Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl bana uğramışsın gel şöyle karşılıklı bol köpüklü bir kahve içelim
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl Birisi kahvemi dedi banami oyle geldi yoksa aaAAAAAAAAAA kim yakışıklı mı yapmış ooooo süüperr olur
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl yok yok ben misafirlige geldim... Aaaaaaaa yok öyle misafir falan kendini ev sahibi gibi hisset hatta ev sahibi gibi de kahve yap
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl Aaaaaaaa yok öyle misafir falan kendini ev sahibi gibi hisset hatta ev sahibi gibi de kahve yap Yok annem baskalarinin evini karistirma dedi bana
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl Yok annem baskalarinin evini karistirma dedi bana karıştırma demiş kahve yapma dememiş ki
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl benim kahvem sade olsun mavicimin ki de şekerli lütfen yalnız kısık ateşte kahveler çig kalmasın ayrıca benim kadar güzel olsun
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl karıştırma demiş kahve yapma dememiş ki Gicik kiz karistirma diyince baskalarinin mutfaginada girme demis aaa nebicim ev sahibi anlamadim gitti bak dahada gelmem misafirlige.. Davos fatihi gibi
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl benim kahvem sade olsun mavicimin ki de şekerli lütfen yalnız kısık ateşte kahveler çig kalmasın ayrıca benim kadar güzel olsun
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl benim kahvem sade olsun mavicimin ki de şekerli lütfen yalnız kısık ateşte kahveler çig kalmasın ayrıca benim kadar güzel olsun Suna bak kahveyi bulmusta tarifini veriyor ...
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 16 yıl Deniz'in olduğu yerde deniz yok ki Detaylara girmeyelim mavicimm aaaa deniz var benim varım ya işte
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 16 yıl Detaylara girmeyelim mavicimm aaaa deniz var benim varım ya işte Kız,sen yüzmeyi nerden öğrendin
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 16 yıl Kız,sen yüzmeyi nerden öğrendin Şeyy kemm kümmm Aslında şeyy yani benn ıyy yüzmeyibilmiyorum oh söyledim
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl işte maneneee sana kahfe takımı aldım ama bana bişey yzmamışsın konuşma benlen
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl işte maneneee sana kahfe takımı aldım ama bana bişey yzmamışsın konuşma benlen Aaa Füsun değil mi bu resim
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl işte maneneee sana kahfe takımı aldım ama bana bişey yzmamışsın konuşma benlen okadar yoğun ki bu ara ... KUsura bakma yeni görüyorum cidden
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl Akşam oldu bir yorgunluk kahvesi iyi gelir dedim. Yaptım da geldim.
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl Akşam oldu bir yorgunluk kahvesi iyi gelir dedim. Yaptım da geldim. Gelincigimm canım ablacim tşkler harika oldu cidden
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl .. Denizden çıkınca dinlenebilmen için adamı sana hediye edeyim Of offff daha ne isterimm ki harika bir hediye tıpkı benim gib güzel
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl Of offff daha ne isterimm ki harika bir hediye tıpkı benim gib güzel Ada ancak parmağınızdaki bir yüzük kadar güzel, hatta ışıltınız yanında sönük kalmış zor bile görünüyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.