Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Soz verdim bugun sana ozel yollucam diye. Affiyet olsun Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 ya bende sarma getırdım ama denızkızı bu saatte yemıyor Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 aaaa bu saatte neden yemiyor? hadi dun gec ti baya simdi aksam tam yemek vakti Hem gelsin yesin yoksa godzi gelir goturur hepsini Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Soz verdim bugun sana ozel yollucam diye. Affiyet olsun canımm benim tşkler harikalar işin ilginci annemde yapmış ama dişlerimin tedavisi oldugu için bugün suratım uyuşuk morfinden ama godziye yok saklarım ben o görmesin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 ya bende sarma getırdım ama denızkızı bu saatte yemıyor baharcım canım seninde ellerine saglık harika gözüküyorlar çok sevdigimi nasıl bildin ama ama ama suratımı hissetmiyorum ki goodzi yemesin izin vermeyin tamam mı ben yokken Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Canim ozaman sana simdiden gecmis olsun yarin yersin artik Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Canim ozaman sana simdiden gecmis olsun yarin yersin artik canım tşk ediyorum düşünmen bile yeterli Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 baharcım canım seninde ellerine saglık harika gözüküyorlar çok sevdigimi nasıl bildin ama ama ama suratımı hissetmiyorum ki goodzi yemesin izin vermeyin tamam mı ben yokken canım gecmıs olsun cok uzuldum godzıde yesın sen de yeee ben cok yaptım kıı usulsum sımdı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 Kıyamam ben deniz kızımıza,hasta mı olmuş?Çok geçmiş olsun...Bak sana çorba yaptım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Kıyamam ben deniz kızımıza,hasta mı olmuş?Çok geçmiş olsun...Bak sana çorba yaptım mavim çok tşk ediyorum ben ne kadar mütevaziysem sende okadar düşüncelisin ellerine saglık Alıntı
Φ hayal_perisi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 aşkımla sonbaharı çok seviyoruz. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 mavim çok tşk ediyorum ben ne kadar mütevaziysem sende okadar düşüncelisin ellerine saglık Rica ederim denizin kızı yalnız senin neyin var bu aralar...? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Kapılar dar geçilmez oldu yar Ağır ağır vuruldu bahar Dökülen, yaprak değil insanlar Gelen, zehirli zamanlar Ah yar Ağla gönül Kendinle baş başa ağla gönül Bir sende değil dumanlı ömür Yaranı ateşle dağla gönül Yalnızlık yaramış adama Yarasın adama Ağla gönül Yıldızlara tutun ağla gönül Böyle durmaz dünya yollar bulunur Yaranı ateşle dağla gönül Yalnızlık yaramış adama Yarasın adama Ağla gönül Bu aralar en çok dinlediğim şarkılardan birinin sözü...(Efkan Şeşen...Dar kapılar)...çayın yanında iyi gider! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Kapılar dar geçilmez oldu yarAğır ağır vuruldu bahar Dökülen, yaprak değil insanlar Gelen, zehirli zamanlar Ah yar Ağla gönül Kendinle baş başa ağla gönül Bir sende değil dumanlı ömür Yaranı ateşle dağla gönül Yalnızlık yaramış adama Yarasın adama Ağla gönül Yıldızlara tutun ağla gönül Böyle durmaz dünya yollar bulunur Yaranı ateşle dağla gönül Yalnızlık yaramış adama Yarasın adama Ağla gönül Bu aralar en çok dinlediğim şarkılardan birinin sözü...(Efkan Şeşen...Dar kapılar)...çayın yanında iyi gider! mavim biliyor musun bu ara benim de çok dinlediğim şarkılardan birisi bencede çayla harika gider Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 mavim biliyor musun bu ara benim de çok dinlediğim şarkılardan birisi bencede çayla harika gider İnanmaıyorum...çok güzel şarkı değil mi?Dur ben onu açayım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 İnanmaıyorum...çok güzel şarkı değil mi?Dur ben onu açayım bencede güzel şarkı aç dinleyelim beraber Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 açtım...muhteşem söylüyor Efkan abim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 ben burada oturma eylemi yapıyorum ve sayfayı işgal ettim deniz kızı iyi olduğunu sölesin yogsa Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Ben hala burada,oturma eylemindeyim...günaydın denizin kızı şimci burası benim ev sayılır onun için sana en sevdiğim şarkının sözlerini yine göndereceğim,yok seni karşılayacağım...günaydınnnn! Kapılar dar geçilmez oldu yar Ağır ağır vuruldu bahar Dökülen, yaprak değil insanlar Gelen, zehirli zamanlar Ah yar Ağla gönül Kendinle baş başa ağla gönül Bir sende değil dumanlı ömür Yaranı ateşle dağla gönül Yalnızlık yaramış adama Yarasın adama Ağla gönül Yıldızlara tutun ağla gönül Böyle durmaz dünya yollar bulunur Yaranı ateşle dağla gönül Yalnızlık yaramış adama Yarasın adama Ağla gönül Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Deniz kızım....bak sana kahve yaptım hadi hadi gel,oturmaktan çoooooooook sıkıldım;ee hadine Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 canim sen olmasan bana kimse bakmiyor ya görüyorsun demi ne güzel bir kahve ellerine sağlık hadi içelim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 canim sen olmasan bana kimse bakmiyor ya görüyorsun demi ne güzel bir kahve ellerine sağlık hadi içelim vay vay,hoşgeldin...ben seni unutur muyum,denizim benim...falıma baksana ya,ben acayip takıldım bu hayat mayat olayına hoşgeldin,sefalar getirdin kendi evine Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 tabiki istedigin fal olsun mavim ama biraz nekleyebilirsen az işim var Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 tabiki istedigin fal olsun mavim ama biraz nekleyebilirsen az işim var beklerim,beklerim...sonsuza kadar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.