Φ enriqueda Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni katıldım.aslında foruma katılmamın EN BÜYÜK nedeni de bir şarkı arıyor ve bulamıyor olmam,ayrıca çeşitli konularda sizden yardım almak istememdir... şimdi ben 3 yıldan beri bi şarkı arıyorum.şarkıyı söyleyen grubu ve şarkının ismini bilmiyorum ama bu şarkıyı bulmam gerçekten çok önemli....lütfen yardım edin... -- bu klip 2-3 yıl önce yeni tv(şu anda adı yeni tv)de çalıyordu. klipte bir erkek ve bir kız var.bunlar bir alışveriş merkezinin park alanındalar,oğlan kızı bir alışveriş arabasında sürüyor sonra bunlar eski model bir arabanın üstüne yanyana uzanıyorlar ve yıldızlara dokunarak yıldızları kaydırıyorlar,hareket ettiriyorlar.şarkı söyleyen kişilerde yıldız şeklindeler hareket ediyorlar.şarkı söyleyenlerin hepsi erkek.şarkının geneli slow ama nakarata giriş te biraz hızlanıyor şarkının nakarata girişi 'is gotta believe' falan gibi bişey ve şarkının içinde 'nobody home....tomorrow' ve 'in the end all..' gibi sözler var.-- bu şarkıyı bilen kişiler lütfen bana yardım etsinler...........lütfennnnnnnnnnnnnnn..... LÜTFEN CVP YAZINIZ... Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 bunlar bir alışveriş merkezinin park alanındalar,oğlan kızı bir alışveriş arabasında sürüyor sonra bunlar eski model bir arabanın üstüne yanyana uzanıyorlar ve yıldızlara dokunarak yıldızları kaydırıyorlar,hareket ettiriyorlar.şarkı söyleyen kişilerde yıldız şeklindeler hareket ediyorlar.şarkı söyleyenlerin hepsi erkek. :D :D sen bunu bulma... bulursanda kendine sakla...lütfeenn.. 1 Alıntı
Φ enriqueda Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 YA LÜTFEN DALGA GEÇMEYİN YA...BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ....LÜTFEN SAYGI Alıntı
Φ ats2 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 ben de uzun zamandır bu parçayı arıyordum ararken de burayı buldum aynı benim aradığım şekilde tarif etmişsin bu sefer baya uğraştım ama uğraştığıma değdi çünkü buldumm umarım gecikmemişimdir... aradığın parça => Duran Duran - What Happens Tomorrow Alıntı
Misafir selma güngören Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2014 ben bir şarkı arıyorum.ince sesli bir kadın söylüyor.nakaratta i m love love love gibi bir şeyler söylüyor.arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Alıntı
Φ Fatme Nazif Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2014 sabrede sabrede sabrim kalmadi alacaktin beni vaktin mi olmadi kime ne etim kimde oldu kismet bekleyorum hale deyorsun sabret vur basini simdi taslardan tasa bak gidiorum ben baska kolara yardimci olun bulurmusunuz sabrede sabrede sabrim kalmadi alacaktin beni vaktin mi olmadi kime ne etim kimde oldu kismet bekleyorum hale deyorsun sabret vur basini simdi taslardan tasa bak gidiorum ben baska kolara Alıntı
Misafir beyza Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2015 bende bir sarki ariyorum amatör bir sarkici söylüyor galiba ismini hatirliyamiyorum cok az nakaratini hatirliyabiliyorum lütfen yardim edin Alıntı
Misafir Zeynep Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2015 Arkadaşlar merhaba bende bir şarkı arıyorum ama bulamadım. Bu şarkıyı bir erkek söylüyor. İngilizce ve hareketli bir parça. Şarkı da şhe stop to the barrie. Falan diyo. ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM.. Alıntı
Misafir wanted Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2015 selam, seven sevdiğini bilmem üzer mi menfaati için dostunu satar mi gibi sözleri vardı kadın söylüyor bilen var mi Alıntı
Misafir ali Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2015 Aziz baltak çiftetelli kütahya Alıntı
