Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

DTP nin Türk bayragini salona asmamasini biliyoruz,cünkü onlar zaten kendilerini ne Türk kabul ediyorlar nede Türk bayragini seviyorlar.Onlarin KENDI BAYRAKLARI VAR,utanmasalar degil yürekleri yetse mecliste acarlar bayraklarini ve kimseninde citi cikmaz.Konu bayrak degil Istiklal marsidir.

Sanliurfada YAZAR ALTAN TAN'in Istiklal marsina yaptigi saygisizlik sessiz sedasiz gecistirildi.

Sanli Urfada Urfa Tanitim derneginin düzenledigi*Yeni anayasa ve Insan haklari*konulu panelde,Istiklal marsi okunurken saygisizca davranmasini;*ISTIKLAL MARSINDAN RAHATSIZ OLUYORUM,KENDIMI DIYARBAKIR CEZAEVINDE HISSEDIYORUM*sözleriyle aciklayan Altan Tan salonda buz gibi bir havanin esmesine ragmen saygisizca Istiklal marsina karsi oldugunu söyleyip,Sivil Türkiye istiyoruz,resmi ideoloji istemiyoruz diye konustu.

Ayni toplantida AVUKAT SABRI CEPIK'te Kürt dilinin yasaklanmis olmasini demokratik bulmadigini söyledi.

Bayraktan rahatsiz olanlar,Istiklal marsindan rahatsiz olanlar eger bayrak ve Istiklal marsinin sivil olmayi önledigini iddia ediyorlarsa,resmi ideolojden rahatsizlik duyuyorlarsa,bu ülkede daha hangi amacla durmaktadirlar.Biz Istiklal marsimizdan bayragimizdan rahatsizlik duymuyoruz.Duymaycagiz ama duyanlarada bircift sözümüz olacak;Bu ülkede Türkiye CUmhuriyetinin bayragi ve Istiklal marsi ilelebet devam edecektir.Eger rahatsiz olan var ise basinin caresine baksin.

Bu arada Urfa Tanitim dernegini böyle ne idügü belirsiz kisilere Türk milletine hakaret edebilme yatakligi yapmasinida kiniyorum.

saygilarla

Gönderi tarihi:
DTP nin Türk bayragini salona asmamasini biliyoruz,cünkü onlar zaten kendilerini ne Türk kabul ediyorlar nede Türk bayragini seviyorlar.Onlarin KENDI BAYRAKLARI VAR,utanmasalar degil yürekleri yetse mecliste acarlar bayraklarini ve kimseninde citi cikmaz.Konu bayrak degil Istiklal marsidir.

Sanliurfada YAZAR ALTAN TAN'in Istiklal marsina yaptigi saygisizlik sessiz sedasiz gecistirildi.

Sanli Urfada Urfa Tanitim derneginin düzenledigi*Yeni anayasa ve Insan haklari*konulu panelde,Istiklal marsi okunurken saygisizca davranmasini;*ISTIKLAL MARSINDAN RAHATSIZ OLUYORUM,KENDIMI DIYARBAKIR CEZAEVINDE HISSEDIYORUM*sözleriyle aciklayan Altan Tan salonda buz gibi bir havanin esmesine ragmen saygisizca Istiklal marsina karsi oldugunu söyleyip,Sivil Türkiye istiyoruz,resmi ideoloji istemiyoruz diye konustu.

Ayni toplantida AVUKAT SABRI CEPIK'te Kürt dilinin yasaklanmis olmasini demokratik bulmadigini söyledi.

Bayraktan rahatsiz olanlar,Istiklal marsindan rahatsiz olanlar eger bayrak ve Istiklal marsinin sivil olmayi önledigini iddia ediyorlarsa,resmi ideolojden rahatsizlik duyuyorlarsa,bu ülkede daha hangi amacla durmaktadirlar.Biz Istiklal marsimizdan bayragimizdan rahatsizlik duymuyoruz.Duymaycagiz ama duyanlarada bircift sözümüz olacak;Bu ülkede Türkiye CUmhuriyetinin bayragi ve Istiklal marsi ilelebet devam edecektir.Eger rahatsiz olan var ise basinin caresine baksin.

