Φ XOzibo Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Bir cinayet ve tek ipucu müzik bitti adam öldü bana öyle sorular sorunki sadece evet veya hayır diyeyim sizde adamın nasıl öldüğünü bulun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 İdam mangası önündeki bir adam mı bu acaba.. Trampetler çalmaya başlar,ateş emriyle trampetler susar ve adam yediği mermilerle ölür.. Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 İdam mangası önündeki bir adam mı bu acaba.. Trampetler çalmaya başlar,ateş emriyle trampetler susar ve adam yediği mermilerle ölür.. hayır ama sen bunu kesin bulursun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Haydaa..Üstüme stres yükledin bak şimdi.. O halde,idam mahkumunun son arzusu,bir müzik dinlemek olsun he.. Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Bir cinayet ve tek ipucu müzik bitti adam öldü İdam mahkumuna takıldın taurusmutis. İdama mahkum olanı öldürmek cinayet olmaz di mi?. Resmi iş yani. Öyleyse cevap ne diceksin. Şöyle bir senaryo düşünelim. Testere filmindeki gibi adamı sandalyeye bağladınız bir taş plak çalıyor. Bittiğinde kol kalkacak ve ona bağlı tetikleyici harekete geçecek ve bum!! Peki katil kim. Bence bir müzisyen olarak ilk şüpheli sensin. Cinayet saatinde nerdeydin? şahidin var mı?? Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 İdam mahkumuna takıldın taurusmutis. İdama mahkum olanı öldürmek cinayet olmaz di mi?. Resmi iş yani. Öyleyse cevap ne diceksin. Şöyle bir senaryo düşünelim. Testere filmindeki gibi adamı sandalyeye bağladınız bir taş plak çalıyor. Bittiğinde kol kalkacak ve ona bağlı tetikleyici harekete geçecek ve bum!! Peki katil kim. Bence bir müzisyen olarak ilk şüpheli sensin. Cinayet saatinde nerdeydin? şahidin var mı?? Hayır arkadaşlar siz bana soru sorun ama sadece evet hayır diye cevaplayabileceğim sorular Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 adam kör bir canbaz ve ipte yürüryor bildiği te şey ise ip bittiğinde yolunda bittiği ..müzk durunca yol bitti zannediyor ve iniyor ipten ...daha sorna da ölüyor.. Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 adam kör bir canbaz ve ipte yürüryor bildiği te şey ise ip bittiğinde yolunda bittiği ..müzk durunca yol bitti zannediyor ve iniyor ipten ...daha sorna da ölüyor.. doğru ama keşke söylemeseydin taurusmutis'in bilemediği bi soru çıkmıştı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 İltifat olarak aldım,teşekkür ederim.. Ama sonuçta cevap verende benim yeğenim.. Kahin'cim tebrik ederim.. Alıntı
Misafir ishak Gönderi tarihi: 16 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2015 saten ölü oğul adam ol Alıntı
Misafir İmagine_Anqel_ Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2015 Arkadaşlar yazdıklarınız yanlış bir kere ipucu da doğru değil . adam müzikle ilgileniyo adam hastanede komada . müzikle ilgilendğinden tedavi amaçlı radyo dan müzik açıyo doktorlar sonra bir anda elektrikler gidiyo ve radyo kesiliyo adam ölüyo cihazlar kapandığından Alıntı
Misafir blackfjy Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2015 yanlış arkdşlar bir kere o adam değil kadın kadın müzkle uğraşıyo , hastanede komada , tedaviye yanıt vermesi için odasına radyo koyuyolar çalışıyo sonra bir anda elektrikler kesiliyo elektriklr keslince radyo çalışmıyo eh radyodaki müzik susuyo zaten elektrik gidnce kadını hayatta tutan cihazlarında elektrği gidiyo ve kadın ölüyo Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2015 Bir cinayet ve tek ipucu müzik bitti adam öldü bana öyle sorular sorunki sadece evet veya hayır diyeyim sizde adamın nasıl öldüğünü bulun olen adam cambaz ve ip ustunde şarkıcnın ve seyircilerin onunde yukarda ıp ustunde yuruyor adamın dikkati müziğe bağlı ve müzik bitince adam bi nedenden dolayı bitiyor orayı bulamadım Alıntı
Misafir MESLEK HIYARI Gönderi tarihi: 4 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2016 Bir cinayet ve tek ipucu müzik bitti adam öldü bana öyle sorular sorunki sadece evet veya hayır diyeyim sizde adamın nasıl öldüğünü bulun adamın mesleği nedir abiler Alıntı
Misafir Zekoo Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2016 Adam sirkte gözü kapalı ipin üstünde müzik bitene kadar yürümeşin gerekiyordur müzik ip bitince müzik de bitecektir ve adamın düşmanı müziği zamansız kapatır ve adam ayağını dışarı atar yere düşer ve ölür Alıntı
Misafir aleuna Gönderi tarihi: 5 Mart , 2017 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2017 adam sirkte cambaz ve adam kör muzikle hareket ediyorum adam muzik bittigi an kendini birakiyor ve adam ölüyor Alıntı
Misafir marul Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2017 adam sirkte ip cambazı gözü kapalı müziğe göre illerliyor.Müzik yanlış yerde bitiyor ve adam kendini bırakıyor. Sonra olan oluyor Alıntı
Misafir Büşra Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2019 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2019 Adam sirk de akrobat ve müziğe göre ince ipin üzerinde gözleri kapalı bir şekilde gösteri yaparken elektrikler kesiliyor ve adam ipin sonuna geldiğini zannederek yüksekçe yerden yere düşüyor Alıntı
Φ rigby00 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2019 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2019 Bir müzisyen enstürman başında çoçuklara konser vermektedir kalp krizinden ölür travnma acı dayanılmazdır. Doğru mudur? Saygılarla. Alıntı
Misafir sleik Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Tarih 12.12.2015 at 16:07 , Misafir Misafir dedi: olen adam cambaz ve ip ustunde şarkıcnın ve seyircilerin onunde yukarda ıp ustunde yuruyor adamın dikkati müziğe bağlı ve müzik bitince adam bi nedenden dolayı bitiyor orayı bulamadım Tarih 12.12.2015 at 16:07 , Misafir Misafir dedi: olen adam cambaz ve ip ustunde şarkıcnın ve seyircilerin onunde yukarda ıp ustunde yuruyor adamın dikkati müziğe bağlı ve müzik bitince adam bi nedenden dolayı bitiyor orayı bulamadım adam kör. müziğin ritmiyle yürüyor. elektrik gidince müzik bitiyor. müzik bitince adam ipin sonuna geldiğini sanıyor. ve atlıyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.