Φ wherthus Gönderi tarihi: 18 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2005 Çapkın erkek, sadık kadın imajı sarsıntıya uğradı. Dünya genelinde yapılan bir araştırma kadınların erkeklere oranla eşlerini çok daha fazla aldattıkları ortaya çıktı. Üstelik kadınlar, sevgililerini sık sık hemcinsleriyle de aldatıyor. Ünlü erkek dergisi FHM, dünya genelinde cinsellik ve aldatma üzerine geniş kapsamlı bir araştırma yaptı. Çeşitli ülkelerden 75 bin kişinin katıldığı anketten ilginç sonuçlar çıktı. Araştırmaya göre artık kadınlar erkeklerden daha çapkın. Neredeyse ankete katılan her iki kadından biri (yüzde 45) sevgilisini veya eşini en az bir kere aldattığını itiraf ederken, erkeklerin sadece yüzde 35 i eşlerini ve sevgililerini aldatmış. Hemcinsle yakınlaşma Kadınların önemli bölümü hemcinsleriyle ilişki yaşamakta sakınca görmüyor. Erkekler ise erkekle ilişki konusunda daha tutucu çıktı. Araştırmaya göre kadınların yüzde 37 si en az bir kere bir kadınla birlikte olduklarını söylerken, erkek erkeğe ilişkiye girenlerin oranı ise sadece yüzde 9. Erkek ilk gözlere bakıyor... Erkeklerin ve kadınların karşı cinste aradığı özellikler de birbirinden farklı. Erkekler, bir kadını çekici kılan unsurların gözler, kalça ve göğüsler olduğunu savunurken, kadınlar öncelikle erkeklerin kalçasına bakıyor. Liste, bacaklar, eller, güç ve para şeklinde uzuyor. Kişiliğin önemli olduğunu düşünen erkeklerin oranı sadece yüzde 5, kadınların ise yüzde 11. FHM, araştırmasında çiftlerin seks yaşamına ilişkin sorular da yöneltti. Anket sonucuna göre çiftler haftada iki-üç defa, toplam 30-45 dakika seks yapıyor. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2005 Sevgili werthus, bu tür anket ve istatistik sonuclarini buraya tasidiginiz icin size tesekür ediyorum. Bu degerler, toplumsal yasamda degismez sanilanlari sarsacak; yerine yenilerini oturtmak icin, insanlari ögrenmeye zaman zaman itisip kakismalar olsa da, denemeye itecektir. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Capkin kadin olmaz ki ama o tür kadinlara baska bi isimle hitap edilir öyle degilmi ? Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 kadınlar genelde sorsan söyleme gereği duymaz öğrenipte sorsan önemsiz oldugunu söyler bu konuda ama ben zaten bunu daha önceden anlamıstım neyse kadınlar suda yürür ama izini asla bulamazsın böyle bir cinstirler Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 erkekte çapkınlık çok doğal karşılanır nedense.yakışır helal olsun adama bak ya bile denir.ama nedense bunu yapan bir bayansa hiç hoş karşılanmaz. "Capkin kadin olmaz ki ama o tür kadinlara baska bi isimle hitap edilir öyle degilmi ?" ve sevgili arman arkadaşım neden olmazmış sanki zina yapıyor kadın .o zaman erkeğede başka isim verelim.ne kadarda kadın erkek eşit desekte HANİ NERDE...... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 erkekte çapkınlık çok doğal karşılanır nedense.yakışır helal olsun adama bak ya bile denir.ama nedense bunu yapan bir bayansa hiç hoş karşılanmaz. "Capkin kadin olmaz ki ama o tür kadinlara baska bi isimle hitap edilir öyle degilmi ?" ve sevgili arman arkadaşım neden olmazmış sanki zina yapıyor kadın .o zaman erkeğede başka isim verelim.ne kadarda kadın erkek eşit desekte HANİ NERDE...... 16116[/snapback] Kadın erkek eşittir.. Kadının da erkeğin de çapkınlığı hoş karşılanmaz.. Kadında erkekte yaptığı çapkınlığı gizlemek zorundadır.. Aklıbaşında kadında erkekte çapkınlığı gizli yapar.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 yani sezar sen diyorsun ki çapkınlık yapılmalı ama gizli. NE ANLADIK BİZ BU İŞTEN? Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 bence kadınlar çok meraklı bu yuzden her seyı denemek istiyorlar zaten ne gelıyorsa baslarına bundan geliyor dimi ama Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 kadınlar aslında kolay kolay aldatmaz,mutlaka erkeğin de suçu vardır,kadın erkeğe sıkıntılarını,şikayetlerini anlatır=erkek dinlemez,gerekeni yapmaz,erkek kadına önem vermez,onu sahiplenmez vb.olursa bunlar birikim oluşturur,kadın evinde/ilişkisinde bulamadığını dışarıda bulursa aldatma olayı gerçekleşebiliyor. not:genel olarak konuşulmuştur,tabiki herkesi kapsamaz,ayrıca çapkınlık olayını kesinlikle tasvip etmiyorum ,hiçbir mazeretle! Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 kadınlar aslında kolay kolay aldatmaz,mutlaka erkeğin de suçu vardır,kadın erkeğe sıkıntılarını,şikayetlerini anlatır=erkek dinlemez,gerekeni yapmaz,erkek kadına önem vermez,onu sahiplenmez vb.olursa bunlar birikim oluşturur,kadın evinde/ilişkisinde bulamadığını dışarıda bulursa aldatma olayı gerçekleşebiliyor. not:genel olarak konuşulmuştur,tabiki herkesi kapsamaz,ayrıca çapkınlık olayını kesinlikle tasvip etmiyorum ,hiçbir mazeretle! 16616[/snapback] evli bayanlar için durum böyle ya bekarlar bayanlar için ne demeli hiç evlenmemiş 35-40 ına gelmişlere nedicen onlar çok mu çapkınlar çapkınlıktan evlenmeye fırsat bulamamışlar dimi ama :D :D Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 kadınlar aslında kolay kolay aldatmaz,mutlaka erkeğin de suçu vardır,kadın erkeğe sıkıntılarını,şikayetlerini anlatır=erkek dinlemez,gerekeni yapmaz,erkek kadına önem vermez,onu sahiplenmez vb.olursa bunlar birikim oluşturur,kadın evinde/ilişkisinde bulamadığını dışarıda bulursa aldatma olayı gerçekleşebiliyor. not:genel olarak konuşulmuştur,tabiki herkesi kapsamaz,ayrıca çapkınlık olayını kesinlikle tasvip etmiyorum ,hiçbir mazeretle! 16616[/snapback] evli bayanlar için durum böyle ya bekarlar bayanlar için ne demeli hiç evlenmemiş 35-40 ına gelmişlere nedicen onlar çok mu çapkınlar çapkınlıktan evlenmeye fırsat bulamamışlar dimi ama :D :D 16628[/snapback] onlar belirli bir yaşa geldiklerinden dolayı aile baskısını zaten atlatmışlardır.ne isterlerse onu yaparlar ben çapkınlığa aldatma olarak bakıyorum,yoksa bekar bir bayan kaçında olursa olsun ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 yani sezar sen diyorsun ki çapkınlık yapılmalı ama gizli.NE ANLADIK BİZ BU İŞTEN? 16489[/snapback] saygıdeğer arkadaşım.. söylemek istediğim şu ki.. Çapkınlığı farkedilen kadına iyi gözle bakılmaz deniyor ya.. Erkeğe de aynı şekilde iyi gözle yapılmaz.. Doğrusu tabiki öyledir.. Çapkınlık yapılacaksa gizli yapılmalı..gazetelere ilan verilmemelidir Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 kadınlar aslında kolay kolay aldatmaz,mutlaka erkeğin de suçu vardır,kadın erkeğe sıkıntılarını,şikayetlerini anlatır=erkek dinlemez,gerekeni yapmaz,erkek kadına önem vermez,onu sahiplenmez vb.olursa bunlar birikim oluşturur,kadın evinde/ilişkisinde bulamadığını dışarıda bulursa aldatma olayı gerçekleşebiliyor. not:genel olarak konuşulmuştur,tabiki herkesi kapsamaz,ayrıca çapkınlık olayını kesinlikle tasvip etmiyorum ,hiçbir mazeretle! 16616[/snapback] evli bayanlar için durum böyle ya bekarlar bayanlar için ne demeli hiç evlenmemiş 35-40 ına gelmişlere nedicen onlar çok mu çapkınlar çapkınlıktan evlenmeye fırsat bulamamışlar dimi ama :D :D 16628[/snapback] Tamamen doğru bir tesbit.. biriyle bağı olmayan..kendini birine bağlı hissetmeyen in yaptığı zaten çapkınlık olmaz... onlar belirli bir yaşa geldiklerinden dolayı aile baskısını zaten atlatmışlardır.ne isterlerse onu yaparlar ben çapkınlığa aldatma olarak bakıyorum,yoksa bekar bir bayan kaçında olursa olsun ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. 