Bu arada Urfa Tanitim dernegini böyle ne idügü belirsiz kisilere Türk milletine hakaret edebilme yatakligi yapmasinida kiniyorum.

saygilarla

insan olan insan yıllardan beri yaşadığı topraklara saygı duyar.o istiklal marşı bu ülkede yaşayan bütün insanları temsil etmektedir.bu ülkenin her dinden,her ırktan olan insanları bu topraklar için kan dökmüştür.yazık çok yazık.

o rahatsız olduğun istiklal marşını şimdi dinlemiyor olsaydın şu anda nerede olurdun biliyormusun...

Gönderi tarihi:
Bunlara insan değil ki, olsa olsa insan müsveddesi kişiler.

Sayın politika, artık kınama diye bir kelime ve anlam yok, her şey mübah!

Güzel ülkemi ne hale getirdiler degilmi sayin Muki,icimiz parcalaniyor ama 84 yil sonra kader böyleymis demekmi gerekiyor bilmiyorum.Ha bu arada Istiklal marsina ilgi baya varmis dimi??

saygilarla

Gönderi tarihi:

sayin politika

her nekadar zaman zaman sizin yazdiklarinizla fikir uyusmazligi olsada suan acmis oldugunuz konu basligini begendim ve sunu eklemek istiyorum dogru 84 yilin en zorlu gunlerini yasamaktayiz ama bunun tohumlarini atan yine bizler degilmiyiz zaman icerisinde milli degerlerimizin kaybolmasina goz yumup batiya ve ABDye ozenti icerisinde yasamadikmi zaman icinde kendi orf adet ve kulturumuzu birakip avrupaya ve ABDye yonelmedikmi Ataturk turkiye cumhuriyetini kurdugu zaman ezik hakkini savunamayan bir genclik yetismesini hic aklinin ucundan gecirmiyordu ama malesef zamanla sirf cikarlar ve para ugruna halkini ezen icine kapanik ***** bir toplum olusmasinda gayret ve caba sarf edildi bugun tvlere baktigimizda gencleri ve toplumu egitecek ve ogrenecegi bir program bulabilirmisin haberler dahi haberlikten cikmis magazinlesmis.. Bunlarin hic birisi ataturkun istedikleri degildi Ataturk zamaninda beni turk hekimlerine emanet edin diye bir soz soylemisti ama gelin gorunki Ataturk bugun yasamis olsaydi ayni sozu tekrar soylemek icin 5 dakika dusunurdu sanirim..turkiyede yasayan insanlar arasinda ucurumlar kadar fark var birakin insanlari sehirler arasinda inanilmiyacak kadar fark var Ataturk icin turkiyenin butun tasi topragi bir idi ankaradan ardahana istanbuldan diyarbakira hic bir fark yoktu tum insanlar birdi ama gelin gorunki simdiki insanlar birbirini tehdit ettiklerinde seni surgune sarka gonderirim diye tehdit ediyorlar sanki orasi turkiyenin topraklari degilmis gibi Ataturk isterdiki turkiye yesillik ormanlik olsun ama gelin gorunki turkiyede beton binalardan baska bir sey yok olan ormanlarda kasten ve bilerek yakilmaktadir Ben ilk okula gittigim yillarda yerli mali haftasi vardi ve halk yerli mali kullanmaya tesfik edilirdi simdilerde ise cin mali ve markali mallar kullanilmaya tesfik ediyorlar bugun istiklal marsi ve bayragi bir ulusun egemenligini simgelemektedir bugun milli marsi ve bayragi olmayan bir ulus colde kaybolmus bir gul gibidir.. Ama bunun boyle olmasi belliydi sirf turistler rahatsiz olmasin diye tatil bolgelerinde ezanlar banttan verilmiyormu bir avrupali olsaydi bunu yaparmiydi ..

Kisaca demek istedigim ozumuze donelim milli varliklarimiza geri donelim istiklal marsida bizimdir bayrakta bizim ben hic bir ulkenin milli marsi bizim marsimiz kadar guzel anlamli olamaz

saygilar

Gönderi tarihi:

saygilarla

sevgili politika bu tip olaylara daha önceleride şahit olmuştuk, hrand dink de istiklal marşından rahatsız olmuştu,ırkçılık yaptığını savunmuştu, şimdide sözde yazar ALTAN TAN'arada ne fark var?

yazar Altan tan madem öyle buyun k.kırak sizide tutan yok....demeli..

