Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

20070831_1188567502_ces8-b.jpg

20070831_1188567503_gskg-b.jpg

Gönderi tarihi:

Aman allahım bu ne yaa :wassat::blink::wacko:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Aman allahım bu ne yaa :wassat::blink::wacko:

safinaz işte :D

Gönderi tarihi:

Sutyeni niye takmış onu anlamadım ben.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ayıp öle deme oda insan (:

Gönderi tarihi:

Çok kötüü :huh:

Gönderi tarihi:

çok kötü :( üzüldüm yaa

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bu kızlarda zayıflıcam diye herşeyi yaparlar sonra bi zayıflarsınız böle olursunuz görürsünüz bak :D şikayet etmeyin boşuna

Gönderi tarihi:
bu kızlarda zayıflıcam diye herşeyi yaparlar sonra bi zayıflarsınız böle olursunuz görürsünüz bak :D şikayet etmeyin boşuna

Dimi ? Kız milleti işte -_-:lol:

Gönderi tarihi:

:w00t::blink::wacko:

Gönderi tarihi:

Çok kötü bir görüntü.Bu kadının bu şekilde olmasının nedeni ne olabilir acaba?Bir hastalık mı veya ...ne... :unsure:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Çok kötü bir görüntü.Bu kadının bu şekilde olmasının nedeni ne olabilir acaba?Bir hastalık mı veya ...ne... :unsure:

manken hastalıgını duyduysan eğer o olabilir... çünkü zayıflamak için yediği yemeği kusup çıkartıyorlar sonra mide ufalmaya başlıyor ve yemek yediğinde o yemeği mide kabullenmiyor ve her yediğini çıkartıyor bu yüzden metabolizma bozuluyor ve bu duruma geliniyor doğuştan gelen metabolizma bozuklugudaolabilir saygılarımla serkan :)

Gönderi tarihi:

Cevap için teşekkür ederim. :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Cevap için teşekkür ederim. :)

rica ederim ne demek :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.