16647[/snapback] Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 kadınlar aslında kolay kolay aldatmaz,mutlaka erkeğin de suçu vardır,kadın erkeğe sıkıntılarını,şikayetlerini anlatır=erkek dinlemez,gerekeni yapmaz,erkek kadına önem vermez,onu sahiplenmez vb.olursa bunlar birikim oluşturur,kadın evinde/ilişkisinde bulamadığını dışarıda bulursa aldatma olayı gerçekleşebiliyor. not:genel olarak konuşulmuştur,tabiki herkesi kapsamaz,ayrıca çapkınlık olayını kesinlikle tasvip etmiyorum ,hiçbir mazeretle! 16616[/snapback] evli bayanlar için durum böyle ya bekarlar bayanlar için ne demeli hiç evlenmemiş 35-40 ına gelmişlere nedicen onlar çok mu çapkınlar çapkınlıktan evlenmeye fırsat bulamamışlar dimi ama :D :D 16628[/snapback] onlar belirli bir yaşa geldiklerinden dolayı aile baskısını zaten atlatmışlardır.ne isterlerse onu yaparlar ben çapkınlığa aldatma olarak bakıyorum,yoksa bekar bir bayan kaçında olursa olsun ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. 16647[/snapback] hoş benide ilgilendirmez zaten ama ne yani çapkın kadın sadık erkek diyince illaki evlimi olmaları lazım sana bunu sorsam Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Bazen öyle bir düşünce ortaya çıkıyorki..çapkınları yaşatmıyalım gibi.. Ben evliyim.. çapkınlık yapmadım hiç..belkide yapamadım.. Ama şimdi haksızlıkta yapmayalım.. Uma turuman ( kim bu demeyim.. mystic river sürekli resmini kullanıyor) la tanışmış olsam ve çapkınlık yapalım dese hayır mı diyeceğim yani.. hangi erkek bu durumda çapkınlık yapmaz.. Kadın yada erkek sevgilisini arkadaşını eşine gönülden bağlı değil( yani aşık değil) başka birini gördü ve birine tutuldu..ee çapkınlık yapabilecektir veya yapamıyacaktır ama ..bunu gizli yapması daha doğru olur.. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 kadınlar aslında kolay kolay aldatmaz,mutlaka erkeğin de suçu vardır,kadın erkeğe sıkıntılarını,şikayetlerini anlatır=erkek dinlemez,gerekeni yapmaz,erkek kadına önem vermez,onu sahiplenmez vb.olursa bunlar birikim oluşturur,kadın evinde/ilişkisinde bulamadığını dışarıda bulursa aldatma olayı gerçekleşebiliyor. not:genel olarak konuşulmuştur,tabiki herkesi kapsamaz,ayrıca çapkınlık olayını kesinlikle tasvip etmiyorum ,hiçbir mazeretle! 16616[/snapback] evli bayanlar için durum böyle ya bekarlar bayanlar için ne demeli hiç evlenmemiş 35-40 ına gelmişlere nedicen onlar çok mu çapkınlar çapkınlıktan evlenmeye fırsat bulamamışlar dimi ama :D :D 16628[/snapback] onlar belirli bir yaşa geldiklerinden dolayı aile baskısını zaten atlatmışlardır.ne isterlerse onu yaparlar ben çapkınlığa aldatma olarak bakıyorum,yoksa bekar bir bayan kaçında olursa olsun ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. 16647[/snapback] hoş benide ilgilendirmez zaten ama ne yani çapkın kadın sadık erkek diyince illaki evlimi olmaları lazım sana bunu sorsam 16667[/snapback] evlilik devletin zorunlu hale getirdiği bir bağ... sevgili olmak.. yani bir başkasına aitim diye görünür ken başkasıyla olmak ta çapkınlıktır.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 evlilik devletin zorunlu hale getirdiği bir bağ... sevgili olmak.. yani bir başkasına aitim diye görünür ken başkasıyla olmak ta çapkınlıktır.. 