Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Sadece onbeş harf kullanarak 3888 yazmanızı istiyorum.. NOT:Aynı harfi kullanmanız sayıdan düşürmez..Örneğin;Seksen yazarken 6 harf kullanmış olursunuz.. Kolay gelsin ki zaten oldukça kolay..
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Yeni açtım ve ilk baktığım yer olduğu için hemen buraya baktım,yeni bir soru görünce çok sevindim.Aklıma ilk olarak roma rakamları geldi...... MMMDCCCLXXXVIII olabilir diye düşünüyorum
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Bir fikir daha geldi aklıma,bu sayı ne kadar da uzun? Roma rakamlarıyla daha uzun bir sayı yazılıyor mu?Ben denedim yazamadım. Yoksa en uzun sayı bu mu?Eğer öyleyse hakikaten dediğiniz gibi "büyülü harfler" olur.
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Tebrik ederim Güzelim.. Gloria'yı görürsen selamlarımı ilet lütfen..
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Merhaba ben Güzelim,sana Taurus'un selamı var..Özlemiş seni.. Gibi mesela..
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Hiç karşılaşmadım şimdiye kadar,bu işten birşey anlamadım ama dediğiniz gibi olsun,görürsem selamınızı söylerim
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Teşekkür ederim.. Bu arada müthiş zekanı ayrıca tebrik ederim Güzelim..
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl aldım mesajımı Taurus Güzelim, yokluğumu aratmıyor, devam.. Tebrikler
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl Bir fikir daha geldi aklıma,bu sayı ne kadar da uzun? Roma rakamlarıyla daha uzun bir sayı yazılıyor mu?Ben denedim yazamadım. Yoksa en uzun sayı bu mu?Eğer öyleyse hakikaten dediğiniz gibi "büyülü harfler" olur. Roma rakamlarıyla yazılabilecek en uzun sayı 3888'dir, sevgili Güzelim... Başka da yok Aynı zamanda Roma rakamları 3888 rakamıyla bittiği için Roma rakamlarıyla yazılacak en büyük rakam da 3888'dir.
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl Evet ben de öyle düşünmüştüm zaten.Selamı aldığınıza göre benim bu konuda bir sorumluluğum kalmadı. İyi günler.
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl Ooo..Burası buram buram zeka kokmuş.. Gloria'cım burda,Güzelim burda.. Gloria'cım;Hoşgeldin ama kabahatlisin.. Burayı,bizi ve beni öksüz bıraktın.. Daha sık gelmeni umuyorum kendi adıma.. Güzelim; Zekan dikkat çekici,umarım varlığını devam ettirirsin burada..
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl Hiç şüpheniz olmasın,benden kurtulamazsınız, ben hep buradayım,soru nerede ben orada....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.