Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

"Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol"

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
........şimdide başı kapalı ki neden kapalı olduğu hakkında en ufak bir bilgisi yokken sokak manzaralarını alıp kendince yorumlar yapıyor..

Gerçekler acıdır değil mi? Görmezden gelmek de en kolay kaçış yolu...

Gönderi tarihi:
sayın yersoy sizce görmezden gelinen gerçek nedir..açıklar mısınız..

Gündemi takip edin, göremiyosanız bekleyin... Nasılsa artık çok geç...

O kadar bağırdık anlattık ne değişti? Artık ne değişecek?

Gönderi tarihi:

bu baş örtme veya türban; bana göre türban, nasıl oluyorda kadınların hoşuna gidiyor çözemiyorum...

tamamiyle cinsel bir obje durumundasın, örtünmelisin yoksa erkeklerin aklını başından alırsın, eğer açıksa bi tarafın zaten ....... durumundasın çünki erkeklerin aklını başından alıyosun!!!

peki ya erkekler... potansiyel cinsel saplatılı tiplemeler durumundayız, her kadına saldıracaz yani... örtünmezlerse. :) ayak bileklerini görsek kendimizden geçeceğiz, bırakın saçları, fetişizm bile düşünülmüş evrensel kitapta :)

Gönderi tarihi:
bu baş örtme veya türban; bana göre türban, nasıl oluyorda kadınların hoşuna gidiyor çözemiyorum...

tamamiyle cinsel bir obje durumundasın, örtünmelisin yoksa erkeklerin aklını başından alırsın, eğer açıksa bi tarafın zaten ....... durumundasın çünki erkeklerin aklını başından alıyosun!!!

peki ya erkekler... potansiyel cinsel saplatılı tiplemeler durumundayız, her kadına saldıracaz yani... örtünmezlerse. :) ayak bileklerini görsek kendimizden geçeceğiz, bırakın saçları, fetişizm bile düşünülmüş evrensel kitapta :)

Yaa ne yapacaksın işte,

eskiden öyle görüyolarmış, hala da o geleneği devam ettirmeye çalışıyolar.Kendilerini ne hale soktuklarından bihaber...

Gönderi tarihi:
Gündemi takip edin, göremiyosanız bekleyin... Nasılsa artık çok geç...

O kadar bağırdık anlattık ne değişti? Artık ne değişecek?

sokaklarda türbanlı kızların gayri ahlaki olarak yorumlanan tavırlarıyla gerçekleri görmezden gelme konusunu ve bir de gündemi harmanlıyamadım..yardımcı olabilirsiniz...isterseniz tabi...

selamlar...

Gönderi tarihi:

peki ya erkekler... potansiyel cinsel saplatılı tiplemeler durumundayız, her kadına saldıracaz yani... örtünmezlerse. ayak bileklerini görsek kendimizden geçeceğiz, bırakın saçları, fetişizm bile düşünülmüş evrensel kitapta

eğer hanımlar kendilerine özel olanı saklamazlarsa..

işte baylar da bu duruma düşer...

bu *********ileğe...

artık gördükçe bir etki almaz hale...

saygılar

Gönderi tarihi:

:)

gerçekten nasıl oluyor böyle şeyleri savunabiliryorsunuz anlayamıyorum... konuyu saptıracağız malesef ama yıllardır arkadaş olduğum bir bayanla örtülü değil diye cinsel ilişki mi düşüneceğim ...

ama öyle olması gerekiyor değil mi?

kuran öyle emrediyor..

Gönderi tarihi:
:)

gerçekten nasıl oluyor böyle şeyleri savunabiliryorsunuz anlayamıyorum... konuyu saptıracağız malesef ama yıllardır arkadaş olduğum bir bayanla örtülü değil diye cinsel ilişki mi düşüneceğim ...

ama öyle olması gerekiyor değil mi?

kuran öyle emrediyor..

Kitaptaki akıl fikir buna işlediği için mazur görmek lazım...

Gönderi tarihi:
Kitaptaki akıl fikir buna işlediği için mazur görmek lazım...

sadece görmek istediğini görmek te denebilir buna...yüce kuran hikmetin bilgisidir...bütünü göremeyen kendi insancıllığını parçalara bölerek bakar...

Gönderi tarihi:
sadece görmek istediğini görmek te denebilir buna...yüce kuran hikmetin bilgisidir...bütünü göremeyen kendi insancıllığını parçalara bölerek bakar...

Kuran'a göre kadınlar, erkeklerin görmek istediklerini saklıyorlar, bunun gibi mi sayın 4mevsim? Hangi çağda yaşıyoruz sayın 4mevsim. Siz şimdiye kadar Türkiye'de kadınların başı açık diye erkeklerin saldırdıklarını gördünüz, duydunuz mu? (Tek tük sapıklar olacak elbette her toplumda, orası ayrı... ama bunlara türbanda kar etmez.)

Gönderi tarihi:
Kuran'a göre kadınlar, erkeklerin görmek istediklerini saklıyorlar, bunun gibi mi sayın 4mevsim? Hangi çağda yaşıyoruz sayın 4mevsim. Siz şimdiye kadar Türkiye'de kadınların başı açık diye erkeklerin saldırdıklarını gördünüz, duydunuz mu? (Tek tük sapıklar olacak elbette her toplumda, orası ayrı... ama bunlara türbanda kar etmez.)

siz benim bu cümlemden bu manayı çıkarmış olamazsınız.....

Gönderi tarihi:

Daha nasıl ifade edilebilir ki bu hakikat ?

Bu muhteşem ve bir o kadar da mükemmel cümleniz için teşekkür ederiz sayın 4 mevsim ...

kendi hesabıma çok ama çook fayda kaydettim...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.