Misafir harun Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2015 benbir şarkı arıyorum ama bulamıyorum ya şarkının sözleri biraz aklımda oda doğrumu bilemiyorum; yüreğini getir bana öle bşydi Alıntı
Misafir cem Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2016 selamlar bende bi şarkı arıyorum kolay bi şarkı ama bi türlü aklıma gelmedi dhs-house of good ve mad house- like a prayer müzikleriyle aynı tempo olarak şarkının girişinde alkışlıyorlar kalın sesli adam ladies and gentlemen diyor bişeyler daha dior sonra güm güm giriyor şarkı.. Alıntı
Misafir Tay Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2016 Bu şarkıyı arıyorum : yapamamki edememki sensiz olamamki. ...... 70ler 80lerdendi dört kiz vardi klipde. Kim biliyor ? Lütfen yardım Alıntı
Misafir Nowayuuuu Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2016 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2016 Bn bir şarkı arıyorum yabancı Siyah beyaz bir klip Adamın dişi kırık hayatı kötü ilerliyo Sonra kadın geliyo adamın hayatını düzeltiyo Dişini düzeltiyo LÜTFEN YARDIM EDİN Alıntı
Misafir ANONIM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2016 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2016 Bi sarkı arıyorum sarkı hangi dilde bilmiyorum ama söyle bi kısım geciyor SÖRÇ PÖRFUL VERE PÖRFUL yani kulağa bu sekilde gelio Alıntı
Misafir Calin Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2016 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2016 Bende bir şarkı arıyorum şarkı yabancı ve mtv de yayınlanmıştı Şarkıdaki klipte vakit gece vakti ve bir adam siyah giyinmiş ve siyah bir atın üstüne binmişti atının gözleri kırmızıydı sonra bisikletlere(yada motorsiklet tam emin değilim) binmiş adamlar vardı lütfen yardım edin. Alıntı
Misafir merve Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2016 arkadaşlar bir şarkı arıyorum ilk baş rap sonra ki kız çıkıyo her yerde duydum ama bulmıyorum uu ıf a felan bişeyler diyo kızz nolur yardım slzmwşmxlwmz Alıntı
Φ osmannos Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2016 googlea dırıtdırıt yazıp şarkıyı bulmak var bi de Alıntı
Misafir Selman Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2017 Arkadaşlar yilmaz ceylan - mavi kiz diye bir sarki vardi youtubeden silindi adamin profili kayboldu facesi kapandi şarkiyi her yerde ariyorum ama bulamiyorum 1 yildir ariyorum ama yok rica etsem yardimci olurmusunuz şarki sozleri / mavi kiz daglarina kar düsmus yolarina ... saz ile soylenen bir sarki bukadarini hatirliyorum sadece simdiden kim yardim ederse ugrasirsa bile allah ondan bin defa razi olsun Alıntı
Misafir Ferdi yeşilışık Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2017 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2017 ben bir şarkı arıyorum.ince sesli bir kadın söylüyor.nakaratta i m love love love gibi bir şeyler söylüyor.arkadaşlar lütfen yardımcı olun. buldunuz mu şarkıyı acaba dönüş yaparsanız sevinirim Alıntı
Misafir Maya Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2018 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2018 Merhaba, ben bir şarkı ariyorum, başı gipsy kings 'in No volvere şarkısının melodisi ile başliyor, sonra başka birkişi bambaşka bir şarkı söylüyor, bilen duyan varsa ltf bilgilendirsin Alıntı
Misafir Misafir33 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2018 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2018 Bir şarkı arıyorum ama sadece klipten birkaç şey kalmış aklımda.1995-1997yillari arasında izlemistim 9-10 yaslarindaydim sanırım.klipte zenci bir arkadaş şarkı söylüyordu tamda emin değilim.kesin hatırladığım şey şarkı kumsal tarzı bir yerdeydi ve klipte yunuslar denizde zıplayarak yüzüyordu. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.