Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 turkish-media ailesinden mutluluklar dileriz damatlık ayakkabılarda süper yani Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 mutlu gözüküyorlar gülünücek bir durum göremedim ben..fiziksel kusurlar alay konusu olmamalı..tabi bu benim fikrim.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 mutlu gözüküyorlar gülünücek bir durum göremedim ben..fiziksel kusurlar alay konusu olmamalı..tabi bu benim fikrim.. ben kimsenin kusuruna gülmedim frozen sadece damatın ayakkabısına güldüm yazıyı dikkatli oku bence mutluluklar diledim bende... lütfen yazıları doğru okuyup doğru cevaplar yazalım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 kimin doğrusuna göre yazalım larsie..sana hitaben bir yazı yazmadığımı biliyorum..resimlere yorumum budur...ve aşşağıda görüldüğü üzre belirtmişimdirde.. ..tabi bu benim fikrim.. lütfen yazıları doğru okuyup doğru cevaplar yazalım bencede Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Uyum sözkonusu olmasa da ikisi de mutlu görünüyorlar.Görüntünün uymasından ziyade,huyların uyumu önemli..Paylaştığınız için teşekkürler. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 ya neyi tartışıyosunuz,iki kafadar komedi olsun diye resım çekmiş bence,evli felan değiller..saygılar hürmetler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.