Sagılar

Gönderi tarihi:
sevgili politika bu tip olaylara daha önceleride şahit olmuştuk, hrand dink de istiklal marşından rahatsız olmuştu,ırkçılık yaptığını savunmuştu, şimdide sözde yazar ALTAN TAN'arada ne fark var?

yazar Altan tan madem öyle buyun k.kırak sizide tutan yok....demeli..

Sagılar

Istiklal marsindan rahatsiz olanlar bu ülkeye ait olabilirlermi,onlarin rahatsiz olmayacagi Istiklal marsi acaba hangisidir,icinde ay yildiz olmayan bir marsmi yoksa.Evet sayin Kaplan bizim kapicilar vardi hani giden gitsin diye kapilari gösteriyordular,ne oldu onlara acaba?

saygilarla

Gönderi tarihi:

Biz Türk’üz Türk olmaktan mutluluk kıvanç duymaktayız, Ulu Tanrıya şükürler olsun, bizleri Türk yarattı.

Al bayrağımızdan, İstiklal marşımızdan, Büyük Türkiye’mizden, Türk dünyasından ölürüz kan veririz, can veririz vazgeçmeyiz, ayrılmayız bu topraklar, bu yerler, bu ülkeler dünyanın neresinde olursa olsun Türklerindir, ve Türklerin kalacaktır, Türkiye’de Türk’ü sevenler, Türklük için can atanlar, kan verenler yaşayacak.

Türkiye'yi, Al bayrağı, İstiklal marşını beğenmeyenler, sevmeyenler bırakıp gitmeli.

Bu Türk topraklarını terk etmeli, Türk’e karşı duranlar hıyanet edenler, kıyanlar cezasını bulacaklar, Türk bayrağını yakanlar, el uzatanların elleri kırılsın,

İstiklal marşına İhanet edenlerin dili lal olsun, sussun Türk’ü sevmeyenler parçalansın yok olsun, yuvası yıkılsın.

dünya durdukça Türkiye Türk devleti var olsun yaşasın sonsuza tek.

Büyük Türk Türkiye Cumhuriyeti, büyük Türk milleti, Türk diline, yüce Türk tarihine sahip çıkarak, Türk varlığını canıyla, kanıyla koruyarak tüm kıyıcı teröristler, çocuk katilleri, PKK yöneticileri, bölücüler, hainler bunu iyice bilmelidirler Türk milleti hiçbir zaman susmayacak, sesiz kalmayacaktır. Onların cezalarını verecektir yakında verecektir.

Anavatan Türk Türkiye tüm dünya Türklerinindir,ve tek Türklerinde kalacaktır, her Türk, Türklük ile coşmalı, duygulanmalı, Türk’e karşı duranlara tepkiler göstermeli ders vermeliyiz .

Her bir Türk dünyanın neresinde olursa olsun, Türk milletinin, büyük Türk Türkiye devletinin, geleceğini haklarını savunmalıdır.

Son günlerde eylemler yoğunlaşarak, Türkiye’ni, Türk toprağını, Türk al bayrağını, İstiklal marşını sevmeyenler, ortalıkta görünmektedirler, Türk olmayan bu insanlar, hainler Türk devletini, İstiklal marşını sevmeyenler, istemeyenler, beğenmeyenler, bu Türk topraklarını, Türkiye Cumhuriyetini bıraksınlar, Türk Bayrağı, İstiklal marşı tüm vatan hainlerine karşı Türkiye, Türk dünyasında canlanarak dünyaya seslenecektir her bir yerde dalgalanacaktır.

İstiklal marşı haftada bir değil, her gün okunması Türkiye’nin, Türk topraklarının da bunun yanında İstiklal marşı, iş yerlerinde, daire, Televizyon, radyo evlerinde ve Türkiye’nin resmi olarak okunmalı, Al bayrak asılmalıdır .

İstiklal marşını sevmeyenler, Türkiye’ni, Al bayrağı Türk toprağını da sevemezler, Sayın Necdet Sevinç beyin söylediği gibi, biz kimseyi Türkiye’de zorla ikamete mecbur etmiyoruz ki ….Rahatsız olan basar gider !!.

Bir avuç PKK, bölücüler al bayrağı yakıyorlar, al bayrağı tutanlara saldırıyorlar, büyük Türk’ün kurtarıcısı Ata Türk’e laf söylemektedirler .

