Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Tanıtım: Real Spy Monitor; programı siz bilgisayarın başında yok iken bilgisayarda yapılan bütün işlemleri size gösterir. Ayrıca şifreleme teknolojisiyle daha sonra kimse programı sonlandıramaz. Bilgisayarınızı sizden sonra birileri karıştırıyorsa ve siz ne yaptıklarını öğrenmek istiyorsanız bu tam size göre bir program. Önemli not: Arkadaşlar bu ve bunun gibi programlar, Keylogger mantığı ile çalışır, klavye hareketlerinizi takip ederler. Güvenlik yazılımlarınız bunu trojan gibi algılayabilir, ancak kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil, öyle olsa ben bu sitede yayınlamam .Yazıyı dikkate almanızı rica ediyorum. Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 vista içinde geçerli bu prgram Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Tanıtım: Real Spy Monitor; programı siz bilgisayarın başında yok iken bilgisayarda yapılan bütün işlemleri size gösterir. Ayrıca şifreleme teknolojisiyle daha sonra kimse programı sonlandıramaz. Bilgisayarınızı sizden sonra birileri karıştırıyorsa ve siz ne yaptıklarını öğrenmek istiyorsanız bu tam size göre bir program. Önemli not: Arkadaşlar bu ve bunun gibi programlar, Keylogger mantığı ile çalışır, klavye hareketlerinizi takip ederler. Güvenlik yazılımlarınız bunu trojan gibi algılayabilir, ancak kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil, öyle olsa ben bu sitede yayınlamam .Yazıyı dikkate almanızı rica ediyorum. nasıl kullanılıyor ?kurduk ama pasaport falan diyor.. açıklasanız bari.. teşekkürler şimdiden Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 demo oldugu için passport sorar 30 günlük kullanımı var kardeş Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 demo oldugu için passport sorar 30 günlük kullanımı var kardeş o zaman kullanamyacağız yani... teşekkürler Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 kullanıcan ama 30 gün kullanıcan Alıntı
Φ kerem23 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 kullanıcan ama 30 gün kullanıcan sağol kardeşim eline sağlık Alıntı
Φ gourcuff Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 paylaştıgın içn saol kardeş Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 ben bu programı indirme linkini göremedim :S bu programın serialını bulabilirim size tabe önce indirebilirsem :S Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.