Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Evlerinin Önü Boyalı Direk

http://www.youtube.com/watch?v=BFvLTEKz6Vw&ob=av2e

Not: Zedan'ın blogundan

Gönderi tarihi:

Evlerinin Önü Boyalı Direk,gercekden güzel harika parca olmus! nedenmi böyle müzikleri dinleme aliskanligim yok fakat son zamanlarda ülkemizde okadar yetenekli sanatcilarimiz yetistiki vede bizleri böyle yapitlari sevdirmesini bildiler.. birkere bu cok güzel kendi müzigini dinliyorsun ben düne kadar türkce parca dinlemede zorluk cekerdim...insanlarin zamanla yemek aliskanligi degisebiliyorsa doksan derece ayni sekilde Müziktede olabiliyor?

gelelim tekrar Öykü ile Berk´e ilk dinledigimde tabii bunu televizyonda rastladim televizyonun mac disinda tam anlamiyla gecemedigim icin hep sonucta mac disinda göz ucuyla bakmistim bugünde böyle.. dikkatimi cekerse biraz ilgilenirim!!!

neyse bu arkadaslar cikti birden televizyona yani Öykü - Berk...şiveleri bana gurbetci gibi geldi... dedim aha yeni bir gurup daha bizden!! ilk bastan öyle zannettim süperler ya filan nede olsa gurbetciler filan ayagina gittik..

birkac kere hasir nesir olunca sagda solda ne yazikki yerlilermis ama süperler öyküde tek basina bir harika! ne diyelim basarilarin devamlarini dileriz!!! zannediyorum ses tonlari ithal yani alamanca... :clover:

:shuriken:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.