Φ abraham Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 müslüman türkler arapçı türkler amerikancı türkler kürtler lazlar imansız türkler v.s. v.s. bende bir savaş çıkarsa ortaya atlarım ve nekadar bölücü varsa amerikanı müslümanı yahudisi türk düşmanı gördüğüm ******* ******* Türk Türktür diniyle imanıyla veyahut menfaatiyle değil sadece Milletiyle... Alıntı
Φ AIRBUS Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Bakın bu ülkede 2 milyon ünv.öğrencisi var,türban sorunu olan öğrenci sayısı ise 20 bini geçmez yani %1 bile değil...''Birçok sorunu olan'' ünv.öğrencileri ve ünv.ler arasında önceliğin %1 lik türbana verilmesi özgürlük savaşçılığı filan değil art niyettir. Nasıl ki İranda başıaçık bir bayan değil ünv.ye devlet dairesine girmek sokakta bile yürümekten şiddetle alıkonuyorsa;cumhuriyet rejiminin de kendini koruma hakkı vardır. Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Bakın bu ülkede 2 milyon ünv.öğrencisi var,türban sorunu olan öğrenci sayısıise 20 bini geçmez yani %1 bile değil...''Birçok sorunu olan'' ünv.öğrencileri ve ünv.ler arasında önceliğin %1 lik türbana verilmesi özgürlük savaşçılığı filan değil art niyettir. Nasıl ki İranda başıaçık bir bayan değil ünv.ye devlet dairesine girmek sokakta bile yürümekten şiddetle alıkonuyorsa;cumhuriyet rejiminin de kendini koruma hakkı vardır. bu yüzdeyi nasıy verdiniz merak konusu doğrusu? iran'daki beni ilgilendirmez. beni ülkem ilgilendirir. ve türban hangi şekilde cumhuriyeti engelliyor acaba? Alıntı
Misafir yersoy Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 ve türban hangi şekilde cumhuriyeti engelliyor acaba? Bunu da yakında göreceksiniz... Biraz geç olacak ama... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 bu yüzdeyi nasıy verdiniz merak konusu doğrusu?iran'daki beni ilgilendirmez. beni ülkem ilgilendirir. ve türban hangi şekilde cumhuriyeti engelliyor acaba? Anlaşılan odur ki; bazı kadınların sadece saçlarını değil, görme, duyma ve düşünce yeteneklerini de örtüyor bu türban. Alıntı
Φ AIRBUS Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 bu yüzdeyi nasıy verdiniz merak konusu doğrusu?iran'daki beni ilgilendirmez. beni ülkem ilgilendirir. ve türban hangi şekilde cumhuriyeti engelliyor acaba? Şöyle tehdit olur :Bugün için ülkemizde türban takan insanlar inançtan ve gelenekten(başörtüsüyle karıştırılır) daha çok siyasi bir cepheye mensup olduğunu belirtmek için takar,bu siyasi cephe ise devletimizin cumhuriyet yapısını ortadan kaldırmak için çaba sarfeden ''tamamen dış destekli'' kesimdir. Bugün verilecek en küçük taviz devletin tüm makamlarına bir sızma ve köksalmayla sonuçlanır bu da şuanki rejimimiz için tehdit oluşturur bugün olduğu gibi. M.K.ATATÜRK ün şu sözünü daima hatırlamalıyız; ''Yüzlerce yıllık Tarihimizi bir inceleyiniz,kurduğumuz tüm medeniyet ve devletlerin başına gelen felaketler zinciri din kisvesi altında siyaset yapan iktidarların uzun süre konum sahibi olmasıyla gerçekleşmiştir.'' Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 yapmayın allah aşkına... bir insan türbanı allah ihahcından başka ne için takar? türbanı buna alet etmek kimseye yakışmaz... ben öyle düşünüyorum... başörtüsüyle karıştırılması konusu da: bunu bir türlü anlamıyorum... başörtüsü nasıl olur türban nasıl? ikisinde de başı kapatmak amaçtır.... ayrıca yüzdenin cevabını alamadım??? şu anda türkiyenin yarısı türban kullanmıyor mu? ben mi yanlış biliyorum? Alıntı
Φ AIRBUS Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 yapmayın allah aşkına...bir insan türbanı allah ihahcından başka ne için takar? türbanı buna alet etmek kimseye yakışmaz... ben öyle düşünüyorum... başörtüsüyle karıştırılması konusu da: bunu bir türlü anlamıyorum... başörtüsü nasıl olur türban nasıl? ikisinde de başı kapatmak amaçtır.... ayrıca yüzdenin cevabını alamadım??? şu anda türkiyenin yarısı türban kullanmıyor mu? ben mi yanlış biliyorum? Sen yazdıklarımı yanlış anlamakta ısrarcı bir tutum sergiliyorsun ama bunun kabahati sende değil..ben o oranı verirken ''ünv.öğrencileri''dedim,türkiye demedim... Bu oran ülkemizdeki en seçkin rektörlerin kamuoyuna saptayıp duyurduğu orandır.Takip ettiğin basın ve medya kuruluşları sana bunu söylemez tabi. Türkiyenin yarısı türban filan takmıyor sen hangi şehirde yada mahallede yaşıyorsun bilmiyorum..evet akp iktidarıyla birlikte türban kullanımında bir artış vardır ama bu artışın inançla değil ''sosyoekonomik'' nedenlerle alakası vardır ve türbandaki artış sadece eğitimsiz ve ekonomik durumu bozuk halk kitlelerinde kendini göstermiştir. Ben sana şu son 3 mesajımda durumu bir insanın anlayabileceği en yalın haliyle aktardım,bundan sonrası senin düşünmene ve çevrende olup bitenleri doğru algılayıp fakına varmanla alakalı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.