Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 patıkler secın arkadaslar hangısı olsun? abla kızmı erkek mı onu bılmedıgım ıcın hepsını sectım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 bunlar benim sectiklerim... bu da güzel annemize Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Kısım senin toprağın ne cingös biliyon mu sen ,Burda saf kelimesi bir tek benim için geçerli , Usaylı gören masum köylü eğer sende safsan bendeee neee oliyim hamburger köfte oluyum bunlar da benden olsun.. miniğimiz hayırlı günlere kalsın.. güzelim çok tşk ederis Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 patıkler secın arkadaslar hangısı olsun? abla kızmı erkek mı onu bılmedıgım ıcın hepsını sectım çok tşk ederim bursercan bebeğim kız olacak inşallah kardeşim daha önce de söylemiştim ama tekrar yazıyım benim favorim en üst soldaki patik bunlar benim sectiklerim... bu da güzel annemize çok tşk ler deniz kızı hepsi çok güzeller, benim patiğimde çok güzel sıcacık ohhh Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 begendigine sevindim annemde bunu gönderiyor sana mutlu haberini bekliyoruz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 begendigine sevindim annemde bunu gönderiyor sana mutlu haberini bekliyoruz ayyy çok tşk ederiz bebeğimle birlikte valide teyseminde ellerine sağlık çok güzel olmuş Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 .. lazim olur belki Mineu, yetisdireyim dedim.. görüsmek üzere diyorum ben artik sana.. hep mutlu kal. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 mineucum anne oldu mu ? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 .. lazim olur belki Mineu, yetisdireyim dedim.. görüsmek üzere diyorum ben artik sana.. hep mutlu kal. çok teşekkür ederim sevgili cloud lazım olmaz mı hiç, çok işimize yarayacak en yakın zamanda görüşmek üzere mineucum anne oldu mu ? yok ablacım daha olmadı hala anne adayı ama bu hafta cuma günü doğum iznine ayrılıyorum ve bir süre aranızda olamıycağımı belirtmiştim, sevgili cloud'da sağolsun ben gitmeden hediyesini yetiştirmek istemiş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.