Φ crazy mom Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Ilk bakista bulanlar bana om atsin Oyunu hemen bitirmeyelim Bende buradan bilenleri soylerim Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Ilk bilen Gloria Tebrikler... Ama kolaydi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 kolaydı evet teşekkürler Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Daha önce açma fırsatım olmadı,soruyu kaçırdım,neyse...bir bebek var resimde... Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Resimde gölü izleyen sevgililer acaba bu bebeğin hayalini mi kuruyorlar? Yoksa, farkında olmadan bebek sahibi mi olacaklar? REesim bunu mu ima ediyor? Bebek biraz üzgün görünüyor, acaba oradaki kişilerden birisinin hüznünü mü yansıtıyor? Yeni doğan şeyleri simgeleyebilecek olan bebek, o üzgün hali ile acaba bu çiftin umutsuz hayallerini mi yansıtıyor? Yoksa bu çift acaba bundan habersiz de gelecekten haber mi vermeye çalışıyor? Falan filan... Saygılar... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 yoo basbaya elli ayaklı kafalı bebek var deniz bebein vücudu gibi birşey Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 evet bir bebek....Iluzyon iste....Yani bu bebegi goremeyenkerde var...Eger ilk bakista gorenlerdenseniz kendinizi sansli hissedin Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 yoo basbaya elli ayaklı kafalı bebek var deniz bebein vücudu gibi birşey Evet bir bebek var... Hem de basbayağı bir bebek Bunda bir sorun yok zaten Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Zaten soru da bu! Bebek niye orda diye sorulmamış ! Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Zaten soru da bu! Bebek niye orda diye sorulmamış ! Pardon yaa Sorunun dışında yorum yaptığım için kusura bakma! Biz de farkındayız ne sorduğunun! Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 İyi sevindim adına Beni de çok sevindirdin! *** Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Ayri baslik acmaktansa bu tarz resimleri buraya koymak daha mantikli olur evet bakalim bu resimin arkasina saklanan yuzu bulabilecek misiniz? Ipucu benimle cok alakasi var....Tabi bilene Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Görebildiğim kadarıyla,siyahlı giymiş 2 adamın(veya bayanın) kafaları,gözü oluşturuyor.Kafalarının altındaki beyaz yakaları da elmacık kemiklerini ve beyaz yakalarının tam ortasındaki çıkıntı da burunu oluşturmuş(kısık gözle daha net anlaşılıyor):Hemen alttaki beyaz dantel ise çeneye benziyor.Böyle benzettim,yanlış da olabilir.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Bu Voltaire dimi Resim de Salvador Dali'nin Voltaire portresi bi de şöyle bakalım bakalım benziyor muu? Bence evet Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Senin bulamayacagin bir resim koyacagim Gloria Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Burada ne goruyorsunuz ? Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 küp Ohhh!!! Bilemedin bende küp görüyorum Yok ya aysum kup degil....Cevap bir nesne degil bir aciklama daha cok... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Burada ne goruyorsunuz ? bir küpün 8 köşesini Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 bir küpün 8 köşesini Yok oda degil Yani biraz daha ipucu vereyim... Goz yanilmasi Alıntı
Φ arsimednedemis Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Yok oda degil Yani biraz daha ipucu vereyim... Goz yanilmasi Sevgili candide, Sorunun yanıtı, bakış açısına göre değişen 2 küp olabilir mi? Ayrıca bu başlık altındaki şekil sorularının hoş olduğunu da belirtmek isterim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.