Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

dsp_mary_janes_crochet_patterns.jpg60456aafy3.jpg

üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda :) ALLAH analı babalı büyütsün mıneum

aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona :D

HO185023VA214_250.jpg

Gönderi tarihi:

Amcası ahahha :ayakvur:

Beşiği de benden olsun yawrumun :wub: Nazar boncugunu da yatağa takıver topragım :P

beikfr7.jpg

Gönderi tarihi:

Minik prensesimize yakışacak üç tane bebek odası seçeneği sunuyorum.. :wub: Anneciği seçsin bakalım.. :hug:

25ovaltakimskq5.jpg

27ovalturuncuxg9.jpg

32sallanirkoltukvc9.jpg

Gönderi tarihi:
dsp_mary_janes_crochet_patterns.jpg60456aafy3.jpg

üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda :) ALLAH analı babalı büyütsün mıneum

aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona :D

HO185023VA214_250.jpg

serkan amcası sana çok tşk ederiz kızımla birlikte :):clover: hem hediyeler için hemde bu topic için ;)

Allah razı olsun, darısı bütün anne ve baba olmak isteyenlerin başına diyelim :D

Gönderi tarihi:

Beşiği de benden olsun yawrumun :wub: Nazar boncugunu da yatağa takıver topragım :P

beikfr7.jpg

ne gülüyosun kıss <_<:P amca olmak istemiş amcası olmuş serkanda :D

çok tşk ederim toprağım :wub: beşiği henüs almamıştık, sona bırakmıştık çok makbule geçti naty teysesi :w00t::hug:

Gönderi tarihi:
Minik prensesimize yakışacak üç tane bebek odası seçeneği sunuyorum.. :wub: Anneciği seçsin bakalım.. :hug:

25ovaltakimskq5.jpg

ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi :D ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik ;) çok tşk ediyo prensesim :wub: (tekmelerinden anladım :lol: )

Gönderi tarihi:
ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik çok tşk ediyo prensesim (tekmelerinden anladım

Yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını.. :wub: rica ettiğimi söyle annesi..birde senin anı defterinde diloş teyzesi'nin ikiniz için yazdığı bir şiir var.. :rolleyes: onuda oku bakalım ne tepki verecek prensesimiz.. :wub::hug:

Gönderi tarihi:
ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi :D ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik ;) çok tşk ediyo prensesim :wub: (tekmelerinden anladım :lol: )

Yawruum tekmeleyerek tsk de edermiş :grin::wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

beikfr7.jpg

sen kendine bak teyze oldun nbr :D

Gönderi tarihi:

bunlar da benden :)

minemxg6.jpg

Gönderi tarihi:

mıne bendende yegenime hediye olsun bunlar... :wub:

bebekelbisesihs7.jpg

bebek2rm2.jpg

Gönderi tarihi:

Hediyelerin hepsi bu kadar mı :huh:<_< Birasda altın falan taksanısa :shifty: Sen yorma kendini kankim ben bekler alırım altınlarını :rolleyes::w00t:

Gönderi tarihi:
Yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını.. :wub: rica ettiğimi söyle annesi..birde senin anı defterinde diloş teyzesi'nin ikiniz için yazdığı bir şiir var.. :rolleyes: onuda oku bakalım ne tepki verecek prensesimiz.. :wub::hug:

olur söylerim diloş teysesi :D

bugün o kadar hareketli ki prensesim annesinin doğum günü ya kendince eğleniyo galiba :lol:

eminim şiiri okuyunca da tekmelemeye başlayacaktır -_-:wub:

Gönderi tarihi:

Kısım senin doğum günün diye eğlence falan yapmıyordur yeğenim <_< Zira kahrından yeri dar geliyordur :(:yuvarlan:

Bu arada Diloşun yasdığı şiire tepkisi kesinlikle tekme olmayacaktır -_- Tekme tokat olacaktır :w00t:

Gönderi tarihi:
Yawruum tekmeleyerek tsk de edermiş :grin::wub:

tabiii çok kibardır benim kızım , tekmeleyerek tşk eder -_- elif teysesi gibim şiddetten hiç hoşlanmas :lol:

Gönderi tarihi:
bunlar da benden :)

minemxg6.jpg

tşk ederiz zeynep teysesi :hug:

Gönderi tarihi:
sen kendine bak teyze oldun nbr :D

Sen sus Amca :ayakvur:

Kız çocugunu da çok severim ha.. Beraber büyütelim mi kıs :wub: Pek severim süslemeyi :P

Gönderi tarihi:
mıne bendende yegenime hediye olsun bunlar... :wub:

bebekelbisesihs7.jpg

bebek2rm2.jpg

ayyyyyyy çok şeker bunlar :wub: tşk ederiz erbay dayısı :D

Gönderi tarihi:
tabiii çok kibardır benim kızım , tekmeleyerek tşk eder -_- elif teysesi gibim şiddetten hiç hoşlanmas :lol:

Elif teysesi kadar başına taş düşsün diyecem ama benim gibi bi güsellik abidesine yasık olacak <_<:w00t::lol:

Gönderi tarihi:
Hediyelerin hepsi bu kadar mı :huh:<_< Birasda altın falan taksanısa :shifty: Sen yorma kendini kankim ben bekler alırım altınlarını :rolleyes::w00t:

alırsın almasına da teslim edermisin bilmiyorum :huh::lol: onun için sen sahmet etme kankim, ben toplarım hepsini :w00t:

Gönderi tarihi:

Kıs senin karnın burnunda hepiciğini toplayaman :( Ben yardım ederim kankim :shifty::w00t:

Gönderi tarihi:
Kıs senin karnın burnunda hepiciğini toplayaman :( Ben yardım ederim kankim :shifty::w00t:

Paragöz <_< Sen hep topragımı saf san demi <_< ( Alınma topragım -_-:lol: )

Gönderi tarihi:
Kısım senin doğum günün diye eğlence falan yapmıyordur yeğenim <_< Zira kahrından yeri dar geliyordur :(:yuvarlan:

Bu arada Diloşun yasdığı şiire tepkisi kesinlikle tekme olmayacaktır -_- Tekme tokat olacaktır :w00t:

kısım niye kahrolsun benim prensesim <_<:P

mutluluk tekmeleri bunlar bi kerem :D

Gönderi tarihi:

Kısım senin toprağın ne cingös biliyon mu sen <_<:lol: Burda saf kelimesi bir tek benim için geçerli :( Usaylı gören masum köylü :crying::shifty::w00t:

Gönderi tarihi:

bunlar da benden olsun.. miniğimiz hayırlı günlere kalsın..chcpollyfable-160x160.jpg

chc64272-160x160.jpg

bebedor5285-160x160.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.