Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Cinayet Gecesi / Fracture (2007) //

Forumun bu sinema kısmı ben ve Admin olmasa çökecek anlamıyorum bizim forumdaşlar hiçmi film izlemez..

Bir sinemakolik olarak üzülüyorum gerçekten,benim en büyük zevklerimden biri yalnız olduğum akşamlarda (yalnızken daha güzel oluyor) dvd de film izlemek..Neyse..

Gene böyle bir akşamda bir kaç gün öncesi baş rolunu Anthony Hopkins'in oynadığı Cinayet Gecesi filmini izledim müthiş oyuncu hayranım ona,tamamen kendine özgü bir uslup geliştirmiş ve bir oyuncuya oynadığı rol bu kadarmı yakışır dedirtiyor izlerken..

Cinayet gecesi oldukça ilginç bir film ama finalinde müthiş bir şey beklerken dudağınızı bükebilirsiniz.Film baştan sona hiç düşmeyen bir heyecanla ilerliyor,sizi sona öyle güzel hazırlıyor ki "işte şimdi" diyeceğiniz anda hiçte filme yakışmıyacak bir basitlikle sonunu bitiriyorlar,gerçi bu benim düşüncem izleyen arkadaşlarım çok beğendi bunuda belirteyim...

Bir adam düşünün kendisine ihanet eden eşini vuruyor (bakın bu yalnızca bizim ülkemizde olmuyormuş) ve suçunu itiraf ediyor ama mahkeme suçu ıspat edemiyor..Karşı tarafta genç idealist ve çok başarılı bir savcı çırpınıp duruyor olayı çözmek için ve onun karşısında kendisine avukat verilmesine karşı çıkıp kendi kendini savunan rahat,anlaşılmaz,katil ama suçu ıspat edilemeyen bir yaşlı adam...

Tv başında oturup o dizi senin bu dizi benim takip edeceğinize birazda sinema filmi izleyin değişiklik iyidir wink.gif

39125547.jpg

Yapım : 2007, ABD

Tür : Dram / Gerilim / Suç

Yönetmen : Gregory Hoblit

Senaryo : Daniel Pyne

Oyuncular : Ryan Gosling, Anthony Hopkins, David Strathairn, Rosamund Pike, Embeth Davidtz, Xander Berkeley

Thomas Crawford soğukkanlı bir şekilde kendisini aldatan karısını öldürmüş ve olay yerine polisleri çağırmıştır. Olay yerine gelen polis Rob Nunally şoktadır; çünkü cinayete kurban giden kadın sevgilisi Jennifer’dır. Crawford davası, başarılı avukat Willy’nin yeni kariyerine başlamadan önce bakması gereken son davadır. Başta her şey basit gibi gözükmektedir, Thomas Crawford karısını öldürmüştür. Ancak, Thomas’ın silahının cinayet silahı olmadığı anlaşılınca işler karışmaya başlar…

Gönderi tarihi:

tam benlik bi film sağol,ilk fırsatta izlıyeceğim..dizi bağımlılığım yoktur,ama sürekli film izlemekten de izleyecek film bulamıyorum artık :D ..benım tarzım korku gerılım,ama kalıtelı korku gerılım filmleri bulmak da zor

• 9 ay sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Daha yeni seyrettim. Enteresan bir film ama bir konunun üzerinde iyi durmak gerekiyor gibime geliyor Anthony Hopkinsin oyunculuk yeteneğine. Baskı altındaki gizemli adamı inanılmaz oynayabiliyor ve bunun farkında olduğu için sinemaseverlerin gözünün içine bakarak sizi ekrana yapışık hale getiriyor. Film kendi içinde iyi kurgulanmış bir yapının arkasıdaki Hopkins gizemini çözmeye çalışan bir Savcının üzerine kurulmuş.

Kaçırmayın derim...

Gönderi tarihi:

kuzuların sessizliği filmi yuzunden tutuldugum ve vazgecemedigim bir sanatcı hopkins.. bu filmini cok gec farkettim. oncelikle sunu söylemem gerek bir korku filmi değil.. gerilim filmi de diyemem.. polisiye gerilim belki.. ama şu soru gercekten ilginc.. bir adam karısını öldürmeye tesebbus ediyor ve bu kanıtlamıyor. bir ev var adam ve karısı evin icinde silah sesleri geliyor baska kimse yok... tanıklar var adamla kadının yalnız olduguna dair. adam kacmıyor ama sucu ispat edilemiyor. akıllara zarar bir film.. adalet mekanizmasının nasıl işledigini iyi bilen ve bunu kullanan bir katil var elinizde. butun kariyerini ve hatta hayatını bu davaya baglayan genc bir savcı... nasıl olurda, nasıl olur diye onlarca defa soruyorsunuz filmi izlerken... mükemmel suç varmıdır?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.