Φ muki Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Birlik, beraberlik ve sevgi duygularımızı yaşatacağımız yeni bir yılda herkese huzur dolu, sağlıklı günler dilerim. hepimiz aynı adsız ağacız çünkü aynı toprağa köklü aynı semaya uzanan. var’ımız da bir, yok’umuz da. har’ımız da bir dar’ımız da. günışığına ve yağmura ortak gülümsememiz de bir bizim gözyaşlarımız da. M.Güneş Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 baktım da ne güzel de tüm arkadaşları " az cok " bir araya toplayabilmişsin sardunyam sanırım en güzel hediye hepimiz icin bu oldu... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm Arkadaşların yeni yılı kutlu olsun. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 bütün forum arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gece yağmuru ve Mineu sizi ayırmayacağım Allah ayırmasın zaten... Her ikinizede mutlu bir yıl diliyorum, Mineu canım yeni yılda dünyanın en güzel hediyesini alacaksın zaten... O güzeller güzeli bebek dünyaya yeni bir soluk getirecek... Gece'm teyze olacak, sen anne... daha ne olsun... Bir Özlem Şarkısı Ne çok özledim seni bilsen ne çok arıyorum seni solgun palmiyelerin gölgelerinde ne çok arıyorum seni ifade yoksunu lal sokaklarından sağır sultanlardan acıya hüküm giymiş sevdaların ayak izlerinden kaldırım taşlarına sinen dolunay sessizliğinden çiçeklerden her tüyünde alacalı umutlar şavkıyan kuşlardan ne çok özledim seni bilsen gecenin titrek kanatlarında hüzne çalarken denizin mavisi yıkıp yalnızlığın acımasız duvarlarını tutup sana gelmek isterdim. henüz uyku sersemiyken yıldızlar doğmamış başakları okşarken bir rüzgar ak bir güvercin kanadına salıp yüreğimi nisan yağmuru gibi yağmak isterdim teninin karanfile çalan kokusuna ve bir hançer gibi ansızın girip düşlerine sesinin aksi sedası olmak isterdim bir meltem esişinde ne çok özledim seni bilsen bir görebilsem yüzünü beklenmedik bir şehirde ne yaprak düşer sonbaharda inan ne yağmur ne acı kalır yürekte ne gözyaşı bir değse gözlerin gözlerime ne hüzün kalır gecemde ne matem ne asiliği kalır denizin ne hırçınlığı ne çok özledim seni bilsen yitirilmiş sevdaların harman alevi düşlerinde pusudayım kulağım kirişte ellerim tetikte gözlerim ufukta dalgalanacak o kızıl saçlarında M. Şükrü KAPLAN Ablacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Amin, Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah Yeni yılda herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum Umarım sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl olur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gece yağmuru ve Mineu sizi ayırmayacağım Allah ayırmasın zaten... Her ikinizede mutlu bir yıl diliyorum, Mineu canım yeni yılda dünyanın en güzel hediyesini alacaksın zaten... O güzeller güzeli bebek dünyaya yeni bir soluk getirecek... Gece'm teyze olacak, sen anne... daha ne olsun... Bir Özlem Şarkısı Ne çok özledim seni bilsen ne çok arıyorum seni solgun palmiyelerin gölgelerinde ne çok arıyorum seni ifade yoksunu lal sokaklarından sağır sultanlardan acıya hüküm giymiş sevdaların ayak izlerinden kaldırım taşlarına sinen dolunay sessizliğinden çiçeklerden her tüyünde alacalı umutlar şavkıyan kuşlardan ne çok özledim seni bilsen gecenin titrek kanatlarında hüzne çalarken denizin mavisi yıkıp yalnızlığın acımasız duvarlarını