Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Remıx 2 mp3 0 , herhangi biri sağlar . Profesyonel dji yaratmak , herhangi bir mp3 veya compact disk izinin remıxsine biçim verir . Otomatik olarak darbe ve şarkı dinamiğini saptadığında , dj deneyiminin herhangi bir çeşitini gerektirmez ve , sizin için her görevleri otomatikleştirir . Bütün yapmalısınız . Remıx konusu seçil . Ses arşividen Onu uygula . Eğer , daha uzağa etkileri ihtiyaca göre düzenlemeği isterseniz , her biri için konu ve çimdiği kullanılan olan etkileri kurguyu değiştirebilirsiniz . siz değişiklik o şarkı hızlan . Orjinal alçalma yükselme açısıyı korumak sırasında , dosyalamak için remıxesi ve daha çoku kaydet . Çok kullanımı kolay ve , herhangi bir öğrenme eğri olmadan büyük sonuçları üretir . Mp3 remıx features Belirleme işlemine çarp . Otomatik olarak , darbeler ve şarkı dinamiğini sapta . -extensıve Önceden belirlenenler , çevrimler ve seslerin kütüphanesi Çabucak , remıx biçimlerini seçer ve , çeşit müziğe rağmen görünür . Remıxesi kaydet . Orjinal yüksek kalite ses dosyalarını yaratmak için davranış biçimi remıxesi kaydet . Popüler müzik formatları ile işler Mp3s , müzik cdleri , wma veya wav dosyaları ile kullan . Otomatik ses remıxıng Damlalar remıx , tam isabet darbesi görünür . Çok müzik seslerini karıştır . Eş zamanlı 64 farklı seslere ekle . -extremely Kullanımı kolay Hiç müzikal yetenek gereklisi Değişiklik şarkı hızı Orjinal alçalma yükselme açısıyı korumak iken şarkının değişiklik hızı Kendi seslerinizi ekle .
Φ geceGezen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 BABA BU EMEĞİN KARŞILIĞINDA SANA ANCAK TŞK EDEBİLİRİZ ÇOK SAOL 1
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 bi tşk etmen beni mutlu ediyor saol kardeş
Φ jason465 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ellerin dert gormesin yaa tsk ederim 1
Φ fosca Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 selam arkadaşlar. ya ben programı indirdim kurdum ama çalıştıramadım yaaaaa. nasıl olacak buuu açıklamaları da okudum ama olmadı yaaa. ne olacak bu böylee ??? yardımcı olurmusunuz 1
Φ TraveGo Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 ya sana çok teş ederiz ama ben bunu çalıştıramadım ne olcak
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 tesekkürler(1 tesekkür demistin)
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 1 tşk emeğe saygınızı gösterir saolun arkadaşlar
Φ ASİ Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 teşekkürler arkadaşım emeğin için saol
Φ delice_44 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 eline emeğine sağlık kardeş süper bişe bu remix programı...ama birde bunun içinde yaptığımız remixleri kayıt edebiliyozmu winap media player gibi listelerimizde yaptığımız remixkerli dinleyebilirmiyiz oluyomu öyle bişe kayıt edilebiliyomu sölersen çok sevinirim tşkler ....
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 programı kullanmadıgım için bilmiyorum kardeş ama şuan indiriyim programı anlatırım sana
Φ sea star Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 ben de prog. indirdim ama çözemedimmmm
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 programı ben şahsen beyenmedim (:
Φ djisyankar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 teşşekkür ederiz yardımcı olduğun için sağol
Φ saylan023 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 elerine sağlık kanka umarım ful dur elerine sağlık babacan teşekürler elerine sağlık babacan teşekürler saol kral eline sağlık
Φ artvinli_aykut Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Remıx 2 mp3 0 , herhangi biri sağlar . Profesyonel dji yaratmak , herhangi bir mp3 veya compact disk izinin remıxsine biçim verir . Otomatik olarak darbe ve şarkı dinamiğini saptadığında , dj deneyiminin herhangi bir çeşitini gerektirmez ve , sizin için her görevleri otomatikleştirir . Bütün yapmalısınız . Remıx konusu seçil . Ses arşividen Onu uygula . Eğer , daha uzağa etkileri ihtiyaca göre düzenlemeği isterseniz , her biri için konu ve çimdiği kullanılan olan etkileri kurguyu değiştirebilirsiniz . siz değişiklik o şarkı hızlan . Orjinal alçalma yükselme açısıyı korumak sırasında , dosyalamak için remıxesi ve daha çoku kaydet . Çok kullanımı kolay ve , herhangi bir öğrenme eğri olmadan büyük sonuçları üretir . Mp3 remıx features Belirleme işlemine çarp . Otomatik olarak , darbeler ve şarkı dinamiğini sapta . -extensıve Önceden belirlenenler , çevrimler ve seslerin kütüphanesi Çabucak , remıx biçimlerini seçer ve , çeşit müziğe rağmen görünür . Remıxesi kaydet . Orjinal yüksek kalite ses dosyalarını yaratmak için davranış biçimi remıxesi kaydet . Popüler müzik formatları ile işler Mp3s , müzik cdleri , wma veya wav dosyaları ile kullan . Otomatik ses remıxıng Damlalar remıx , tam isabet darbesi görünür . Çok müzik seslerini karıştır . Eş zamanlı 64 farklı seslere ekle . -extremely Kullanımı kolay Hiç müzikal yetenek gereklisi Değişiklik şarkı hızı Orjinal alçalma yükselme açısıyı korumak iken şarkının değişiklik hızı Kendi seslerinizi ekle . 3
Φ rapperboy55 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Remıx 2 mp3 0 , herhangi biri sağlar . Profesyonel dji yaratmak , herhangi bir mp3 veya compact disk izinin remıxsine biçim verir . Otomatik olarak darbe ve şarkı dinamiğini saptadığında , dj deneyiminin herhangi bir çeşitini gerektirmez ve , sizin için her görevleri otomatikleştirir . Bütün yapmalısınız . Remıx konusu seçil . Ses arşividen Onu uygula . Eğer , daha uzağa etkileri ihtiyaca göre düzenlemeği isterseniz , her biri için konu ve çimdiği kullanılan olan etkileri kurguyu değiştirebilirsiniz . siz değişiklik o şarkı hızlan . Orjinal alçalma yükselme açısıyı korumak sırasında , dosyalamak için remıxesi ve daha çoku kaydet . Çok kullanımı kolay ve , herhangi bir öğrenme eğri olmadan büyük sonuçları üretir . Mp3 remıx features Belirleme işlemine çarp . Otomatik olarak , darbeler ve şarkı dinamiğini sapta . -extensıve Önceden belirlenenler , çevrimler ve seslerin kütüphanesi Çabucak , remıx biçimlerini seçer ve , çeşit müziğe rağmen görünür . Remıxesi kaydet . Orjinal yüksek kalite ses dosyalarını yaratmak için davranış biçimi remıxesi kaydet . Popüler müzik formatları ile işler Mp3s , müzik cdleri , wma veya wav dosyaları ile kullan . Otomatik ses remıxıng Damlalar remıx , tam isabet darbesi görünür . Çok müzik seslerini karıştır . Eş zamanlı 64 farklı seslere ekle . -extremely Kullanımı kolay Hiç müzikal yetenek gereklisi Değişiklik şarkı hızı Orjinal alçalma yükselme açısıyı korumak iken şarkının değişiklik hızı Kendi seslerinizi ekle . 2
Önerilen İletiler