Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 1.- geldim canini alacagim.. vakit tamam - yaw arkada$im oragi gozume sokacaksin yaw.. hakim olamayacagin aleti niye kullaniyorsun ki, tamam alacaksan al canimi o ayri da - ..! - e$hedu enlaaa 2.- ya canini ya parani - aboo azrailin bile dini imani para olmu$.. ben neyleyim boyle hayati al canimi da parayla napcan sen bi ce$it meleksin - butun karikaturistleri satin alacam.. beni yaki$ikli cizsinler..$oyle karizmatik.. 3.- artik zamanin doldu.. oluyorsun - peki sayin azrail.. neden olum? - ama $u dunyada 2 saat daha kalmak icin yapmadiginiz maymunluk kalmadi yaw orak geliyo kafana 4.- bitti arkada$im kapatiyoruz.. $ahadetmi getiriyosun istavrozmu cikariyosun yapta aliyim ruhunu - vay bea... mahmut bak azrail geldi olm..super bi melek yani.. harika bi$ey yaw - hay ezik seni.. alacagim pazarlik yok - abi ipekmi bu.. valla cok yaki$mi$ hea.. mizrakta super.. ya.. supersin ya - eh gitti benden gunah.. ya allah - orakta $ahane parliy argghh... 5.- mahmut kocbas sen misin? - evet birader noldu ki? - azrailim ben canini almaya geldim. - nasi? abi nolur yapma nolur - yok alicam canini kurallar boyle. - haarkk puu. abi olduremezsin beni cunku simdi oldursen tukurdugum icin oldurmus olucan, gunah yazar allah carpar billahi. - eo?? ben bi sorayim bu konuyu. 6.- (bezmi$ azrail) - meraba ben sevgi kelebegiyim - beni kandiramassin seni taniyorum azrailsinsin sen canimi almaya geldin - aferin.. isim neydi.. 7.- artik bitti.. hadi obur tarafa gidiyoruz - abi sizin i$te zor yani.. aslinda adaletsizlik var.. bak israfil butun hayati boyunca oturuyo.. o huri senin bu melek benim takiliyo.. neymi$ kiyamet kopacakmi$te bi ufleyecekmi$.. sen 7 gun 24 saat onlinesin abi.. valla uzuluyorum senin icin - ya bi susun ya.. bi susun - abi susarsan ezerler adami.. bak sen susmu$sun ustune en zor i$i vermi$ler - sen bekle burda geliyorum ben 8.- azrail : zamanin doldu, oleceksin! GENÇ : hekırım ben, olduremezsin beni..bilgisayarini eline veririm. azrail : dur $oyle anlatayim sana.."administrator $ifreni ele gecirdim, hayatini hack edecem" GENÇ: yo hayir, annecim..bekle biraz pijamalarimi giyeyim bari..uzerimde formamla olmek istiyorum. azrail: la havle.. 9.- azrail-ismail nasılsın? ismail-sağol.sen nasılsın.o tırpan ne öyle. azraail-seni daha iyi biçebilmek için. ismail-o kukuleta ne peki? azrail-karizma meselesi.bilirsin işte. ismail-tamam.hadi al götür beni.işini gör. azrail-ya bi pazarlık felan yapsaydın.can tatlıdır.zevk alalım di mi? ismail-sen çok film izliyon galiba. azrail-yok be gözüm.yassah bize öyle şeyler. ismail-iyi ama neden ben? azrail-bilmiyorum.kaderine küfret. ismail-ulan kiralık katil gibisin ha. azrail-şimdi tut şu bandı ucundan bakiym. israil-bu ne ya? azrail-film şeridi iso.akacak hayatın bir film misali.çapaklı gözlerine inanamayacaksın. ismail-napalım.tamam babacım tuttum. azrail-iyi seyirler. ismail-sen yanlış kişiyi öldürüyosun gibi geliyo bana.buradaki ben diilim. azrail-ha ****** pardon.burası urgan sokak daire 9 diil mi? ismail-yok be babacım.numara düşmüş,ters dönmüş.buradaki bizim yurdaer abi.yukarı katta oturuyo. azrail-bana bak aramızda kalsın.kimseye söyleme ha. ismail-tamam abi.severiz seni.beklerim uygun bi zamanda. 10.- azrail - evet ben geldim gidiyoruz, ölüyorsunuz bayan ev hanimi - tamam evladım sen bi otur içeri yeni dolma sardıydım vereyim onlardan, ben de bi ellerimi yıkayayım çıkalım hemen azrail - hastasıyım ya türk ev hanımlarının...tamam teyze acele etme sen bak işine... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 yazınız guzel olmus ama yınede bır melekle boyle konusmaların olması benı bıraz tedırgın ettı. e bıraz da yadırgadım.yınede yazınınz ıcın tesekkurler Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 yazınız guzel olmus ama yınede bır melekle boyle konusmaların olması benı bıraz tedırgın ettı. e bıraz da yadırgadım.yınede yazınınz ıcın tesekkurler bende yadırgadım ama komik ama gerçek bir o kadarda düşündürücü bir yazı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.