Φ nobody Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Bir kol saati nasıl aynı anda hem ileri hem de geri olabilir? Ben bunun dört cevabı olduğunu düşünüyorum belki daha da artırırsınız....... Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Tamamen mantıklı bi cevabımı var yoksa dünden ileri yarından geri gibi bişemi Şu olabilir mi kol saati benim kol saatim gibi olur(hem klasik bölümlü hem elektronik bölümlü) birisi ileri olur birisi geri olur Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Tamamen mantıklı bi cevabımı var yoksa dünden ileri yarından geri gibi bişemi Şu olabilir mi kol saati benim kol saatim gibi olur(hem klasik bölümlü hem elektronik bölümlü) birisi ileri olur birisi geri olur tebrikler, şimdiden olası cevap sayısı beşe çıktı. ikinci cevabı kastediyorum. gerçi iki saat de aynı quartzı kullandığından ancak arızalıysa böyle olabilir. ama niye olmasın ki? benim bulduğum cevaplar da ona benziyor. %100 mantıklı bir cevap olmasını beklemiyorsunuzdur herhalde. ama ilk tahminin gibi de değiller.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Bir kol saati nasıl aynı anda hem ileri hem de geri olabilir?Ben bunun dört cevabı olduğunu düşünüyorum belki daha da artırırsınız....... yaz ve kış uygulamasına göre de değerlendirebiliriz belki... o zaman yaz uygulamasına göre 1 saat geri kış uygulamasına göre de bir saat ileridir... mesela almanya ile türkiye saati arasında bir saat fark vardır. ben eger türkiye saatiyle 12 de almanya da olursam saatim türkiyeye göre 1 saat geri, almanya saatiyle 12 de türkiye de olursam almanyaya göre 1 saat ileridir... yerel saatler / yaz kış uygulaması diyorum ben cevap olarak ama sorunu tam anlamamış da olabilirim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Kıyaslanan başka saatlere görede olabilir..(Bi saate göre ileri,diğer saate göre geri gibi..) Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 gloria'ya: benim düşündüğüm bir cevap da seninki gibi "benim saatim istanbul için geri ama Paris için ileri" şeklindeydi. Aynı anda hem yaz hem kış uygulaması olamayacağı için diğer cevabını kabul edemeyeceğim. ne de olsa taurusun sık sık dediği gibi "soru senin sorun arkadaşım" demek durumundasın Taurus'a: cevabın alt sıralardan listeye girebilir, ama diğer saatlere göre değil gerçek zamana göre kıyaslamak daha doğru..... Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Değişik bir saat sistemi vardı eski takvimlerde. Güneşin batışı mı yoksa doğuşu mu -ya da başka bir zaman mı - devamlı 12,00 olarak baz alan. Bilen var mı? Eski takvimlerde vardı ama şimdi yok galiba. O sisteme göre de ileri geri farkı olabilir. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Değişik bir saat sistemi vardı eski takvimlerde. Güneşin batışı mı yoksa doğuşu mu -ya da başka bir zaman mı - devamlı 12,00 olarak baz alan. Bilen var mı? Eski takvimlerde vardı ama şimdi yok galiba. O sisteme göre de ileri geri farkı olabilir. Bu saat sistemini bilmiyorum ama açıklayan olursa olası cevaplar içine alabiliriz. Ben bulduğum diğer iki cevabı vereyim: benim saatim bir saat geri ama dört dakika ileri yani hem ileri, hem geri. benim saatimin takvimi bir gün ileri ama beş dakika geri yani hem ileri, hem geri. Gördüğünüz gibi cevaplar çok mantıklı değil. Geriye bir cevap kaldı hala ilgilenen varsa duyurulur.... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Bir kol saati nasıl aynı anda hem ileri hem de geri olabilir?Ben bunun dört cevabı olduğunu düşünüyorum belki daha da artırırsınız....... son olasılığı da vereyim: digital saatlerde saat aslında ileriyken saati yanlışlıkla ters tutarsak geri olabilir... tabi bazı durumlarda... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gerçekten ilginç cevaplarmış.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.