Bugünde Türk asıllı olmayanlar her türlü oyunlara kalkarak, Türkiye’nin simgesi, Türklüğünü yansıtan al bayrağı, büyük şair Mehmet Akif Ersoy yazmış olduğu İstiklal marşının söylenmesini okullarda, her yerde okunmasını yasaklamak istiyorlar.

Artık kafalarını, uslarını başlarına toplamalıdırlar Türk milletinin Sabri tükendi başlarına bala olarak onları cezalandırmaya kalkacak, bu kötü davranışlarına son verdireceğiz .

Türk milleti büyük millet, yiğit. Efendi, kültürlü, atılgan millet, Göklerden hiçbir zaman Türk bayrağı inmeyecek, dağlarda, şehirlerde, köylerde, ilçelerde, denizlerde, göklerde, her bir ülkede dalgalanacak, Türkiye, Türk devleti diye Türkçülük, ülkücülük diye boz kurt, diye İstiklal marşı ülkücü, doğru Türk olanların, Türkiyeli, ve tüm dünya Türklerinin, dillerinde söylenecek , İstiklal marşı, bugünün yarının Türk gençleri, erleri, Türk çocukları, kızları, kadınları, yaşlıları tarafından tüm insanlara seslenecektir .

İstiklal marşı, bayrağımız tüm düşmanları, PKK bölücü, hainleri yakacaktır, yok edecektir, çünkü Türkiye büyük turan olacak, Türkiye Türk olanlarındır, İstiklal marşı, bayrak Türklerindi, Türkiye’nindi, Türkler için sonsuza dek kalacaktır, nerde Türk varsa orada bayrak, orada İstiklal marşı vardır okunacaktır.

Türk olmayan bir bölüm insanlar, bu Türk toprağının geliri hayratı, nimetini ile yaşayarak, Türk ordusuna, şehit ailesine, al bayrağa, istiklal marşına hıyanet etmektedirler .

Günümüzde her bir Türk dünyasında, Türk olan yerlerde, topraklarda Türkler Türklükten,Türkiye’den, al bayraktan, istiklal marşından dolayı yakalanarak, tutuklanarak uzun yıllar işkence, baskı, Çile, uzun yıllar hapis yatarak acı, özlem görerek.

Türkiye’de bölücüler, hainler, PKK’lı öteki hain gruplar, yazıklar olsun, kutsal al bayrağı yakarak, Atatürk’e laflar söyleyerek, hiç susmayan istiklal marşını kaldırmak, susturmak istiyorlar .

Neden ses çıkarmıyoruz, bakıp duruyoruz, acaba Avrupa’ya katılmak Türkiye’den, Türklükten daha mı önemlidir, Kürtçüler, bölücüler her yere yerleşiyorlar, sayıları parmakla olan, Türk şehri Halep, Kamışlı, Lazikiya, Kerkük, Erbil, Musul, Hanekın, Tuzhurmatu, Telaferi, ve Diyarbakır,Van , Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kara bağ, Tebriz, Azerbaycan’a ve bir çok toprak yerlerimize girerek, Kürt göstermektedirler yalan oydurucu haritalar çizerek, yeter susmak, uykuya kalmak, Kürtler bugün Masun, İsrail, Amerika uşakları dinlerinden, adet, görenek, geleneklerinden dönerek tüm insanlara düşmanlık, kin, nefret beslemektedirler.

EY BÜYÜK TÜRK Titre kendine dön, sen Türk’sün…

Artık gelecek günler Türklükle doğmaktadır, yeni çağ Türk’ün çağı olacaktır.

Ne mutlu Türküm diyene

Ne mutlu Türk olana,

Ne mutlu Türkçülük uğrunda, Türk toprakları için ölene..

alıntı...

Gönderi tarihi:
Güzel ülkemi ne hale getirdiler degilmi sayin Muki,icimiz parcalaniyor ama 84 yil sonra kader böyleymis demekmi gerekiyor bilmiyorum.Ha bu arada Istiklal marsina ilgi baya varmis dimi??

saygilarla

o kadar çok ve arka arkaya geliyor ki haber mi dersiniz adına yada darbe mi artık ne derseniz deyin..bu sayede her olaya alışkanlık yarattılar bünyede..

ama sayın politika bu sayede ne öğrenmiş olduk dersiniz?..

halk olarak baya geniş ve sabırlıymışız!..

ben başka bir açıklama bulamadımda..

