Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Kısım senin toprağın ne cingös biliyon mu sen ,Burda saf kelimesi bir tek benim için geçerli , Usaylı gören masum köylü

eğer sende safsan bendeee neee oliyim :rolleyes: hamburger köfte oluyum :lol:

bunlar da benden olsun.. miniğimiz hayırlı günlere kalsın..chcpollyfable-160x160.jpg

chc64272-160x160.jpg

bebedor5285-160x160.jpg

güzelim çok tşk ederis :hug:

Gönderi tarihi:
patıkler

secın arkadaslar hangısı olsun?

abla kızmı erkek mı onu bılmedıgım ıcın hepsını sectım

çok tşk ederim bursercan ;) bebeğim kız olacak inşallah kardeşim :wub: daha önce de söylemiştim ama tekrar yazıyım benim favorim en üst soldaki patik :D

bunlar benim sectiklerim...

p2.jpg

hobbytube_danntel_PATIK_1.jpg

dsp_02-13-_1.jpg

bu da güzel annemize

slayt1wb7.gif

çok tşk ler deniz kızı :hug: hepsi çok güzeller, benim patiğimde çok güzel :D sıcacık ohhh :lol:

Gönderi tarihi:
begendigine sevindim annemde bunu gönderiyor sana mutlu haberini bekliyoruz

BebekYelekModelleri_1.jpg

ayyy çok tşk ederiz bebeğimle birlikte :blushing::) valide teyseminde ellerine sağlık çok güzel olmuş :D:hug:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

normalschnullerhk4.jpg.. lazim olur belki Mineu, yetisdireyim dedim.. :clover: görüsmek

üzere diyorum ben artik sana.. hep mutlu kal.

Gönderi tarihi:
normalschnullerhk4.jpg.. lazim olur belki Mineu, yetisdireyim dedim.. :clover: görüsmek

üzere diyorum ben artik sana.. hep mutlu kal.

çok teşekkür ederim sevgili cloud :) lazım olmaz mı hiç, çok işimize yarayacak :D en yakın zamanda görüşmek üzere ;)

mineucum anne oldu mu ?

yok ablacım daha olmadı :D hala anne adayı ama bu hafta cuma günü doğum iznine ayrılıyorum ve bir süre aranızda olamıycağımı belirtmiştim, sevgili cloud'da sağolsun ben gitmeden hediyesini yetiştirmek istemiş :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.