Φ JinguruBeru Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Ad: Erika Anita[ Erika i kurranin] Soyadi: Yamamoto Meslek: Model-Ogrenci Nerde Calisiyo: Japan Teenagers Model Agency Yas: 16 orucak Nerden: size nee ^^ Turkceyi nerde ogrendi: merakim uzerine arkadasimdan ogrendim, cok iyi ormadigi icin Turkcem ozur diriyorum eger beni anramazsaniz Burayi nerde burdu: Google Nick: Anita,Anni,Eri, Banni-chan Alıntı
Φ JinguruBeru Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 hos burduk.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Hoşgeldin aramıza Merak ettim sen hep L harfi yerine R harfini kullanmışsın ya o yüzden nickin Jingulu Belu olabilir mi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 hoşgeldın aramıza Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Aramıza hoşgeldin Jinguru Beru Alıntı
Φ JinguruBeru Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 JinguruBeru Jingle Bell den gerio.... tesekkurrer hos burduk Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 birseyi düzeltmeye kalktigimiz da, daha cok bozabiliyoruz... hata yok bile edebiliyoruz.... kimisi icin bu önemsiz, yeter ki düzelsin dogru olsun. anlamak isteyen hatalar olsa bile anlayabilir, yeter ki istesin diye düsünüyorum Yillar öncesi bir arkadasim vardi onun da ismi Erika di, Erika Musik dersinden herzaman en iyi notlari alirken ( 1 ) diger derslerin de biraz zorlanir di.. sayif aldigi dersler bile vardi...fakat bir cümlesi vardi ki hicbirzaman unutmadigim hep hatirladigim... ben sesimi duyurabiliyorum , bu yetiyor bana... ( bu kisa da olsa eskilere dayanan bir hatirayi yazayim dedim ) Sende kendini duyarabilmissin Erika, herseyin ile aramiza hosgeldin jön sen daha gitmedinmi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 salı gunu teslım olacam bırce salı sabahı 9 da yola cıkacam Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 gidisini artik degil, dönüsünü bekliyoruz jön Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 tskler bırce fırsatını buldukca gelecem mutlaka Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 JinguruBeru Jingle Bell den gerio.... tesekkurrer hos burduk hoş gerrrdinn erika ça ça ça artık 1 sene foruma girmez bu çok şakacı birine benzirrrorr 1 Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Ad: Erika Anita[ Erika i kurranin]Soyadi: Yamamoto Meslek: Model-Ogrenci Nerde Calisiyo: Japan Teenagers Model Agency Yas: 16 orucak Nerden: size nee ^^ Turkceyi nerde ogrendi: merakim uzerine arkadasimdan ogrendim, cok iyi ormadigi icin Turkcem ozur diriyorum eger beni anramazsaniz Burayi nerde burdu: Google Nick: Anita,Anni,Eri, Banni-chan yanda yazan ad soyad yaş vs. doğru yazılmışda karşısındakı bılgılerde neden yanlış yazım var evet bu bı şaka değilse hoşgeldın erika şaka ise de ne dıyeyım bıde japonumuz olsun Alıntı
Φ JinguruBeru Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 neden 1 sene girmiyorum anramadim? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 neden 1 sene girmiyorum anramadim? bende anlamadım neden Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 neden 1 sene girmiyorum anramadim? anrarsın bi gün enyika hoyş geydin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Hoşgeldin aramıza Merak ettim sen hep L harfi yerine R harfini kullanmışsın ya o yüzden nickin Jingulu Belu olabilir mi Allah'ın cezası seni Doğru tespit ama Hoşgeldin Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 neden 1 sene girmiyorum anramadim? yalan mı işte 1 senedir girmiyosun ve girmeyeceksinnn de tespitim doğrudur ve hala geçerlidir Alıntı
Φ JinguruBeru Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 simdi girmemis mi ordum? ar iste burdaim! Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Jozgeldin..............,,, Biliyorum arandığında bulanmazsın ......,, Bende burdayım ne olcak şimdi................??? Alıntı
Φ JinguruBeru Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 sadece okur ichin cok mesgurdum... bu arada L reri her zaman yazamiyorum.arada sirada yazabiriyoum! umarim sorun yoqtur!? Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 yalan mı işte 1 senedir girmiyosun ve girmeyeceksinnn de tespitim doğrudur ve hala geçerlidir tebrik ediyorum kendimi tespitim çook doğru imiş ben bu ablayı merak ettim araştırdım bir foruma daha girmiş yine L yi söyleyemediğini yazmış ve giriş o giriş bi dah yok fotografları da her yere bırakmış yafu bu ne rahatlık alırlar kullanırlar abla aman deyim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 tebrik ediyorum kendimi tespitim çook doğru imiş ben bu ablayı merak ettim araştırdım bir foruma daha girmiş yine L yi söyleyemediğini yazmış ve giriş o giriş bi dah yok fotografları da her yere bırakmış yafu bu ne rahatlık alırlar kullanırlar abla aman deyim eeeee, bizim elemanlardan en az 50 tanesi bu hatuna sarkmadıysa ben de ne olayım. durur mu abii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.