Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Ah ah!! Bileydim daha önce koyardım mırnav kedimin resmini..Kedişimin fendi,hanımları yerdi.. Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Kadın ile Silah arasındaki fark nedir.. Spice ve Bodrumlu;Baya malzeme çıkarırsınız bundan.. her ikisinede sahip olduğunuzda başlangıçta çok sevineceksiniz...ya sonrası Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 her ikisinede sahip olduğunuzda başlangıçta çok sevineceksiniz...ya sonrası sonrasımı?silaha sahip olduktan sonra;acı gözyaşı kadına ise,düşünemiyorum bile Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 ayrıca o sözü sen yanlış hatırlıyorsun onun aslı şöyle:allah korusun kadın doldurur Ah ah!! Bileydim daha önce koyardım mırnav kedimin resmini..Kedişimin fendi,hanımları yerdi.. Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Kadın ile Silah arasındaki fark nedir.. Spice ve Bodrumlu;Baya malzeme çıkarırsınız bundan.. erkekler silahlarına kadınlarından daha fazla karıcım diyorlar....... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Kadın ile Silah arasındaki fark nedir.. Spice ve Bodrumlu;Baya malzeme çıkarırsınız bundan.. fark değil çok benzerlık var.. ıkısı de olmadan erkekler bir hiçtir... ıkısı de kötü ellerde ölümcül bir tuzağa dönüşebilir... bide at olunca türk erkeklerinin kutsal üçlüsüdür(bknz:at avrat silah) Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Patlaması için silahın tetiğini çekmeniz gerekir ama kadının patlaması için böyle bir zahmete girmenize gerek yok..O nasılsa kendi kendine bir sebep bulup patlayacaktır. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Patlaması için silahın tetiğini çekmeniz gerekir ama kadının patlaması için böyle bir zahmete girmenize gerek yok..O nasılsa kendi kendine bir sebep bulup patlayacaktır. Bir nevi ''ZAMAN AYARI BOZUK SAATLİ BOMBA''diyebilirmiyiz? Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 İzninizle ben bu konuda başkaca yorum yapmayayım.Dün bir ,bu gün iki; gelir gelmez şimşekleri üstüme çekmek istemiyorum.. Alıntı
Φ mimoza Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Kadınlar olmadan yaşayamazsınız (yaşarsınız belki ama hayatınız tatsız tuzsuz bir hale gelir:)) ama silahsız yaşabilirsiniz. Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Yeterli paranız varsa en iyi silahı satın alıp sahibi olabilirsiniz; ama isterseniz dünyanın en popüler ya da zengin kişisi olun, en iyi kadına sahip olduğunuzu (olacağınızı) zannedersiniz. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Silahtan çıkan tek bir kurşun öldürebilir ama kadının ağzından çıkan tek bir söz adamı süründürür , yüreğini parçalar ama öldürmez (ölmekten beter eder). Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Silahtan çıkan tek bir kurşun öldürebilir ama kadının ağzından çıkan tek bir söz adamı süründürür , yüreğini parçalar ama öldürmez (ölmekten beter eder). Bu söze ,bir şişe yetmişlik devrilmez de ne yapılır.... Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Kadın ile Silah arasındaki fark nedir.. Fark mı......??? Kadınsız erkek horozsuz tabancaya benzer...............,,, Tabancayı horoz erkeğide kadın ateşler..................,,, Farkı bu..............,,, Alıntı
Φ süper laydy Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 erkekler hemen havalara girmesin ne demişler ERKEKLER DÜNYAYI YÖNETİR KADINLARDA ERKEKLERİ....!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.