Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Anı defterlerini gezerken birde baktım senin anı defterin yok canem Hemen sanada bir anı defteri açmak istedim.... Ben başlıyım ilk olarak Seni tanımak gerçekten tarifi imkansız bir güzellik iyiki varsın iyiki burdasın sevgiler :gul: Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 tsk-ederim-cok-mutlu-oldum 1 Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Madem artık bir defterin var okuyup çok hoşuma giden birşey paylaşmak istiyorum senle denizkızı Derviş, bir kucak elma ile bayırlar aşan bir genç kıza rast gelmiş bozkır sıcağında. Yorgunluktan al almış kızın yanakları. "Nereye gidersin? Ne doldurdun kucağına?" diye sormuş. Uzak bir tarlayı işaret etmiş kız. "Sevdiğim çalışıyor orada. Ona elma götürüyorum." Kaç tane diye soruvermiş derviş baba. Kız şaşkın; "İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç?" Usulca kırmış elindeki tespihi derviş… ------------------------------------------------------------- (TESPİH / PARMAK UÇLARINDAKİ HUZUR,Deniz Gürsoy) Sevgiyle kal ablacım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 yeni bir anı defteri yeni bir yüz yeni bir arkadaşlık..... anı defterin hayırlı olsun deniz kızı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Madem artık bir defterin var okuyup çok hoşuma giden birşey paylaşmak istiyorum senle denizkızı Derviş, bir kucak elma ile bayırlar aşan bir genç kıza rast gelmiş bozkır sıcağında. Yorgunluktan al almış kızın yanakları. "Nereye gidersin? Ne doldurdun kucağına?" diye sormuş. Uzak bir tarlayı işaret etmiş kız. "Sevdiğim çalışıyor orada. Ona elma götürüyorum." Kaç tane diye soruvermiş derviş baba. Kız şaşkın; "İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç?" Usulca kırmış elindeki tespihi derviş… ------------------------------------------------------------- (TESPİH / PARMAK UÇLARINDAKİ HUZUR,Deniz Gürsoy) Sevgiyle kal ablacım tşkler ablacım yazın cok hoş umarım cocuklar ve sen cok iyisinizdir... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 yeni bir anı defteri yeni bir yüz yeni bir arkadaşlık..... anı defterin hayırlı olsun deniz kızı tşkler zeynepcim Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Şiir hoş paylaşmak istedim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Güzel komşum bir şiirle ziyaret etmek istedim anı defterini.. bu bir kılıçbalığının öyküsü yazılmasa da olurdu ama bizi yeni sulara götürecek akıntı durdu uskumrunun arkasından gidiyorduk sürünün içinde ben de vardım sırtımda bir zıpkın yarası mutlu olmasına mutluydum nedense gitmiyordu kulağımdan bir türlü o “ağ var” sesleri deniz kızı girmiş düşünceme ben iflah olmam dalyanları birbirine katmak orkinosların harcı dolanınca ağa çok geçmeden küserim bir çocuk bile çeker sandala beni bu kadar ağır olmasam beni böyle koşturan yaşama sevinci kanal boyunca bir o yana bir bu yana siz yok musunuz siz derya kuzuları kestim kılıcımla karanlığını dibin yakamoz içinde bıraktım suları ah, aysız gecelerde olur ne olursa atın beni mor kuşaklı bir takaya götürün iri gözlerimde keder, kılıcımda hüzün satın beni, satın beni rakı için. Halim Şefik Güzelson Ya görüyosun..girdin mi birinin düşüncesine artık ondan hayır gelmiyor.. şaka bi yana çok sevdiğim bir şiirdir defterinde olsun istedim.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Şiir hoş paylaşmak istedim tşkler luci harika bir şiir cok begendim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Yeni tanışmama ragmen çok sevdim seni yumurcak Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 tşkler luci harika bir şiir cok begendim KIs beğen diye gönderdik zaten Şaka bir yana sevindirebildiysem ne mutlu bana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yeni tanışmama ragmen çok sevdim seni yumurcak bende seni sevdim şeker tşkler Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yeni tanışmama ragmen çok sevdim seni yumurcak bende seni sevdim şeker tşkler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 seni çok seviyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 bende seni canım bugün bu cümleye ihtiyacım vardı tşk ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 bende seni canım bugün bu cümleye ihtiyacım vardı tşk ederim benim de bugün bu cümleyi söylemeye ihtiyacım vardı bi işe yaradıysa ne mutlu bana sanırım hüzün var biraz :( kıyamam ama... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 evet canım biraz hüzün var beni etkileyecek şekilde tşk ediyorum sana iyiki varsın iyiki seni tanıdım lütfen cok özletme kendini olurmu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 heyyttt savunun bu bir topic baskınıdır Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 ben bişiy yapmadım ki valla masumum bana dokunma Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Tatlı komşum sana küçük bir armağanım var.. bu şekerden ev senin için.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 canım komşuşummmm bitanem benim tşk ediyorum gercekten cok güzelmiş insan yemege kıyabilir mi bunu ? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 canım benim yokluğumda hep bişeyler yazmış hiç yalnız bırakmamış sayfamı beni..... dostluğun,sırdaşlığın benim için çok önemli...bu forumun bana kazakdırdığı insanlardansın... iyki varsın kuzum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 karşılıklı hisler canım formda tanıdıgım güzel insanlardan birisin benim icin :wub:yoklugunda seni özledim ... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 ben de çok özledım canım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.