Gönderi tarihi:

Istiklal marsinin yazari rahmetli Mehmet Akif Ersoy o günlerde söyle diyordu;"Allah bu millete bir daha Istiklal marsi yazdirmasin"

Simdi denecek birsey daha var,insallah bu millet birgün Anadolu'ya agit yakma durumuna düsmez.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Istiklal marsinin yazari rahmetli Mehmet Akif Ersoy o günlerde söyle diyordu;"Allah bu millete bir daha Istiklal marsi yazdirmasin"

Simdi denecek birsey daha var,insallah bu millet birgün Anadolu'ya agit yakma durumuna düsmez.

saygilarla

İnşallah sayın politika. Ancak kendilerini besleyen bu topraklara insanlar yabancılaştılar. Eskiden ayrımız gayrımız yokken arabozuculuk tohumlarını serpiştirdiler ve insanları birbirine düşman ettiler.

Gönderi tarihi:

saygilarla

Dini suistimal ederek çıkar elde edenlerle, etnik kökeni suistimal edip çıkar elde edenler pek çok konuda hem fikir... Ne acayip değil mi? Her iki tarafta "sivil bir Türkiye" den bahsediyorlar... Türkiye sivil değil mi? Türkiye'nin yönetim şekli demokratik, laik ve hukukçu değil mi? Nedir bunların derdi? Türkiye'nin temel değerlerini, Türklük bilincini bertaraf etmek değil mi? İstiklal marşından, bayrağımızdan, dilimizden, devletimizin yönetim şeklinden rahatsız olanlar bu ülkeyi ve milleti seviyor olabilirler mi?

Türkiye iki taraflı kıskaca alındı... Kimlik tartışmaları ve sözümona daha fazla özgürlük adı altında her türlü dayatma... Peki nereye kadar?

Gönderi tarihi:

:clover::clover:

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkürler...

Benim merak ettiğim bu sorunların üstesinden nasıl gelinecek...

Gönderi tarihi:

sevgili yersoy

bu işin çözümü kolay değil ancak tek çaresi bilinçlenme ve kararlılık...

bizi bu karanlık günlerden aydınlığa ve bağımsızlığa ancak Kemalist düşünceye inanmak ve sahip çıkmak ulaştırır... dünyada emperyalizmin her türlü oyununa ve hilesine dur diyebilecek başka bir ideoloji yok...

ve inanıyorum ki kadınlar bu işin üstesinden gelmede büyük pay sahibi olacak... çünkü bilinçlenmiş ve kararlı kadın kendisi gibi bir toplumu var eder...

:clover:

Gönderi tarihi:
sevgili yersoy

bu işin çözümü kolay değil ancak tek çaresi bilinçlenme ve kararlılık...

bizi bu karanlık günlerden aydınlığa ve bağımsızlığa ancak Kemalist düşünceye inanmak ve sahip çıkmak ulaştırır... dünyada emperyalizmin her türlü oyununa ve hilesine dur diyebilecek başka bir ideoloji yok...

ve inanıyorum ki kadınlar bu işin üstesinden gelmede büyük pay sahibi olacak... çünkü bilinçlenmiş ve kararlı kadın kendisi gibi bir toplumu var eder...

:clover:

Sayin Saydunyam,göstermis oldugunuz cözümler artik gecerliligini kaybetmistir.Cünkü Türkiye üzerinde gereken planlar yapilmis ve altyapi calismalarina gecilmistir.Bu saatten sonra bilinclenme kararlilik artik hicbir vermez.Cünkü ati alan Üsküdari gecmistir.Ne olacaksa olacaktir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Sayin Saydunyam,göstermis oldugunuz cözümler artik gecerliligini kaybetmistir.Cünkü Türkiye üzerinde gereken planlar yapilmis ve altyapi calismalarina gecilmistir.Bu saatten sonra bilinclenme kararlilik artik hicbir vermez.Cünkü ati alan Üsküdari gecmistir.Ne olacaksa olacaktir.

saygilarla

sayin politika ati alan Üsküdari gecmistir...kelimesi cok yerinde malesef evet ati alan üsküdari gecmistir! cünkü bizler bu topraklarin milliyetcisi olamadik? milliyetcilik nedir bilmiyoruz! ATAMIZI bile anlayamadik onun milliyetciligini kiskananlari nicin kiskandiklrini onu bile anlayamadik...

