Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 baaaak sen o kadar uzun yanı benı ayrı yerde tutma sen tamam yazdım tehdıt defterıne Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 ama sen film izlion mesajını aldım,okeydir canım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.