tutup sana gelmek isterdim. henüz uyku sersemiyken yıldızlar doğmamış başakları okşarken bir rüzgar ak bir güvercin kanadına salıp yüreğimi nisan yağmuru gibi yağmak isterdim teninin karanfile çalan kokusuna ve bir hançer gibi ansızın girip düşlerine sesinin aksi sedası olmak isterdim bir meltem esişinde ne çok özledim seni bilsen bir görebilsem yüzünü beklenmedik bir şehirde ne yaprak düşer sonbaharda inan ne yağmur ne acı kalır yürekte ne gözyaşı bir değse gözlerin gözlerime ne hüzün kalır gecemde ne matem ne asiliği kalır denizin ne hırçınlığı ne çok özledim seni bilsen yitirilmiş sevdaların harman alevi düşlerinde pusudayım kulağım kirişte ellerim tetikte gözlerim ufukta dalgalanacak o kızıl saçlarında M. Şükrü KAPLAN Ablacım Allah hiç birimizi ayırmasın inşallah Bu güzel dileklerin için tşk ederim.. Evet Allah nasip ederse teyse olacam kankimde Anne Bu yılda ki en önemli dileklerimden biride yeğenimin Gece teysesine çekmesidir Rabbim senin,ailenin ve sevdiklerinin gönlüne göre bir ömür nasip etsin..Nice mutlu yıllara olsun inşallah... Bu vesile ile Turkish-Media Forum Ailesinin Yeni Yılı Kutlu Olsun.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 sardunyam umarım 2008'de geride kalan günlerini unutturacak kadar güzel anlar yaşarsın... mutlu yıllar... teşekkür ederim.. sana ve tüm forum arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk, sevgi ve başarı getirmesini diliyorum.. mutlu yıllar. savaşsız bir yıl istiyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Sevgili Ra_dya arkadaşım yeni yıl sanada güzelliklerle gelsin... Mutlu ol, mutlu bir yıl yaşa... Yüregimdeki çocuk Yüregimde bir çocuk Sevinçle hüznü Bir arada yaşıyor Bir elinde umut çiçekleri Digerinde mutsuzluk dikenleri... Yüregimdeki bu çocuk aglıyor, Batmış eline Mutsuzluk dikenleri... Umut çiçekleri Gönlünü okşuyor... Kendisini Bekleyen geleceği Umut çiçeklerinde Biliyor... Yüregimdeki çocuk Ellerin de Umut çiçekleri, Gözlerinde Bir ümit ışıgı yanıp sönerken Kendisine sevgiyle uzanacak Bir dost eli bekliyor... Yüregimdeki çocuk Bir elinde umutsuz dikenleri Digerinde umut çiçekleri Gözlerinin içi gülüyor... : Yüregimdeki bu çocuk Gelecekten umutlu Hayatla barışık yaşıyor... 06.04.2005 saat: 12:00 Halide Selcan Karagül Canım,Sardunyam; öle güzel bir şiir seçmişsin ki,içimde ki çocuğu görür gibi oldum Çok ama çok teşekkürler Senin ve ailenin de yeniyılı kutlu ve mutlu olsun Tüm forumun yeni yılını kutlarım ayrıca.Bu gelen yıl bir öncekinden daha fazla mutluluk katsın hayatınıza Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 2007 yılı benim geçirdiğim en zor yıllardan biriydi.2008'in hepimize yepyeni umutlar ve mutluluklar getirmesi dileğiyle tüm Turkish-Media ailesinin yeni yılı kutlu olsun... Alıntı
Misafir Can Bilge Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2015 Sedelina'cım benim ilkgözağrım bidenem, yeni yıl hep yeni umutlarla gelir dilerim 2008'te sende çok mutlu ol ve hep kalbinin güzelliğinde şeyler yaşa canım... Sen gözlerimdin benim . . . Ve yine de herşeyimsin. Can Bilge Bu şiir Can Bilge'ye aittir, sevgiler... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2016 https://youtu.be/a11dQo2Fva0 Sevdikleriniz ve seveceklerinizle mükemmel bir yeni yıl olmasını diliyorum. 2 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.