Avrupanin yanibasimizdaki kiskanan Avrupanin milliyetciligini bile anlayamadik..bizler 9.isiklarla avunduk ici bos milliyetcilik...ici dolu olaninida kominist diye avlamaya ciktik...

dogumuzda ayni batimizda ayni dogumuzdaki gencligin ülkemizin topraklarina sahip cikacagina onlarda daga cikti agalara seyhlere teslim etti bu topraklari..ne batimiz sahip cikti ne dogumuz..bu topraklar dünde seyhindi bugünde bu ülkenin halki olarak bir adim bile yol alamadik..

bizler feodal geldik feodal gidecegiz..yesermek istiyenleride önümüzdeki günler mahalle baskisina teslim edecegiz.. mahalle baskisi suanda zaten görev basinda ..ortaya aldiklari sucluyu cezalandirma yarisindalar ... bugün *** suclarda görevdeler yarinda son kalan bu vatanin milliyetcilerini aralarina alacaklar gidis o gidis... kimi kimin icin savunacaksin ..ne kurbanindan vazgeciyo nede seyhinden? onun umrundami bu topraklari toprak yapan Bayragi ,onun Istiklal Marsi ,,onun umrundami ülke carmiha gerilmis....yarin atese verilecegi!

Efendi Türkler

Gönderi tarihi:

saygilarla

sayın politika vallahi beni şaşırttınız... ne demek geçerliliğini kaybetmiştir... dün bir Mustafa Kemal'le başedemeyen güçler bugün milyonlarca Kemal'le başedebilir mi? Eğer bugüne kadar onu ve hedeflerini anlayamadıysak bundan sonra pes edip oturacak halimiz yok, olamaz... düşünsenize eğer Atatürk'te bizim gibi düşünseydi, atı alan üsküdarı çoktan geçti deseydi bugün halimiz niceydi?

Bizi uyuşukluğa sürükleyen pek çok etken vardı ama bundan sonrasını getireceğiz birbirimize inanarak... :clover:

Gönderi tarihi:
sayın politika vallahi beni şaşırttınız... ne demek geçerliliğini kaybetmiştir... dün bir Mustafa Kemal'le başedemeyen güçler bugün milyonlarca Kemal'le başedebilir mi? Eğer bugüne kadar onu ve hedeflerini anlayamadıysak bundan sonra pes edip oturacak halimiz yok, olamaz... düşünsenize eğer Atatürk'te bizim gibi düşünseydi, atı alan üsküdarı çoktan geçti deseydi bugün halimiz niceydi?

Bizi uyuşukluğa sürükleyen pek çok etken vardı ama bundan sonrasını getireceğiz birbirimize inanarak... :clover:

aynen katılıyorum sardunyam :clover:

Gönderi tarihi:

bu sorunun üzerinden bilinçlenerek ve sandıkta üstesinden geleceksin..

bizim ülkemiz olmuş sana cadı kazanı, her isteyen bir taraftan çekmiş parselliyor.

nerde şehit aileleri, emekliler , askeri ücretle geçinen kesim nerde işsizler..

o kadar kısa zaman da o kadar çok günden değişiyor ki ülkede hızına yetişemiyoruz.

bunun adı demokrasi değildir, isteyenin istediğini özgürce sölemesi bu olamaz, bu tamamen yemek yediğin kaba *** tır..

sadece kınamak bazı şeylere çözüm değil, anayasa var mahkeme var, biz burda tepkimizi dile getirdik diyelim. bunun bir cezayi uygulaması yok mu? devletin mercileri nerde? asıl olan budur, illa ki sen ben o biz tepkimizi gösterecez ama bunun savunan yada yargısını sağlayan biz değil devlet olmalıdır.

Gönderi tarihi:
sadece kınamak bazı şeylere çözüm değil, anayasa var mahkeme var, biz burda tepkimizi dile getirdik diyelim. bunun bir cezayi uygulaması yok mu? devletin mercileri nerde? asıl olan budur, illa ki sen ben o biz tepkimizi gösterecez ama bunun savunan yada yargısını sağlayan biz değil devlet olmalıdır.

ortada işler bir devlet olsa dediklerin uygulanabilir ama bana göre malesef yok..

o yüzden devletten bekleyeceğimiz dönemi çoktan geçmiş bulunmaktayız..biz bu ülkenin vatandaşları olarak bunu talep ediceğiz..tepkimizle rahatsızlığımızı belirticeğiz..

yani yakınmak ve seyretmek yerine sesimizi duyuracağız..

