Misafir güzelim Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Hediyeli bir soru(çözenler alıyor )bir hediyenin ne önemi var ki zaten Kolay bir soru,hazırsanız..... Üç tane 0(sıfır)ı kullanarak 6 elde edeceğiz....Kolay gelsin arkadaşlar... Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 1!+1!+1!=3! 3!=6 Cevap bu mu ? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 1!+1!+1!=3!3!=6 Cevap bu mu ? 1 ler yerine 0 koyacaktın herhalde (0!+0!+0!)! daha önce sorulmuştu galiba... Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 1 ler yerine 0 koyacaktın herhalde (0!+0!+0!)! daha önce sorulmuştu galiba... Evet öyle olacaktı Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 1 ler yerine 0 koyacaktın herhalde (0!+0!+0!)! tebrikler nobody daha önce sorulduğunu farketmedim,tekrar etmiş olduk böylece... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 tebrikler nobody daha önce sorulduğunu farketmedim,tekrar etmiş olduk böylece... teşekkür ederim ama bu xxxzbcxxx nin hakkı. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Peki öyle olsun,1 kullanmıştı ama fikir olarak yaklaşmıştı....ikinizi de tebrik ediyorum...hediyemi gönderirsiniz artık... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Peki öyle olsun,1 kullanmıştı ama fikir olarak yaklaşmıştı....ikinizi de tebrik ediyorum...hediyemi gönderirsiniz artık... forumda hediye nasıl gönderilir bilmiyorum şimdilik bunları kabul et: :clover: Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 pekala ,aldım kabul ettim,teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.