Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2011 14 yıl PRENS WILLIAM'IN EŞİ KATE MIDDLETON İÇİN TASARLANAN GELİNLİK MODELLERİ
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2011 14 yıl PRENS WILLIAM'IN EŞİ KATE MIDDLETON İÇİN TASARLANAN GELİNLİK MODELLERİ
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 13 yıl evlenmeyi pek düşünmüyorum ama olurda birgün yanlışlıkla evlenirsem gelinliğimde kesinlikle siyah kemer olacak...
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2012 13 yıl Gelinlik modelleri konusunda artık 2012 un yeni modası belirlendi ! Bu senenin modası çok enteresan modeller var ama gerçekten seksi mi değilmi bilmiyorum ...
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 12 yıl @@gloria bu senin içinn bence kesinlikle sana dikilmiş bir gelinlik
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 12 yıl Bende bunu istiyorum ... sevdiceğime gösterdim "keserim seni" dediiii banaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.