Φ umit taskin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 türbin teknolojisinde bayrağı artık biz aldık sanıyorum türbin teknolojisinde artık dünyada bir adım öndeyiz sanırım artık öğünebiliriz hatta geleceğin arabalarının motoru bu olacağını inanıyorum verim yüksekliği,basitlik,türbin motor üstünlüğü vs. artık Türk dizaynı konuşulmaya başlandı buhar türbini,su türbini,gaz türbini,yeni araç motoru akışkan makinalarında,akışkanı harekete çevrimi hareketi akışkana ceviren makinalarda artık bizimde bir dizaynımız var http://www.freepatentauction.com/patent.php?nb=1682 Alıntı
Φ umit taskin Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 True efficiency is key now First everything is economy second is ecosystem ofcource is efficiency is important energy production and using and waste now wars finished and we understand we will live together with our waste so efficiency is key today engines and turbines old design wherever develop of them they are inefficient I invent a new rotary piston everybody things there is no another turbine you know daily turbines uses kinetic energy but pistons uses potencial energy this rotary piston use both of them I am not understand why not interesting with it I know economy is first nobody want togive lisence prize but this reality what can I do is everybody stupid? I am not understand Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.