Misafir hayhak Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 ya siz yanılıyorsanız konusunda kafama takıldı bayadır, cıkamadım işin içinden.... sorum su olacak.... MUTLAK DOGRU NEDİR? NE İÇİN; BU KESİNDİR SÖYLEMİ KULLANILA BİLİR? VEYA DEVAMLI TUTARSIZLIK MUTLAK DOGRUMUDUR? en detaylı analizinden en kaba noktasına kadar MUTLAK DOGRU nedir? saygılar........... Alıntı
Misafir hayhak Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Ben şahsınıza daha once hiçbir şekilde tek bir kelime etmedim, hakaret içeren kötü hiçbir bir söz kullanmadım... Bunu siz de yapamazsınız... O nedenle ismimin geçtiği şu kırmızılı yerden itibarenini aynen size geri iade edeceğim... Boşuna yazmışsınız, ismim geçmemiş olsaydı içinde ne üzerime alınırdım bu yazdıklarınızı ne de kabul ederdim... Gerçi ismimin geçmiş olması da birşey ifade etmez, ben yine kabul etmiyorum... Buyrun alın size lazım olur, siz kullanın kendiniz için tüm bu sarfettiğiniz sözleri... Saygılarımla Gloria yani sayın gloria bir konu hakkında yorum yaparken öncelikmi tanımalıyız? sizinle benim geçmişimizi araştırıp mı cevap vermeliyiz?ben kesinlikle size karsı direktif olsun diye yazmadım... sadece ifadeyi biraz ters buldum! benim atfım kesinlikle ifade edişinizeydi.... sizinle tabiki şahsi bir problemim kesinlikle olamaz... saygılar... saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.