Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl bu şarkıyı ilk dinlediğimde mitingteydim bağıra bağıra ağladım Aşık Mahsuni Şerifin Ruhuna nur yağsın... Bu kadarmı dokunur bir türkü insana...
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl Bir daha gel, gel samsundan sari saclim mavi gözlüm atam seni cok özledim seni görmedigim halda yinede özledim bu vatani, bu bayragi, bu bu topragi bize emanet ettin, sakin korkma, bu vatani hainlere vermiyecegiz. Ne Mutlu Türküm Diyene ................. Verilmez bu Vatan sonra verilirmi hic bu gurbet ellerde kim sahip cikar bize bizki on milyon Türk sonra ne olur halimiz birimiz fransiz birimiz alman birimiz neler neler olmayizki? yeterki öksüz kalmaya gör.
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl Yazar uyan bak bizim hallara sarı saçlım mavi gözlüm nerde, nerde, nerdesin DOST? bende çok özledim Efendi, o kadar çok özledim ki... Burnunda tüterya sevdiğin hani onu özlemekten yorgun düşersin ya, sızlar kalbin öyleyim... 1919-1938 arasında yaptığı onca emeği, devrimi, kurduğu düzeni yıktık sonunda emperyalizmin oyuncağı olup çıktık yazıklar olsun hepimize
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.