Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sıcacık mizacıyla kısa zaman aralığında pekçok kalbe girmeyi başarmış tatlı arkadaşımız Denizkızının doğum günü bugün.. :sorcerer:

Komşum iyi ki doğdun..iyi ki varsın ve aramızdasın.. :hug:

Sana huzurlu ve mutlu sevdiğin ve sevildiğin bir ömür diliyorum..yeni yaşın yeni güzelliklerle gelsin.. :wub:

Şu mahsun kedicik armağanımdır..eminim senin sevecen ellerinde yüzü gülecek.. :rolleyes:

703169486_54d1fb2ce9_crd.jpg

41569pasta6.jpg

490639happy3.gif

Gönderi tarihi:
Sıcacık mizacıyla kısa zaman aralığında pekçok kalbe girmeyi başarmış tatlı arkadaşımız Denizkızının doğum günü bugün.. :sorcerer:

Komşum iyi ki doğdun..iyi ki varsın ve aramızdasın.. :hug:

Sana huzurlu ve mutlu sevdiğin ve sevildiğin bir ömür diliyorum..yeni yaşın yeni güzelliklerle gelsin.. :wub:

Şu mahsun kedicik armağanımdır..eminim senin sevecen ellerinde yüzü gülecek.. :rolleyes:

703169486_54d1fb2ce9_crd.jpg

41569pasta6.jpg

490639happy3.gif

canım komşumm yaa tşk ederim cok mutlu oldum mesajını görünce hatırlanmak insanı mutlu ediyor sende benim kalbime girdin bunu biliyorsun tşk ederim :clover:

Gönderi tarihi:
Doğum günün kutlu olsun denizkızı... :clover: ALLAH sevdiklerinle huzurlu bir yaşam geçirmeni nasip etsin...

buda pastan... :stuart:

denizkizi2pu1.jpg

tşkler erbay pastanın yarısını ayırdım senin icin sen tatlıyı ve yemekleri seviyorsun diye ;)

Gönderi tarihi:

sevgili deniz kızı yeni yaşında dilediğin bütün dileklerin gerçek olsun, sağlık, mutluluk ve başarı hep seninle olsun :hug: İyi ki doğdun, İyi ki varsın :)

250px-Ar-iel2.jpg

bu da hediyen :) bir deniz kızına da ancak böyle bir taç hediye edilir :D

taç-001%20(25).jpg

Gönderi tarihi:
sevgili deniz kızı yeni yaşında dilediğin bütün dileklerin gerçek olsun, sağlık, mutluluk ve başarı hep seninle olsun :hug: İyi ki doğdun, İyi ki varsın :)

250px-Ar-iel2.jpg

bu da hediyen :) bir deniz kızına da ancak böyle bir taç hediye edilir :D

taç-001%20(25).jpg

minecim tşk ederim birlikte nice yıllara cok tşkler aynı burctanız ya cok ısındık dogum günlerimiz yakın :clover:

Gönderi tarihi:

canım :hug: doğum günün kutlu olsun....

dogumgunu100271xv2.jpg

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması.(beni de unutma ama :huh: şöyle güsel bişey dile benım için :lol::islik: ) Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun

pastan :)

wwwresimlandnetyaspastavh9.jpg

çiçeğin :)

wwwresimcitycomcicekresyd3.jpg

bu da hediyen :hug: arık hiç bişeyini unutmazsın

1029161gr8.jpg

:hug::wub::kiss:

Gönderi tarihi:
minecim tşk ederim birlikte nice yıllara cok tşkler aynı burctanız ya cok ısındık dogum günlerimiz yakın :clover:

kaç yaşına girersen gir, bu sıcaklığından ve cana yakınlığından hiçbir şey kaybetme :wub:

Gönderi tarihi:

Mutlu yıllar deniz kızı :clover: Nice senelere! :)

Gönderi tarihi:
canım :hug: doğum günün kutlu olsun....

dogumgunu100271xv2.jpg

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması.(beni de unutma ama :huh: şöyle güsel bişey dile benım için :lol::islik: ) Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun

pastan :)

wwwresimlandnetyaspastavh9.jpg

çiçeğin :)

wwwresimcitycomcicekresyd3.jpg

bu da hediyen :hug: arık hiç bişeyini unutmazsın

1029161gr8.jpg

zeynepcim canımm hepsi birbirinden güzel cok hoşuma gitti ve cok mutlu oldum cok tşk ediyorum. mumlarımı üflerken bir dilekte senin icin tuttum tabiki de tşk ediyorum yeniden canım

:hug::wub::kiss:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.