Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Mübaşir mahkeme salonuna girer ve içeride bulunan 2 hakimin kahkahalarla güldüğünü görür..Sizce neye gülüyorlar..? :D

Gönderi tarihi:
Mübaşir mahkeme salonuna girer ve içeride bulunan 2 hakimin kahkahalarla güldüğünü görür..Sizce neye gülüyorlar..? :D

kendilerine hakim olamadıkları için gülüyorlar :lol::whistling::w00t:(cevap bu olabilir)

Gönderi tarihi:

Olaya baya hakimsin..:w00t::D

Cevap bu değil arkadaşım..;) Daha komik bişi..:)

Gönderi tarihi:
Olaya baya hakimsin..:w00t::D

Cevap bu değil arkadaşım..;) Daha komik bişi..:)

ne demek espri dedinmi bayılırım.ama benim esprilerim yazın çok güzeldir.kışın hiç çekilmez :lol::lol:

Gönderi tarihi:

dava düşmüş ona gülüyorlar :w00t::w00t:

Gönderi tarihi:

Ben bu karikatür esprisini okumuştumm :) acaba cevaplasam mı bu soruyu :huh::w00t: yok neyse kalsin bari :D:P

Gönderi tarihi:
Ben bu karikatür esprisini okumuştumm :) acaba cevaplasam mı bu soruyu :huh::w00t: yok neyse kalsin bari :D:P

Gloriaaa..<_<;)

Yanlış cevap Bodrumlu..:)

Gönderi tarihi:
Gloriaaa..<_<;)

mübaşir içeriye girince mahkemeye iki hakimin katıldığını görmüş. :P (********* oldu ama bu saatte böyle )

Gönderi tarihi:
Gloriaaa..<_<;)

neeeeee

konuşurum bakk heeeee :)

söylim mi cevabııı :D:w00t:

Gönderi tarihi:

Söyle hadi madem..Bari soru da amacına ulaşmış olur..:)

Gönderi tarihi:
neeeeee

konuşurum bakk heeeee :)

söylim mi cevabııı :D:w00t:

hade söyle gari bende espriler dükendi gariii :lol:

Gönderi tarihi:

Ee..Gelmiş te ne cevaplamamış bu soruyu bu Gloria yaw..:huh:

Gönderi tarihi:

tamam cevaplıyorum...

141. maddenin 7. fıkrasına gülüyorlarmış :)

ben 141 dedim ama sen 312. maddenin 1. fıkrası dersen de anlayışla karşılarım tabii :D yani sen de karşıla işte beee aaaaaaa :huh::w00t:

Gönderi tarihi:
tamam cevaplıyorum...

141. maddenin 7. fıkrasına gülüyorlarmış :)

ben 141 dedim ama sen 312. maddenin 1. fıkrası dersen de anlayışla karşılarım tabii :D yani sen de karşıla işte beee aaaaaaa :huh::w00t:

141.maddenin bütün fıkraları zaten bi alem o maddenin fıkraları beni hep koparır gülmekten :lol::lol:

güselmiş :alkis: nedense davanın düşüşü de pek komik oluyor. :P:islik:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.