Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Sıcacık mizacıyla kısa zaman aralığında pekçok kalbe girmeyi başarmış tatlı arkadaşımız Denizkızının doğum günü bugün.. Komşum iyi ki doğdun..iyi ki varsın ve aramızdasın.. Sana huzurlu ve mutlu sevdiğin ve sevildiğin bir ömür diliyorum..yeni yaşın yeni güzelliklerle gelsin.. Şu mahsun kedicik armağanımdır..eminim senin sevecen ellerinde yüzü gülecek.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Doğum günün kutlu olsun denizkızı... ALLAH sevdiklerinle huzurlu bir yaşam geçirmeni nasip etsin... buda pastan... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Mutlu yıllarrr, sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür ablacım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Sıcacık mizacıyla kısa zaman aralığında pekçok kalbe girmeyi başarmış tatlı arkadaşımız Denizkızının doğum günü bugün.. Komşum iyi ki doğdun..iyi ki varsın ve aramızdasın.. Sana huzurlu ve mutlu sevdiğin ve sevildiğin bir ömür diliyorum..yeni yaşın yeni güzelliklerle gelsin.. Şu mahsun kedicik armağanımdır..eminim senin sevecen ellerinde yüzü gülecek.. canım komşumm yaa tşk ederim cok mutlu oldum mesajını görünce hatırlanmak insanı mutlu ediyor sende benim kalbime girdin bunu biliyorsun tşk ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Doğum günün kutlu olsun denizkızı... ALLAH sevdiklerinle huzurlu bir yaşam geçirmeni nasip etsin... buda pastan... tşkler erbay pastanın yarısını ayırdım senin icin sen tatlıyı ve yemekleri seviyorsun diye Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Mutlu yıllarrr, sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür ablacım tşk ederim canım ablacım hatırlanmak ne güzel sizler tarafından sagolun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 sevgili deniz kızı yeni yaşında dilediğin bütün dileklerin gerçek olsun, sağlık, mutluluk ve başarı hep seninle olsun İyi ki doğdun, İyi ki varsın bu da hediyen bir deniz kızına da ancak böyle bir taç hediye edilir Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 sevgili deniz kızı yeni yaşında dilediğin bütün dileklerin gerçek olsun, sağlık, mutluluk ve başarı hep seninle olsun İyi ki doğdun, İyi ki varsın bu da hediyen bir deniz kızına da ancak böyle bir taç hediye edilir minecim tşk ederim birlikte nice yıllara cok tşkler aynı burctanız ya cok ısındık dogum günlerimiz yakın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 canım doğum günün kutlu olsun.... Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması.(beni de unutma ama şöyle güsel bişey dile benım için ) Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun pastan çiçeğin bu da hediyen arık hiç bişeyini unutmazsın Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 mutlu yıllar deniz kızı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Nice,niceeeeeeeeeeeeee yıllaya sevdiklerinle sevenlerinle Yayamaz Kayımca tabiri ile komacan öptümmm Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 iyiki doğdun iyiki varsın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 minecim tşk ederim birlikte nice yıllara cok tşkler aynı burctanız ya cok ısındık dogum günlerimiz yakın kaç yaşına girersen gir, bu sıcaklığından ve cana yakınlığından hiçbir şey kaybetme Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Mutlu yıllar deniz kızı Nice senelere! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 canım doğum günün kutlu olsun.... Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması.(beni de unutma ama şöyle güsel bişey dile benım için ) Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun pastan çiçeğin bu da hediyen arık hiç bişeyini unutmazsın zeynepcim canımm hepsi birbirinden güzel cok hoşuma gitti ve cok mutlu oldum cok tşk ediyorum. mumlarımı üflerken bir dilekte senin icin tuttum tabiki de tşk ediyorum yeniden canım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 mutlu yıllar deniz kızı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Nice,niceeeeeeeeeeeeee yıllaya sevdiklerinle sevenlerinle Yayamaz Kayımca tabiri ile komacan öptümmm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 iyiki doğdun iyiki varsın tşk ediyorum cok güzel bir karttı cok mutlu oldum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Mutlu yıllar deniz kızı Nice senelere! tşkler aysum düsündügün icin saol Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 dogum gununuzu kutlar. ıyı bır sene gecırmenız dılegıyle Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 dogum gununuzu kutlar. ıyı bır sene gecırmenız dılegıyle tşk ediyorum sagolun düsündügünüz icin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 mutlu yıllar nice güzel günler görmeni diliyorum... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 mutlu yıllar nice güzel günler görmeni diliyorum... tşk ediyorum sardunyam düsündügünüz icin sagolun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Nice mutlu yıllara.... tşkler suheda sagolun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.