Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl Sorumuz oldukça kolay,şöyle ki: Bu sorunun doğru cevabının kaç harfli olduğunu yazıyla yazarak gösteriniz kolay gelsin
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl Bir (3 harf) İki (3harf) üç (2harf) dört (4 harf) beş (3 harf) altı (4 harf) yedi (4 harf) sekiz (5 harf) dokuz (5 harf) on (2 harf) . . . . . . . sorunun cevabı 4 harfle 4 (DÖRT) tür.
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl ben ilk cevabımdan eminim aslında ama şu alttakileri de cevap olarak verebiliriz bir yerde kanımca... Gerçi bunlar biraz fazlaca zorlama cevaplar ama neyse artık... BU SORUNUN DOĞRU CEVABI: 20: YİRMİ BU SORUNUN CEVABI:15 :ONBEŞ de olur hiç beğenmedim yalnız bu cevapları, diğeri daha karizmatik duruyor
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl Bu sorunun cevabı yirmidört.. Ya da.. Bu sorunun cevabı otuzbir harflidir..
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl iyi iyi o da iyii ama özgün cevap değil, benden kopya Sen öyle diyorsan öyledir sarı lalem.. İlginç bişi diyeyim;Normalde sabah girmem bilirsin,ama gece rüyamda bir soru sorulduğunu ve benim cevaplamam gerektiğini söyleyen bir ÖM olduğunu gördüm..Sırf meraktan açtım Pc'yi,ana! Bi baktım bir soru ve altında Gloria adı.. Sonrası yukarıda işte..
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl Benim de rüyalarıma çok soru girmiştir ve ben rüyamda soruyu çözmüşümdür Gloria'yı tebrik ediyorum.Sorunun doğru cevabı gloria'dan....yani sorunun cevabı "dört" olacaktı. Sevgilerimle.
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl teşekkür ediyorum güzelim inanma taurus rüyalara, rüyalar tersine çıkar derler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.