Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl 1 üye bugün doğum gününü kutluyor! yesilsu dogum gununuzu kutlar ıyı bır sene gecırmenız dılegıyle
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl teşekkür ederim bursercan bugün 24 yaşıma girdim.biraz hüzün biraz mutluluk gidiyo işte bugünüm.. teşekkür ederim düşündüğün için..
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Doğum günün kutlu olsun Yeşilsu...ALLAH sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmeni nasip etsin...
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Mutlu sağlıklı uzun bir ömür geçirmen dileğiyle Doğum günün kutlu olsun yeşilsu !
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Doğum günün kutlu ve de çok mutlu olsun yeşilsu, yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın....
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl OoOoo Yeşilim suyum görüşemediğim bülbülüm.............,,, Doğduğun gün kutlu devamı mutlu olsun diyerek...,, Daha iyisini yaptım seni kalbime kazıdım........Yaşıyor ama uzaktaysak veya görüşemiyorsak birbirimizle... Her atışında hatırlamak için bilki seni hiç unutmayacağım....,,, Sende beni....,,
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl sevgili yeşilsu doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice 24 senelere geçir inşallah
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.