Misafir direniş Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 bana uğramışsın gel şöyle karşılıklı bol köpüklü bir kahve içelim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Birisi kahvemi dedi banami oyle geldi yoksa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Birisi kahvemi dedi banami oyle geldi yoksa aaAAAAAAAAAA kim yakışıklı mı yapmış ooooo süüperr olur Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 yok yok ben misafirlige geldim... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 yok yok ben misafirlige geldim... Aaaaaaaa yok öyle misafir falan kendini ev sahibi gibi hisset hatta ev sahibi gibi de kahve yap Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Aaaaaaaa yok öyle misafir falan kendini ev sahibi gibi hisset hatta ev sahibi gibi de kahve yap Yok annem baskalarinin evini karistirma dedi bana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Yok annem baskalarinin evini karistirma dedi bana karıştırma demiş kahve yapma dememiş ki Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 karıştırma demiş kahve yapma dememiş ki Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 benim kahvem sade olsun mavicimin ki de şekerli lütfen yalnız kısık ateşte kahveler çig kalmasın ayrıca benim kadar güzel olsun Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 karıştırma demiş kahve yapma dememiş ki Gicik kiz karistirma diyince baskalarinin mutfaginada girme demis aaa nebicim ev sahibi anlamadim gitti bak dahada gelmem misafirlige.. Davos fatihi gibi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 benim kahvem sade olsun mavicimin ki de şekerli lütfen yalnız kısık ateşte kahveler çig kalmasın ayrıca benim kadar güzel olsun Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 benim kahvem sade olsun mavicimin ki de şekerli lütfen yalnız kısık ateşte kahveler çig kalmasın ayrıca benim kadar güzel olsun Suna bak kahveyi bulmusta tarifini veriyor ... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Mütevazi deniz suyuna merhabalar Sen hangi denizin kızısın Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Deniz'in olduğu yerde deniz yok ki Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Deniz'in olduğu yerde deniz yok ki Detaylara girmeyelim mavicimm aaaa deniz var benim varım ya işte Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Detaylara girmeyelim mavicimm aaaa deniz var benim varım ya işte Kız,sen yüzmeyi nerden öğrendin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Kız,sen yüzmeyi nerden öğrendin Şeyy kemm kümmm Aslında şeyy yani benn ıyy yüzmeyibilmiyorum oh söyledim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 işte maneneee sana kahfe takımı aldım ama bana bişey yzmamışsın konuşma benlen Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 işte maneneee sana kahfe takımı aldım ama bana bişey yzmamışsın konuşma benlen Aaa Füsun değil mi bu resim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 işte maneneee sana kahfe takımı aldım ama bana bişey yzmamışsın konuşma benlen okadar yoğun ki bu ara ... KUsura bakma yeni görüyorum cidden Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Akşam oldu bir yorgunluk kahvesi iyi gelir dedim. Yaptım da geldim. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Akşam oldu bir yorgunluk kahvesi iyi gelir dedim. Yaptım da geldim. Gelincigimm canım ablacim tşkler harika oldu cidden Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Denizden çıkınca dinlenebilmen için adamı sana hediye edeyim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 .. Denizden çıkınca dinlenebilmen için adamı sana hediye edeyim Of offff daha ne isterimm ki harika bir hediye tıpkı benim gib güzel Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Of offff daha ne isterimm ki harika bir hediye tıpkı benim gib güzel Ada ancak parmağınızdaki bir yüzük kadar güzel, hatta ışıltınız yanında sönük kalmış zor bile görünüyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.