Misafir YARASA Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Tövbe tövbeee Çarpılacak Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Çarpılacak Suheda mı Yok onun çarpılmıyacağından eminim Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Suheda mı Yok onun çarpılmıyacağından eminim Belli olmaz... Bakarsın bu sefer de iblisin çarpacağı tutar Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Bu başlık forumun mizah bölümüne daha uygun... Hatta başlığıda ben yazayım "İBLİS'İN FANATİK HAYRANLARI" nasıl ama Olmayan şeyler için canını bile veren fanatikler varken, şakacıktan ibliscilere lafmı düşer? Klasınızı sarsmayın lutfen. Alıntı
Φ hoppa Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Bu başlık forumun mizah bölümüne daha uygun... Hatta başlığıda ben yazayım "İBLİS'İN FANATİK HAYRANLARI" nasıl ama Kıskanıyormusunuz yoksa? Sizlerin muhammed sevgisine biz bir şey dedik mi ? Muhamedin mizahı yani karikatürleri yapılınca binlerce müslüman sokağa dökülüyor,kıyametler kopuyor.Bakın siz bana inen vahiyleri mizahi bulduğunuz halde bizde homurdanma,sokaklara çıkıp savaş naraları atma filan yok. Bizim din,hoşgörlü ve toleranslıdır. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Olmayan şeyler için canını bile veren fanatikler varken, şakacıktan ibliscilere lafmı düşer? Klasınızı sarsmayın lutfen. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Belli olmaz... Bakarsın bu sefer de iblisin çarpacağı tutar Hiç endişen olmasın şeytan benim 100 km mesafeme bile yaklaşamaz çünkü etrafımda meleklerden bir duvar var Kıskanıyormusunuz yoksa? Sizlerin muhammed sevgisine biz bir şey dedik mi ? Nasıl kıskanıyorum bir bilsen hasetimden çatlamak üzereyim .Allah için şimdi,hiç bir şey demiyorsun özellikle sen Klasınızı sarsmayın lutfen. Haklısın bu klas meselesi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.