Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 hoş geldin tatlı çocuk daha önce karşılaşmadıgımız için tanımıyorum seni ama tanımıcagım anlamına gelmez umarım her zaman iyi vakit geçirirsin ve geçirtirsin iyi eglenceler valla birine hosgeldin diyem dedim sen denk gewldin hosgeldin Gülsün sende hoş geldin-de de'si var bak o de'yi unutma Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 valla birine hosgeldin diyem dedim sen denk gewldin hosgeldin Hoşbuldum GÜLSÜN..... yüzün.... Bende sadece seni mutlu etmek istemiştim...ama sen olmayınca boş ve anlamsız kaldı...... Düşünüldüğünü bil yeter.......... Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 hoş geldin tatlı çocuk daha önce karşılaşmadıgımız için tanımıyorum seni ama tanımıcagım anlamına gelmez umarım her zaman iyi vakit geçirirsin ve geçirtirsin iyi eglenceler Hoşbuldum.... Bak insan dilinin altında gizlidir..... Çünkü beni.....,,, Öğrendikten,tanıdıktan,karşılaştıktan ve sevdikten sonra daha çok acı çekersiniz.... Benim boş yere dileklerime sahip olmuş çok insanlar görüyorum......,, Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Nesneyim ben...bana objektif yaklaşın,tamlayanım olun... velev ki dolaysız da olsanız........ -----İlgilenenlere duyrulur.....; Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.