Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl en derin sevgilerimle janis joplin den mariye gitsin, piece of my heart
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Cok hızlı bi giriş yaptın forumlara pravoo kul mustafa - kızlar kızlar gelemmmii < made in turkeye gitsin
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl semra hanımdan daldan dala parçası gelsin sizlere ve bütün tarzanlara......
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl semra hanımdan daldan dala parçası gelsin sizlere ve bütün tarzanlara......
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Türkçe yoq mu be Fatih kısaparmaktan - morsalkımlı Sokak <<--- Tüm sevipte kavusamayanlar icin gelsin ••••••••••••••••••••••••••••••••• < |||||||||||||||||||||||| > ••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Wig wam 2005 - Come on <<-- öyle bişi işte Highand sana gitsin Wig wam 2005 - Come on <<-- öyle bişi işte Highand sana gitsin
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Türkçe yoq mu be Fatih kısaparmaktan - morsalkımlı Sokak <<--- Tüm sevipte kavusamayanlar icin gelsin ••••••••••••••••••••••••••••••••• < |||||||||||||||||||||||| > •••••••••••••••••••••••••••••••••••• senin içinde istedim....imama dedim sıradaki ezanı sewipte kavuşamayanlar için okuyacak....... gediyom gedemeyyom az doldur içemeyyom ...... tey tey hobaaa.... hadi oturmayın halaya katılın.......
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Candan erçetinden sensizlik sağ gösterip sol vuranlara gitsin.
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Bir gün daha geçti yine sensiz Aşkım ağlıyor bak, sessiz sessiz Çare bensiz, ben çaresiz Ümidim senin olsun Sana gelen dertler benim Mutluluk senin olsun Günüme, Işığıma gitsin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.