16671[/snapback] evlilik ve çapkınlık açıklamaların için saol alt yazı yerine geçti vallaha ya bosver bilmeyen yaz masın allahallah Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 kadınlar aslında kolay kolay aldatmaz,mutlaka erkeğin de suçu vardır,kadın erkeğe sıkıntılarını,şikayetlerini anlatır=erkek dinlemez,gerekeni yapmaz,erkek kadına önem vermez,onu sahiplenmez vb.olursa bunlar birikim oluşturur,kadın evinde/ilişkisinde bulamadığını dışarıda bulursa aldatma olayı gerçekleşebiliyor. not:genel olarak konuşulmuştur,tabiki herkesi kapsamaz,ayrıca çapkınlık olayını kesinlikle tasvip etmiyorum ,hiçbir mazeretle! 16616[/snapback] evli bayanlar için durum böyle ya bekarlar bayanlar için ne demeli hiç evlenmemiş 35-40 ına gelmişlere nedicen onlar çok mu çapkınlar çapkınlıktan evlenmeye fırsat bulamamışlar dimi ama :D :D 16628[/snapback] onlar belirli bir yaşa geldiklerinden dolayı aile baskısını zaten atlatmışlardır.ne isterlerse onu yaparlar ben çapkınlığa aldatma olarak bakıyorum,yoksa bekar bir bayan kaçında olursa olsun ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. 16647[/snapback] hoş benide ilgilendirmez zaten ama ne yani çapkın kadın sadık erkek diyince illaki evlimi olmaları lazım sana bunu sorsam 16667[/snapback] bende öyle bir algılama oluyor,çapkınlığı nedense aldatma olarak görüyorum ben kişinin evli veya bekar olması gerekmez tabi biriyle ilişki yaşıyorsanız da geçerli bence,tabi sadece benim görüşüm Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 mistik abla walla yorumlarını özlemişim ya nerelerdeydin sen kaç gündür!! güldürüyorsun beni enişteye selamlar Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 mistik abla walla yorumlarını özlemişim ya nerelerdeydin sen kaç gündür!! güldürüyorsun beni enişteye selamlar 16741[/snapback] aleyküm selam canım da az evvel kitap bölümünde mi müzik bölümünde mi ne yazışmadık mı biz senle? walla yaşlanıyorum artık ,ablanızın kusuruna bakmiycanız Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 mistik abla walla yorumlarını özlemişim ya nerelerdeydin sen kaç gündür!! güldürüyorsun beni enişteye selamlar 16741[/snapback] aleyküm selam canım da az evvel kitap bölümünde mi müzik bölümünde mi ne yazışmadık mı biz senle? walla yaşlanıyorum artık ,ablanızın kusuruna bakmiycanız 16745[/snapback] abla kusura bakma görmedin sen herhalde AHA BURAYA TIKLA ABLA belki bişiler hatırlarsın Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 mistik abla walla yorumlarını özlemişim ya nerelerdeydin sen kaç gündür!! güldürüyorsun beni enişteye selamlar 16741[/snapback] aleyküm selam canım da az evvel kitap bölümünde mi müzik bölümünde mi ne yazışmadık mı biz senle? walla yaşlanıyorum artık ,ablanızın kusuruna bakmiycanız 16745[/snapback] abla kusura bakma görmedin sen herhalde AHA BURAYA TIKLA ABLA belki bişiler hatırlarsın 16748[/snapback] tü Allah gözün çıkmasın leyn ,bende az ewel seni sorcaktım arkadaşlara,ülen bi hafta sonu gidiyoruz yer yerinden oynuyo,güzel olmuş kardeş yakışıklı olmuşsun walla ,nasılsın iyimisin Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ellerinden öperim abla ne olsun Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 bende öyle bir algılama oluyor,çapkınlığı nedense aldatma olarak görüyorum ben kişinin evli veya bekar olması gerekmez tabi biriyle ilişki yaşıyorsanız da geçerli bence,tabi sadece benim görüşüm 16687[/snapback] evli oldugun için olsa gerek bencede dediklerin dogru ne gerek var aldatmanın farkıne kine Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Ya duruma göre değişir bence ya.Erkeği bunlatırlarsa her şeyi yapar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.