Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 gözlerimden uyku aktıgı halde hala forum açıp sonrada arkadaşlarımın yorumlarına yorum katacağıma; saat gece yarısını gösterdiği halde en ilginç konuları bulup başlık açacagıma..... ben başladım kim bitirebilecek bu yemini bakalım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Hadi be ordan Madem devam diosun yazalım bişiler ( Uygulamam ama ) T-M beni bıraksa da ben onu bırakmayacagımaaa ( ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 kankimi her saman çok seveceğime.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 kankimi her saman çok seveceğime.... Maalesef kankimin bu duygularına karşılık veremeyeceğime Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Maalesef kankimin bu duygularına karşılık veremeyeceğime kankime yalan söylemenin çok kötü bişey olduğunu öğreteceğime Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Burda "gül" gibi forumum dururken, başka forumlara göz uzucuyla dahi olsa bakmayacağıma.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 :D diloş forumun eksiklerini ne olursa olsun doldurcagıma (: foruma resimli anlatım yapıyorsam turkish-media imzamı resmin üzerine yapıştırcagıma, diğer forumlarda reklamımız olur hem Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Bu başlığı gördükten sonra adıyacağım kendimi, çok smiley gönderen,her başlıkta iltifat eden ve siteye çok girenle mücadele edeceğime, kızdıranın suratına damga basacağıma, Bana son kez diyenlere,özelden gelenlere,mahkeme salonunda beni ikaz edip içeri girmemi yasaklayan, hatta ceza verip,sonradan buna göz yumana, Nefretimi ebedi kusup,hiboprumda koşturacağıma....,,, ama beni gören insanlara kıyak yapacağıma... bilmeyenler bilsin boyum da uzun, dediklerimi yapmayan olursa aha da bu pigme tipleri ayağımın altında ezeceğime..., en önemliside bi de 18-25 arası güzel civir olursa buraları daha iyi koruyacağıma... and içerim.....,,, Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.