Gönderi tarihi:

duyurmaya çalışanlarıda görüyoruz..

adamlar devlet büyüklerinin gaf' larını yayınladıkları için ceza alıyorlar.. sadece bir misal..

benim için devlet varken yok demişsin, buna bende katılıyorum ama sen sesini çıkart bende çıkarayım ama seçimden sonra her bilmem kaç kişiden biri akp' ye oy verdiği halde ben vermedim dedi.. nasıl yapacaksın bunu ?

nerde kaldı mitinglerdeki insanlar? bundan 84 yıl önce adamlar örgütlenirken ne telefon ne bilgisayar nede ulaşım bu kadar kolaymış, ama atalarımız kuvai milliye ruhuyla her tarafa yetişmişler, şimdi ise ben bunu yapabilecek çok az kişi görebiliyorum...

Gönderi tarihi:

etmiyorum ama buna dur diyecek zaman çoktan geldide geçiyor, cezalar caydırıcı olmalı, bugün istiklal marşına dil uzatan yarın bayrak toprak derken iyice densizleşecek..

Gönderi tarihi:

Halkımız, ,hem etnik hem dini anlamda bu olayları, körükleyen insanları başa getirmekle çözümün yolunu baştan kapattılar zaten.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 27 Aralık 1919 da Ankara'da söylediği bir söz çok anlamlıdır.

Hükümetlerin yaptıkları işler,olumsuz olup ta ,ulus karşı koymaz ve hükümeti düşürmezse bütün olumsuzluklara ve suçlara katılmış olur.

Gönderi tarihi:

Sayin Sardunyam,keske size katilabilseydim,secimlerden öncesini hatirliyorum,Cumhuriyet mitingleri,Tehlikenin farkindamisin diye yollari dolduran kalabaliklari hatirliyorumne oldu bu kalabaliklara,halkimiz hala magazinlerle,dizilerle,Esra Ceyhanlarla bilmen daha nelerle ugrasiyor.Ülkede ne olup bittiginin farkinda bile olmayan gününü gün etmeye calisan bu insanlarmi basedecekler oynanan oyunlarla.Mustafa Kemal'le basedemediler,edemezdiler cünkü Mustafa Kemal vatan sevgisi ile doluydu,Türkiye'ye bayraga Türk milletine hakaret ettirmiyordu,ona karsi olanlar onun Türkiye sevgisine karsi olanlardi halada öyledir.Onunla alip veremiyecegi olanlar onun bayrak ve vatan sevgisini millete olan sevgisini hazmedemiyenlerdi:kim var bugün bir MUSTAFA KEMAL olabilecek cesarette.Satilmis bir iktidar ve satilmis aydinlarmi kurtaracak bu vatani.Ermeni yandaslarimi kurtaracak bu vatani,bayraga saldirip Katil devlet diye bagiranlarmi kurtaracak bu vatani,kim kurtaracak.Pes etmedik etmiyoruzda ama hersey ortada.Üluorta ülkenin bölünmesinden bahsediliyor,bahsedenler 30.000 insani katleden terör örgütünün meclisteki uzantilari.Berlinde yaptiklari konusmalari ben dinledim,Türkiye bölünebilir diyerek gülen bu insanlar yarin meclise gelip bölünmeyi tartisacaklar.Bastaki adam siyasi partilere dokunmayin diyerek onlari korumasi altina almis,cünkü agababalari öyle emretti onlara.Demokrasi yalanlarini kullanip bölücülere firsat taniyacaksiniz dendi onlara.Asker teröristlerle carpisiyor diye kudurdular,ne yapacaklarini ne diyeceklerini bilmiyorlar.saldiriyorlar,Almanlardan acik acik yardim istiyorlar.Bunlar Irakta Amerika ile Irak'i parcaladilar,simdi AB ilede Türkiye'nin pesine düstüler,bu adamlar Türkiye Cumhuriyetinin meclisinde oturmakta ve bizi halk secti demektedirler.Eger onlari secen halk PKK liysa onlar Türk devletinin milletvekili olamazlar.Eger bu kadar basit bir konuyu hala demokrasiye sigdirmaya calisanlar var ise onlarda bölücüdürler.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.