Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 GSM operatörü Avea, Microsoft ile yaptığı anlaşma doğrultusunda orijinal Windows Live Messenger’ı cep telefonlarından kullanma fırsatı sunuyor. Öte yandan Avea, Windows Live Messenger’ı cep telefonlarına yükleyen abonelerinden 22 Şubat 2008 tarihine kadar abonelik veya mesajlaşma ücreti almıyor. GSM operatörü Avea, Microsoft ile yaptığı anlaşma doğrultusunda orijinal Windows Live Messenger’ı cep telefonlarından kullanma fırsatı sunuyor. Öte yandan Avea, Windows Live Messenger’ı cep telefonlarına yükleyen abonelerinden 22 Şubat 2008 tarihine kadar abonelik veya mesajlaşma ücreti almıyor. Avea aboneleri, yeni nesil MSN Messenger olarak bilinen Windows Live Messenger’ı cep telefonları üzerinden bilgisayarlarında kullandıkları şekilde ve özelliklerle kullanabiliyor. Programı cep telefonuna yükledikten sonra abonelerin Windows Live Messenger kontak listeleri cep telefonlarında aynen yer alıyor ve aboneler tüm arkadaşları ile her yerde ve her zaman kolayca mesajlaşabiliyor. Üstelik Avea aboneleri, Windows Live Messenger’ı hem cep telefonu hem de bilgisayar üzerinden kullanan kişilerle yazışabiliyor Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 evet bende dun aksam resmı sıtesınden gormustum .ama ne olacakkı sonucta 22 subata kadar ucretsız.ondan sonra bıraz zor kullanır ınsanlar.hele bırde bızım gıbı ogrencıyse Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Öte yandan telefonu bu özelliği kaldıramayacak olanlar var yani Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ya arkadaslar aveanın sıtesınden ındırecegım msn ama yerını bulamıyorum yav. bılen varsa soylesın. sınır oldum dun Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 *100# yap 1 de msne var istek yap ordan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.